Şimdi Ara

Asus P5G41T-M LX Intel Core 2 Quad Q9400 Overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu anakartın biosunda voltage fsb bölümlerini görüyorum fsb yi 400 yaptıktan sonra hangi voltaj değerini kaça çıkarmam gerektiğini söyler misiniz ? İlk aşamada OC yaparsam eğer voltage yetersiz veya yüksek gelirse testlerle dahada düşürüp yükseltebilirim.İlk aşamaya anlatırsanız sevinirim...

• Az once fsbyi 375 yaptim voltaj vermeden occt core3 te error verdi islemci 2.66dan 3.00 olmustu daha sonra yine voltaj vermeden auto overclocking ile 3.05 e cikardim ama occt yinr core3 e error verdi ne yapmam gerek yardim eder misiniz lutfen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı anakarttan bendede var Q6600 ile sadece 3ghz yapabiliyorum üstünde hata veriyor sanırım oc için uygun bir anakart değil.
  • Recep baltas oc icin bu anakarti onerdi bende 3.0 yapiyorum ama occt de 1 dakika dolmadan core 3 error veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben eski gigabyte çok rahat yapıyorken bu anakartta aynı değerleri alamıyorum bios kısmı çok sınırlı özellikle voltaj vermede ve diğer ayarlarda öyle .Eski anakartımda 3.4 çok rahat görürken bunda 3ghz üstüne çıkamadım bence oc için hiç uygun bir anakart değil aldığıma pişman olduğum ürünlerden birisi bu.
  • her işlemci voltajsız 3.2 ye çıkıyor diyorlar ama ben 3.00 a çıkardığımda bile occt core3te error veriyor anlamadım gitti...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.