Şimdi Ara

Asus P5KPL AM SE Lga 775 SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #s775 Intel #Asus Anakart #AMD / Intel AMD / Intel #Intel Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar az önceye kadar çalışan şuan parçaladığım sistemin anakartı satılıktır. Başlıkta ki modeldir, ŞURADAN bakabilirsiniz. Tertemizdir, sorunsuzdur. Çalışmayan slot, giriş ve çıkış yoktur. Sata ve ide çıkışları, ses ve usb çıkışları, arka paneldeki tüm çıkışlar, ram slotları, pci girişleri sorunsuz çalışmaktadır. Son bios sürümü yüklüdür. Quad işlemcileri destekler. Anakartın yanında 1 adet ide ve 1 adet sata kablo hediyedir ve anakartın arka aynası mevcuttur.

Ücret 60 liradır.

Takas yoktur zira parasını ufak bir kardeşimize okul harçlığı olarak vereceğim üste biraz da ben katarak.
    Detaylı fotoğraflarını çektim forum hata vermezse aşağıda olacaklar.

Pentium e5300 var yanında isteyen olursa orijinal fanıyla beraber 15 tl onu da sayarım. Fanı istemem derseniz 10 lira sayarım. Fan isterim tek derseniz o da 10 lira. ( bak resmen gizli kampanya yapıyorum birini alana diğeri % 50 indirimli. Gerçi artık gizliliği kalmamış oldu )

Yine isteğe bağlı 5 liraya d331 verebilirim. Fansız olduğunu bilin.

Yine isteğe bağlı Seagete 160 gb ide hdd 30 liradan verebilirim. Sorunu yoktur taramaları tam.

1 gb ddr2 800 mhz ram de 10 lira. Ama sadece bütün sistemi alan olursa satışta. 2 parça + ram olmaz. 3 parça + ram olmaz. Hepsini alana satılık sadece. Zira diğer sistem hala açık onda kullanıyorum.

Diğer parçalar tek satılmıyor sadece anakart ile alımda satışta. Anakart tek satılır. Anakart + işlemci, anakart + fan, anakart + hdd, anakart + fan + işlemci, anakart + işlemci + hdd vs satılıktır. Evet karışık oldu farkındayım.

Küçük bir kardeşimizin sistemini yeniledim. Eski sistemi satıyorum parasını da ona vereceğim için böyle ufak ufak da olsa para istiyorum. Yoksa 5 liralık malı satmam normalde.

Ve her zamanki gibi ilanım her türlü görüş ve eleştiriye açıktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcb1903 -- 24 Kasım 2016; 6:39:25 >

ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.