Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk sorunu ben yazayım p5k-e wifi anakartım biosa girip işlem yaptıktan sonra save exit yaptımmı nakin aresetliyor ama ekrana goruntu gelmiyor
    anca psu dan kapatım actımmı yeniden geliyor
    2gb twinmos ram palit 8600gt+ tagan 430 guçkaynagı e6550 işlemci
    bir de asus kendi oc degerini %30 yapınca pc acılmıyor
  • Arkadaşlar, bu anakart her geçen gün biraz daha aklıma yatıyor. Ama kafamı kurcalayan 2 konu kaldı:

1- Bu anakartın BIOS'unu sağlıklı şekilde update edebildiniz mi? RAID kullananlar cevaplarsa daha makbule geçer.
    2- Bu anakartla beraber TT Big Typhoon soğutucu kullanan var mı? Anakart soğutucuları bu büyük soğutucunun montajına engel oluyor mu? Fotoğraflardan pek sorun çıkar gibi görünmüyor ama emin olmak istedim.

Cevaplar için şimdiden sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hasbi 81

Arkadaşlar, bu anakart her geçen gün biraz daha aklıma yatıyor. Ama kafamı kurcalayan 2 konu kaldı:

1- Bu anakartın BIOS'unu sağlıklı şekilde update edebildiniz mi? RAID kullananlar cevaplarsa daha makbule geçer.
    2- Bu anakartla beraber TT Big Typhoon soğutucu kullanan var mı? Anakart soğutucuları bu büyük soğutucunun montajına engel oluyor mu? Fotoğraflardan pek sorun çıkar gibi görünmüyor ama emin olmak istedim.

valla ben 3 kere windows uzerinden uptade yaptım kart hiç isinmiyoy stoc fan ile kullaniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hasbi 81

Arkadaşlar, bu anakart her geçen gün biraz daha aklıma yatıyor. Ama kafamı kurcalayan 2 konu kaldı:

Anakartın biosu sağlıklı bir şekilde yükleniyor hiçbir problem yok. Flash diskten yapılabiliyor Şu an 0806 versiyonunu sorunsuz kullanıyorum

Dostum anakart inanki buz gibi Stok fan kullanıyorum, anakart değerleri ve diğer donanımların değerleri şöyle;

Anakart 34 derece

İşlemci 25 derece

Ekran Kartı 53 derece

Hard Disk 36 derece

Donanımların ısıları sabit Call Of duty de birkaçsaat oynasamda değerler böyle. Bende kartı yeni aldım en kısa zamanda test yapmayı düşünüyorum

• Arkadaşlar 0806 no'lu biosu kullanmayınız bu bios sorunlu bir bios yabancı forumlardada şikayet edenler var voltaj düşmesi cok oluyor bu biosta... şuanda en iyileri 0503 ile 0602(beta) nolu bioslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar 0806 no'lu biosu kullanmayınız bu bios sorunlu bir bios yabancı forumlardada şikayet edenler var voltaj düşmesi cok oluyor bu biosta... şuanda en iyileri 0503 ile 0602(beta) nolu bioslar

saol komutanım hemen cd yi takıp eski biosa doneyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kornakamil

ilk sorunu ben yazayım p5k-e wifi anakartım biosa girip işlem yaptıktan sonra save exit yaptımmı nakin aresetliyor ama ekrana goruntu gelmiyor
    anca psu dan kapatım actımmı yeniden geliyor
    2gb twinmos ram palit 8600gt+ tagan 430 guçkaynagı e6550 işlemci
    bir de asus kendi oc degerini %30 yapınca pc acılmıyor

voltajı biraz yükseltirseniz açılır büyük ihtimal..ama en iyi yol biostan manuel yapmaktır..

diğer kullanıcılar hangi fsb de kaç voltaj verdiklerini yazarlarsa san daha yardımcı olur..tabi bana da
  • Benim anakartdaki Bios 0703. Update etmeye gerek yok sanırım. CPU 3800 MHz ve bellekler 1200 MHz (CL5) hiç sorun çıkarmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

Benim anakartdaki Bios 0703. Update etmeye gerek yok sanırım. CPU 3800 MHz ve bellekler 1200 MHz (CL5) hiç sorun çıkarmıyor.

nerde 703 bios oyle bir bios yokki
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

Benim anakartdaki Bios 0703. Update etmeye gerek yok sanırım. CPU 3800 MHz ve bellekler 1200 MHz (CL5) hiç sorun çıkarmıyor.

cpu ya kaç volt veriyorsunuz..
  • valla bende herşey default biri acıklasada nasıl oc yapacagımıcı biraz yol versek makınaya
  • Ben şu an overclock yapmayı düşünmüyorum çünkü makine zaten haddinden performanslı, ama ileride 2 - 3 sene sonra yetmemeye başladığını hissettiğim an overclock yaparım İnsan celeron 1.2 den core2duo 2.6ghz ye geçince sanki sistem uçuyor hissi uyandırıyor o yüzden haddinden performanlı diyorum.

Yakında harddiskimin aynı modelinden bir tane daha alıp raid yapmayı düşünüyorum. Hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technologs -- 6 Aralık 2007; 1:59:13 >
  • quote:

valla bende herşey default biri acıklasada nasıl oc yapacagımıcı biraz yol versek makınaya

hocam bu tabire öldüm bittim ,,, hay cok yaşa sen
  • kısmetse akşam anakartı deniyecez bakalım. Ekran kartını bekliyoduk oda geldi bugun. Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 6 Aralık 2007; 14:29:10 >
  • canlarım benimm.. valla daha işletim sistemini kurmadım.. bir kurayım sorunlarımla döncem ben size

@helsloot

arkadaşım 3.8 ghz değer çok güzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 6 Aralık 2007; 14:43:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

valla bende herşey default biri acıklasada nasıl oc yapacagımıcı biraz yol versek makınaya

hocam bu tabire öldüm bittim ,,, hay cok yaşa sen

saol hocam balığa meraklıyım denizci ağzıyla yazdım

• evet arkadaşlar kurulumu yaptım..

sorunlara gelince

1- driver cd sini taktım ve AsusİnstAll denilen seçenekten önerilen ayaralardan kuruluma başladım.. gaha sonra birinci seçenek bittikten sonra otomatik olarak restart yaptı. fakat şu hatayı verdi..

Bad or missing Command İnterpreter
    Enter the full shell command line:
    command.com/P /E:256

enter dedim aynı ibareyi devamlı verdi. bende driver cd sini çıkardım. yeniden başlattım..windows açıldı ama driver cd sini istedi. verdim cd yi.. kaldığı yerden kuruluma devam etti.

sonra ikinci seçenek yüklendi. yeniden restart yaptı ve aynı durum tekrarladı ve aynı şekilde yaptım..

2- Görüntüde bulanıklık var. grafik kartı sürücüsünü de yükledim. bulanıklık devam ediyor..

Evet arkadaşlar çözüm nedir?

valla moralim bozuldu...:(
  • hocam sitemin nedir ve grafik kartı ne kullanıyorsun
  • dostum grafik kartı x1350 pro..

anakart malum..

işlemci e6750...
  • valla ben de kurdum son olarak ekran kartımıda taktım bu akşam ama pc yavaş geldi sanki biraz bana...

8800gt e6750 bileşenler var kasayla gelen psu yu kullanıyorum 430 watt acaba ondanmı kaynaklanıyr..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.