Şimdi Ara

asus p5ld2 deluxe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus p5ld2 945p boarda desteklemediği core2 duo e6600 taktım bilgisayar hiç açılmadı.sonra core 2 duo e6600 u çıkardım eski işlemcisini taktım onu bile çalıştırmadı galiba bozuldu.şimdi ben bu anakartı aldığım yere yani vatanbilgisayara götürsem benden faturasını isterlermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafya babası -- 18 Mayıs 2007; 20:37:04 >

• Vatan kesin ister dostum sen hazırla faturayı
  • muhasebeci faksladı ama kabul etmezler galiba aslını isterler dime
  • Bendede P5LD2 Anakart varda nasıl core 2 takıyosun ki normalde çalışır ancak anakartın REV 2XX Versiyon olması gerekiyor..

Bende rev1 olduğundan takamıyorum zaten yokda işlemci Bişey olmuştur bilen birine kontrol ettir yanlış takamassın zaten işlemciyi ama yinede bilen birine baktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caner***

Bendede P5LD2 Anakart varda nasıl core 2 takıyosun ki normalde çalışır ancak anakartın REV 2XX Versiyon olması gerekiyor..

Bende rev1 olduğundan takamıyorum zaten yokda işlemci Bişey olmuştur bilen birine kontrol ettir yanlış takamassın zaten işlemciyi ama yinede bilen birine baktır

abi forumdaki bi arkadaş bana asusun sitesinden bi link verdi anakartımın hangi işlemcilerini desteklediği bi tablo tek tek baktım core 2 dou diye bişe yok. p5ld2 deluxe baktıktan sonra bide p5ld2 düz modeline bakayım dedim o destekliyor benimki destekmiyor çıldırcam

• Bide P5LD2 SE var o olmasın senin baktığın
  • p5ld2 lerin hepsine baktım sadece deluxe modeli desteklemiyor
    revle alaka bişeymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dallas41

Bide P5LD2 SE var o olmasın senin baktığın

Bence olsun
  • Revle alakalı bi durum işte yapcak bişey yok

Onu servise yollicaksın ya yolla yaptırt sonra satabilirsen sat onun yerine başka bi anakart al Bence Asus P5 felan 965 Çip set daha iyi olur core 2 için
  • zaten ben bunu 2 sene önce aldım
    sistem;
    pd 830 3.0ghz
    asus p5ld2 deluxe
    2x512 kıngston 667mhz
    400gb sata seagate
    asus en6600td
    samsung dvd-rw
    asus ta 250 300w
    xp professional
    2300 ytl ye patladı faturada yanımda muhasebeci fakladı.şimdi satmaya kalksan 750 bile etmez

geçen pazar günü şunları aldım;
    core 2 duo e6600
    gigabyt 945g s2
    2x512mb ddr2 kıngston 667mhz
    80gb seagte sata2 ncq
    lg dvd-rw
    asus kasa 350w...

core 2 duo e6600'u en üstteki sisteme takacaktım olmadı
    bende şöyle yaptım
    c2d e6600
    gıgabyte 945g
    3 tane ram 667 lik
    400gb disk
    lg dvd-rw
    asus kasa 350w

herşeyi taktım bilgisayarı ateşledim 2-3 dakika sonra kapandı haberin devamı http://forum.donanimhaber.com/m_14349819/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.