Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Ruhsuz: Wi-Fi'yi gerekli şekilde ayarladığında dağıtıcı olarak da kullanabiliyorsun. Daha önce bununla ilgili bir başlık açılmıştı ve nasıl yapılacağı anlatılmıştı. Biraz araman lazım.
  • @Hasbi 81

Teşekkürler, hele bi kartı alalımda orasını buluruz artık
  • Bişey daha takıldı aklıma peki bu wifi özelligini kullanırken pc de herangi bir yavaşlama oluyormu?

@Hasbi 81

Bu arada o konuyu akşamdan beri arıyorum ama bulamadım
  • Valla forumda böyle birşey okuduğuma eminim. Hatta en fazla 2 hafta oldu okuyalı. Ama belki anakart değil, internet network vs ile ilgili olan bölümdedir. Biraz da oraları kurcala istersen. Bilgisayarı yavaşlatmak gibi bir sorun yaratacağını düşünmüyorum bu arada. Tabi benimki sadece tahmin.
  • 603 biosunda da v düşmesi var.. 1.4375 verdim 1.408 gözüküyor cpuzde yükte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: shearforce

603 biosunda da v düşmesi var.. 1.4375 verdim 1.408 gözüküyor cpuzde yükte..

o kadar düşme olacak tabi voltage damperi açtınmı ? voltage damper açık olsa bile düşme olur ama diğer bioslarda voltaj düşmesi cok cok daha fazla 0603 aynı 0602 ve 0503 gibi , birde bende pencil mod var en ufak düşme yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

603 biosunda da v düşmesi var.. 1.4375 verdim 1.408 gözüküyor cpuzde yükte..

o kadar düşme olacak tabi voltage damperi açtınmı ? voltage damper açık olsa bile düşme olur ama diğer bioslarda voltaj düşmesi cok cok daha fazla 0603 aynı 0602 ve 0503 gibi , birde bende pencil mod var en ufak düşme yok

evet açık damper..
    603biosu bende stabilite problemi çıkardı.. aynı değerlerle 602ye döndüm şimdi iyi...
    e2160 @ 3200mhz stok fan
    5-5-5-15 1000mhz ramler
    1.44v var vcoreda 1saati geçti orthos core sıcaklıkları 76C cpu 65C .. beni rahatsız etmiyor bu sıcaklıklar nedendir bilmem..
    sonuçta stabil çalışıyor sistem, ona bakıyorum ve normal kullanımda oyunlarda bile zaten bu sıcaklıklara ulaşmaz iki çekirdek de sürekli %100 çalışmıyor ki hiçbir zaman. sürekli 100 olma durumu 10sn sürmüyor ki hiç.

konudan konuya daldım da işte sizin de düşüncerinizi merak ettiğimden...

• Bilgisayarımı rj-45 ıle ağa baglayarak kullanıyorum. benim bilgisayarımı access point olarak gösterip laptopu nasıl ağa bağlayabilirim. Bu anakartta access point özelliği var ama ayarları nasıl yapılıyor bilmiyorum bilen varmı forumlara baktım ama pek bısey bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kpapila -- 8 Ocak 2008; 23:07:35 >
  • @helsloot dostum 3.8 stabil kullandıgın voltaj değerlerini verebilirmisin işlemciye rame vs..
  • Bende bu anakartı aldım, gayet yerinde bir seçim yaptığımı kullandıkça daha iyi anlıyorum. Önceki anakartım da asus ve hala kullanmaktayım. Anakartta Asus almak, tv de sony, arabada mercedes almak gibi bir his. Tavsiye ederim.. Bir de oc ci arkadaşlara bir sorum olacak. Pc yi bu çıkarttığınız değerlerde kullanabiliyormusunuz? Yani 2.4 ghz i 4 ghz yaptınız, sonuç ne oluyor.? Sadece bu değerlere bir kac saniye çıkmak mı sizleri mutlu ediyor? Merak ettimde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mez -- 9 Ocak 2008; 12:07:08 >
  • bir kaç sn çıkmak mı :)))
    e2160 1.8 işlemciyi günlük stok fanla 3.2de veya
    e6750 2.66 işlemciyi 3.6++ hızlarda kullanmaktan bahsediyoruz..

yani sürekli kullanılan stabil değerler yazılıyor tartışılıyor..
    sürekli kullanmadıktan sonra oc yapmışım ne işe yarar ki??
  • quote:

bir kaç sn çıkmak mı :)))
    e2160 1.8 işlemciyi günlük stok fanla 3.2de veya
    e6750 2.66 işlemciyi 3.6++ hızlarda kullanmaktan bahsediyoruz..

yani sürekli kullanılan stabil değerler yazılıyor tartışılıyor..
    sürekli kullanmadıktan sonra oc yapmışım ne işe yarar ki??

