Şimdi Ara

asus p67 pro cpu voltaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar.efi bios çok karışık gibi geldi bana.cpu voltaj sürekli değişiyo(1.168-1.200 arası) bunu nasıl ayarlarım yapan varsa tek tek anlatabilirmi acaba.cpu pc 3 saat açıkken(daha önce bakmadım) stok fanla 60 derece bu normalmi yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.(pc yi bugün kurdum anakartla ilgili bazı problemlerim olduğu için)

"Vergi gelmeden almak lazım. Ne vergisi gelir bilmiyorum ama geleceğini garanti edebilirim." ünlü filozof samsunum55
  • evet
    Msı B250 Gamınq m3//i5 7600//C.m 212x Evo//8x 2400 Corsair ddr4//Asus qtx 970x2 Strıx//Corsair 240 gb ssd 550/530//1 Trb Western B. 64 mb//Thermaltake 875 w//C.m 942 HafX//Logitech g502 mouse//Logitech g633 7.1 kulaklık//Logitech g103 klavye//Asus pb287q
  • MSI P67A-GD65 kullanıyorum bende de var o değişim. Olmayan yoktur herhalde.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• çok dalgalanma varmış normal degil bende 1.312-1.328 arası bi dalgalanma var buda gayet normal...
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: güneş__

bu bios güncellemesi nsl yapılıyo arkadaşlar usb ilemi yoksa bios da ben bişe görmedim asus sayfasındaki rom dosyası ile mi oluyor yardımınız için teşekkürler...

EFUDOS programıyla DOS altından yapacaksın. Açılışlı bi flash disk yada cdrom yarat. içine efudos ve bios dosyalarını at. efudos /? yaz orada hangi komutun ne anlama geldiğini yazar zaten

EN ÇOK OYNADIĞIM OYUNLAR : GOLDEN AXE - LOTUS - DANGEROUS DAVE -Heygidi günler hey. Tey Tey
  • gerek yok acılıs maçılış diski yada flashı oluşturmaya yeni biosu belgelere yada d ye indir reset at pc ye biosa gir asus ec flashtan d den yada belgelerden biosu göster yükle bu kadar ...yaparkende ups yoksa elektriklerin kesilmemesi için dua et

Orijinalden alıntı: _H@Z@R_

gerek yok acılıs maçılış diski yada flashı oluşturmaya yeni biosu belgelere yada d ye indir reset at pc ye biosa gir asus ec flashtan d den yada belgelerden biosu göster yükle bu kadar ...yaparkende ups yoksa elektriklerin kesilmemesi için dua et

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.