Şimdi Ara

Asus P8H61-I R2.0 Mini ITX 1155 Pin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #Asus Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar, daha önce satmaya kıyamadığım kartı tekrar satışa açıyorum. Kartın işlemcisi halen sebebini bilmediğimiz sebepten dolayı bozulunca boşa çıkmıştır. Çok kez sistemi yeni bir cpu alıp toplamayı düşündüm fakat hem sata 6gb/s ile ssd hemde nvidia sli yapamayacağım için nihayetinde satmak istiyorum. Lütfen pazarlık, takas , referans muhabbeti yapacaklar ve sonradan cayacaklar pm atmasın. Özellikle pazarlık isteyen arkadaşlar çok oldu. Fiyat neyse odur. Revize edilmeyecektir. Kutusu faturası yoktur fakat arka aynası ile cpu soket koruma kapağı mevcuttur. Çok az kullanılmıştır, gram toz yoktur üzerinde. En son cpu bozulunca önce anakartan şüphelenip Asustek'e yolladığımda (09.12.2014) garanti içi bios'u tekrar yüklenip geri yollandı. Ne zamana kadar garantisinin devam ettiğini bilmiyorum. Şuan celeron g530 ile sorunsuz çalışmaktadır.
    Fotolar kendi resimleridir. İlk resimde görüldüğü üzere geçen gün celeron g530 ile kartı tekrar denemek isterken ram soketinin açılmayan çentiğinin ufak bir tırnağı kırıldı. Sorun teşkil etmemekle birlikte yinede belirtmek istedim. Alt taraftaki çentikler fabrika çıkışlı açılmıyor. Tek taraftan oturtuyorsunuz. Çözene kadar kırdık tırnağı.

Anakartın Resmi Sitesi

Fiyat : 150 TL
    Sakarya/Adapazarı veya Sakarya/Serdivan'da elden teslim imkanı. Havaleyle aynı gün kargoya veririm.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.