Şimdi Ara

Asus P5L-MX Anakartlarda Wake On LAN Özelliği Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yukarda yazmış olduğum anakartlarda wake-on-lan özelliği vermıdır var ise biosta hangi başlık altındadır nasıl aktif hale getirebilirim.

• Anakartların birçoğunda var... Senin belirttiğin modelde de -bildiğim kadarı ile- mevcut. BIOS'ta power ya da boot bölümünün içinde olabilir diye tahmin ediyorum. WOL ya da Wake-On-Lan olarak geçer...

Edit: boot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bora DURSUN -- 12 Haziran 2009; 17:00:09 >
  •  Asus P5L-MX Anakartlarda Wake On LAN Özelliği Var mı?

biosumda power sekmesindeki ayarlar bu başlıklar halinde burdaki seçeneklerin hepsini teker teker enabled yapıp denedim bi netice alamadım bir seçeneği enabled yaparken başka bi seçeneğide değiştirmek gerekiyor olabilirmi acaba.
  •  Asus P5L-MX Anakartlarda Wake On LAN Özelliği Var mı?

boot seçeneğinde 3 bölüm mevcut birinci cdroom disket başlangıç seçeneği ikincisi resimde verdim seçenek 3. seçenek seuriy orda da sadece şifre girilen bi ekran var.
  • Power Up On PCI/PCIE Devices seçeneğini aktif hale getirmen gerekiyor... WOL için ayrı bir seçenek BIOS'unda maalesef yok. Ancak Power Up On PCI/PCIE Devices'ı "enabled yapman sorunu çözecektir diye düşünüyorum.
  • dediğiniz seçeneği enabled ediyorum bi değşiklik yok malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.