ARkadaşlar Asus P5G41C-M LX almayı düşünüyorum ama bu gün sitesine bakarken kafamı karıştıran bir durum oldu.Sitesindeki CPU destek listesinde şu var. Intel® Pentium® Processor E5700(2M Cache, 3.00 GHz, 800 MHz FSB) benim işlemcim ise Intel® Pentium® D Processor 930 (4M Cache, 3.00 GHz, 800 MHz FSB) benim merak ettigim şu şu an asus hangi anakartına baksam benim işlemci destek listesinde yok . Yani kısaca bu ankartı alırsam bu işlemci ile kulana bilirmiyim?
işlemci desteğinde pentium dual yazıyor yani senin işlemciyi destekliyor ama senin işlemcin zaten ısınan 65 nm lik işlemci onu elinden çıakrıp 2 nci el e 5200 falan almanı tavsiye ederim
işlemci destek listesinde neden yer almıyor ben onu anlamadım :( zaten işlemci almayı düşünyorum .Bide bu işlemciye herkez çok isınıyor diyor bende okdar ısınma yok tek sorun zotac 9500GT var 1gb lık ona power bulamuyorum.Acama işlemci fazla enerji çekiyo ondan olurmu.Ekran kartına ayriyetten güç girişiyokta anakart üzerinden alıyo.
O ekran kartı ile biryere varamazsın. İşlemci değiştirsen dahi.
quote:
Orijinalden alıntı: ghost recon advanced
işlemci desteğinde pentium dual yazıyor yani senin işlemciyi destekliyor ama senin işlemcin zaten ısınan 65 nm lik işlemci onu elinden çıakrıp 2 nci el e 5200 falan almanı tavsiye ederim
bnde aynı anakartı almayı düşünüyorum ve bndeki işlemci