Şimdi Ara

ASUS P5PL2 Anakart'da Firewall nasıl kapatılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır bi sorun yaşıyorum ve aynı sorunu yaşayan arkadaş sorunu şu şekilde çözmüş:


    quote:

    slm herkese.

    arakadaşlar en sonunda sorunumu buldum.sorun anakartın firewall ve ağ yazılımı programından kaynaklanıyormuş.format tan sonra sadece ethernet le alakalı kısmı yukledim.başkada bişey yuklemedim.artık netten inen hiçbir dosya ne garip garip hata veriyor nede crc dosya bozuk yada crc şifre hatası veriyor.nforce 4 yada nforce 4 ultra anakartınız varsa, bu dediklerimi dikkate alın.ilerde başınıza gelirse aklınızda bulunsun.sağlıcakla kalın.


    Sorunum bu arkadaşla tamamen aynı ve bende format attıktan sonra anakartın firewall yazılımından kurtulmak istiyorum.Elimde anakartın CD si mevcut ve içinde şu yazılımlar var:

    Intel Chipset Inf Update Program
    SoundMAX ADI1986 Audio Driver
    Realtek RTL8111b 10/100/1000M LAN Driver
    USB 2.0 Driver


    Fakat ben bunların içinde Firewall ile ilgili bi yazılım göremiyorum..Bu konudan pek anlamıyorum o yüzden belkide çok basit bişeydir.Lütfen kusura bakmayın.Yardımlarınızı bekliyorum..







  • arkadaşlar bi el atın ya lütfen
  • dostum anakartla firewallın ne alakası var...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: scorpion_ysc

    dostum anakartla firewallın ne alakası var...



    valla ilk mesajımı okursan eleman öyle çözmüş.Bende de sorunun tamamıyla aynısı var.Bende o yolu izlemek istedim.Senin önereceğin bi şey var mı ?
  • ağ yazılımını yüklemek istermisiniz (buna benzer bişey) diye bir soru çıkıyor anakart driverini kurarken bu yüklemeyi iptal edin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: achillius

    ağ yazılımını yüklemek istermisiniz (buna benzer bişey) diye bir soru çıkıyor anakart driverini kurarken bu yüklemeyi iptal edin.


    Kardeş bende öyle bi şe yok yukarıda yazdığım 4 yazılımı sıradan kuruyorum o kadar.ilkini kurduktan sonra yeniden başlatıyorum sistemi sonra 2.yi kuruyorum.sonra tekrar yeniden başlatıp 3. ye geciyorum.(ağ yazılımına) .

    Başka neden olabilir fikriniz var mı?
  • bilgisayarına format attıgın zaman aygıt yöneticisine gel anakartın cd sini tak sonrasında orda tanımlanmamış ethernet aygıtına tıkla yukarıdan sürücüyü güncelleştir de devamını bilirsin heralde sadece ethernetin sürücüsünü yüklesin belki sorun çözülür
  • quote:

    Orjinalden alıntı: passat1905

    bilgisayarına format attıgın zaman aygıt yöneticisine gel anakartın cd sini tak sonrasında orda tanımlanmamış ethernet aygıtına tıkla yukarıdan sürücüyü güncelleştir de devamını bilirsin heralde sadece ethernetin sürücüsünü yüklesin belki sorun çözülür


    Bu çok zekice geldi bana :) denicem neiceyi yazarım buraya..
  • benim ekran kartında böyle yaptıgım için.gereksiz hiç kullanmadıgım ati programları yüklüyordu yarım saat bende artık böyle yapmaya başladım sadece sürücü yükletiyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: passat1905

    benim ekran kartında böyle yaptıgım için.gereksiz hiç kullanmadıgım ati programları yüklüyordu yarım saat bende artık böyle yapmaya başladım sadece sürücü yükletiyorum


    Dediğin gibi yaptım.Sorun çözüldümü daha anlayamadım ama aygıt yöneticisinde SM Bus Denetleyicisi nin tanıtılmadığı gösteriliyor.Onu nasıl hallederiz veya sürücüsünü yüklemesek olur mu?
  • onu yanlış hatırlamıyorsam intel chipset sürücüleri ile hallediyordun.onuda ethernet kartına yaptıgın gibi yüklesene
  • quote:

    Orjinalden alıntı: passat1905

    onu yanlış hatırlamıyorsam intel chipset sürücüleri ile hallediyordun.onuda ethernet kartına yaptıgın gibi yüklesene


    O zaman zaten sürücüyü yüklemiş olurum.Amaç zaten sürücüyü yüklemekten uzaklaşmak.Ne diyorsun yükleyim mi kalsın mı öyle :) ?
  • ya öyle bişe bendede çıkıyordu ama ben yükledigim zman bi sorun çıkarmıyordu valla sen bilirsin şimdi ne desem yalan olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.