Şimdi Ara

asus p5ld2 mi gigabyte ga-8n775 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın bilgisayar toplıycam anakart konusunda kararsız kaldım.

ASUS - P5LD2
    I945P 1066 MHZ 4*DUAL DDR2 667 1 ADET PCIX 16 1 PCIX 3 PCI yi düşünüyodum ama az önce
    GIGABYTE - GA-8N775
    NFORCE4 1066 FSB 4*DUAL DDR2 667 DUAL GIGABIT LAN 7+1 SES 1 SPDIF OUT 2 ADET PCIEX 16

ı gördüm 50 dolar fark var ve bana para lazım.sizce nasıldır alıyımmı gigabaytı

• Pentium D işlemci kullanacaksan P5LD2.
    2'den fazla Ide aygıtın varsa 8N775.
  • pentium d işlemci kullanmıycam

tek core 3.0 kullancam.özellik olarak gigabyte daha üstün ama niye ucuz onu anlamadım.bi sorun çıkarır diye korkuyorum.alacağım kişi bilgisayarı yeni öğreniyo.bu yeter sanırım ona.
  • dediğin gigabyte'ın modeli conroe destekliyormu?ayrıca p5ld2'nin revizyon numarasına dikkat et yoksa o da desteklemez.
  • intel anakart alsana arkadasın ne kasıyorsun gig veya asus onlar yama intel intel paran varsa intel 975x anakartı 260$ veya daha uygunu ve tavsiye ettigim intel 965p olan 120$ anakartı alwww.intel.com ürünler anakart burdan bakaabilirsin asus olsun diger markalar bunların chipsetlerini kullanıyor bi nevi yama haybeye para vermiş olmayın 965 deyip gecme süper dediklerinden daha fazla özellikli 1066mhz pcı 2x 16x ram destegi 667 yani conreo 2 dua hepsini destekliyor ben anlamıyorum milleti ya işlemcin intel zaten intel anakart hepsinden daha uyumludur mantıgımızı kullanalım bosuna kasma yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketcap98 -- 24 Ağustos 2006; 22:17:59 >
  • p5ld2 yi bulamazsın piyasada yalnız.se delux vb. modelleri var.ben se kullanıyorum d işlemciyle çok ii ancak conroe desteklemiyor.buyuzden gigabyte
  • gigabyte al p5ld2 bulmak zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSİ B75MA-P45 Sizce Nasıl
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • p5ld2
    revizyonunun 2.0 olmasına dikkat et ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.