+1
  • peki q6600 (G0 versiyon) ü hiç bir soğutucu katkısı olmadan bu anakartla nasıl hız artırımı yapabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mez -- 9 Ocak 2008; 20:50:07 >
  • @helsloot şu değerleri bi vermedin ya belki 5. kez soruyorum. Yazdıklarımmı gözükmüyo yoksam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kpapila

Bilgisayarımı rj-45 ıle ağa baglayarak kullanıyorum. benim bilgisayarımı access point olarak gösterip laptopu nasıl ağa bağlayabilirim. Bu anakartta access point özelliği var ama ayarları nasıl yapılıyor bilmiyorum bilen varmı forumlara baktım ama pek bısey bulamadım

Bu kartı kullanan bu kadar kişi var xp pro için bu ayarı bilen yok mu access point açmak bu kadar zor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kpapila

Bilgisayarımı rj-45 ıle ağa baglayarak kullanıyorum. benim bilgisayarımı access point olarak gösterip laptopu nasıl ağa bağlayabilirim. Bu anakartta access point özelliği var ama ayarları nasıl yapılıyor bilmiyorum bilen varmı forumlara baktım ama pek bısey bulamadım

öncelikle eski kablosuz modemini pcye ethernet girişine bağla.
    sonra asusun cdsinde gelen programı kur.
    access point modunda çalıştır.
    sonra kablosuz bir bağlantı oluşturup şifreleme işlemi yapacaksan onu yap
    daha sonra notebook ile bu baglantıyı bul ve baglan.
    boyle olmalı sanırım,
    dene bi istersen.
  • bu e6750 nin iyi o.c olanı G0 Revision muydu yoksa başka bi kodu varmıydı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mez

öncelikle eski kablosuz modemini pcye ethernet girişine bağla.
    sonra asusun cdsinde gelen programı kur.
    access point modunda çalıştır.
    sonra kablosuz bir bağlantı oluşturup şifreleme işlemi yapacaksan onu yap
    daha sonra notebook ile bu baglantıyı bul ve baglan.
    boyle olmalı sanırım,
    dene bi istersen.

kablosuz modemım olsa zaten sorunum yok ıkısınıde kablosuz kurarım, ınternet AP olacak olan pcye zaten ag kablosu ıle gelıyor

programı kurup access point mode sectım ama benım sorunum laptopun dogru ıpyı alamaması aslında ıp alıyor ama net baglantısı saglamıyor AP olan pc ipyı 192.168.0.1 olarak alıyo laptopa ben elle 192.168.0.2 verıyorum otomatık deme almıyor elle gırınce ıkazı kaldırıyor kablosuz aga baglandıgını gosterıyor ama net erısımı hala yok sorun dns ayarlarında dıyecegım ama orda olsa laptop ip almaz ve baglandı yazısını yazmaz
    AP kurulunca ana pc ıpyı kendı yerlestırıyor elle yapılandırıldı olarak gosterıyor ama varsayılan ag gecıdını bos bırakıyor burası boskende asıl modemın ıpsını yada AP ıpsını yazsamda calısmıyor nedır acaba sorun????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kpapila -- 11 Ocak 2008; 2:41:26 >

• Bu anakarttan bende aldım..Amerikan holley karburatör gibi birde Asus CPU soğutucu aldım üstüne bakalım anakarta uyucakmı. Daha önce sordum uyarmı diye ama cevap veren olmadı kullanan yok sanırım. Okuyacağız artık baştan ayar vs için
  • (yanlış yazmışım kablolu diecektrim) kablosuz modem olmayacak, eski kablolu modemini kablosuz yapıyorsun bu anakartla. Modemi desktopa takıyorsun ethernet girişi ile sonra pc deki wi-lan programını ap modunda calıstırıyorsun. Bir baglantı yaratıp, notebook ile o baglantıyı ayarlayıp internete giriyorsun. Modemin kablosuz olmayacak zaten, dediğin gibi kablosuz olsa ne gerek var. Eski kablolu modemler için bu özellik anakarta eklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mez -- 11 Ocak 2008; 20:31:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.