Şimdi Ara

asus p5vd1-x windows 7 ses driver sorunu çıldırmak üzereyim ![Çözüldü] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • asus p5vd1-x windows 7 ses driver sorunu çıldırmak üzereyim !

bu arkadaş gıbı bnde kafayı yemek üzereyim aynı sorun galiba devsetup exe missing sorunu veriyor abanada yardımcı olabalirmisiniz..
  • ses driverlarını yükleyemiorumm hata veriyor windows 7 e gectimm xp yi tamamen sildim şimdi bütün güncelleştirmeleri yapıyor ancak
    Microsoft driver update for VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

Yükleme tarihi: ‎29.‎11.‎2009 18:59

Yükleme durumu: Başarısız

Hata ayrıntıları: Kod 80070103

Güncelleştirme türü: Önerilen

This driver was provided by Microsoft for support of VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

Ek bilgi:
    http://winqual.microsoft.com/support/?driverid=3084

Yardım ve Destek:
    http://support.microsoft.com/select/?target=hub

bu hatayı verıyor gucelleştırme yapmıor kendimde yükleyemiyorum devsetup exe missing sorunu veriyor ne yapacağımm yardım lütfen anakartım p5vd1-x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oner1453 -- 29 Kasım 2009; 19:31:37 >

• hayati54

Çok önemli bir konu bu..Nasıl çözdüğünüz ingilizce kaynakta mevcut fakat özetle buraya da yazarsanız sevinirim..Aynı sorunu yaşayanlar için klavuz olur.
  • @mesuthaksoy mesut abi çok basit aslında ama şimdi tembellikten dolayı yazamıyorum çok kısa sürede yazacağım ama

ha bu arada ben şuan xp kullanıyorum bana win 7 64 bit işletim sistemi gerekiyor bu sorunun cözümünü yazmak için ama yöntem her driverde aynı (vista x64 bit driveri ile) materyalleri toplayıp döneceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 30 Kasım 2009; 16:26:00 >
  • Kardeşim benimde p5vd1-x ... win 7 diğer diriverlerini nerden buldun ?
  • arkadaşlar aynı sorunu yaşıyorum driver ı elle yükleyemiyorum acil yardım..Sistem win 7 32 bit..
  • 32 bit vista ve win7 için şunu deneyiniz :http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=N&ProductID=2773&DwnldID=13365&strOSs=All&OSFullName=All%20Operating%20Systems&lang=eng

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 27 Nisan 2010; 15:53:16 >
  • selam hayati kardeş pc me 32 bit windows7 kurdum ses sorunu bendede var anakartım asus p5vd1x sorunun 32 bit windows 7 de daha basit çözüldüğünü yazmışsın yardımcı olursan sevinirim teşekkürler.
  • kemosonic

sen sadece setup ile yükle verilen driveri yada windows update sitesine bağlan olmassa

Birde Buraya Tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 23 Nisan 2010; 15:50:53 >
  • Ya Hayati Kardes Ben Bu Sabah Seni Aramisdim HatirLarsan Benimde Asus p5vd1-x Wİndows 7 32 Bit Adi 1888 Ses Driveri Sorunum Var Demisdim Sen Bir Yardimci Olursan Sevinirim..!
  • bu anakart için 32 bit driver desteği şimdilik yok ama 64 desteği varsa illa 32lik desteğide vardır illa

edit : 32 bit vista win7 driver için şunu deneyiniz :

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=N&ProductID=2773&DwnldID=13365&strOSs=All&OSFullName=All%20Operating%20Systems&lang=eng

(OS:Windows Vista Starter, 32-bit version*, Windows XP Home Edition*, Windows XP Professional*, Windows XP Starter Edition*)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 27 Nisan 2010; 15:55:28 >

• Hayati Verdigin Driver olmuyor bna 32 bit lazim .. anakart asus p5vd1-x ses karti adi 1888 soundmax isletim sistemi windows 7 32 bit yardimci olursaniz sevinirim ..! verdigin linkdeki olmuyor
  • Ya Arkadas Yokmu p5vd1-x Ses Driverine Cozum Ya Windows 7 32 Bit icin .64 Bit icin Cozum Bulunmus Buna Neden Bulunmadi Daha AnLamadim.
  • Arkadaşlar Bnimde işletim sistemim xp di win 7 ye çevirdim xp de ses sorunsuz çaLışıyordu win 7 de nekadar driver varsa indirip kurdum fakat oLmuo bi yardımcı olabiLicek birisi yokmu işin içinden çıkamıyorum kafam beynim durdu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.