Şimdi Ara

Asus P525 Kullanıcıları - Program Paylaşımı-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. ben henüz yeni asus p525 aldım ve yavaş yavaş öğreniyorum...
    Daha önce nokai 6600 kullandım ve her türlü programı rahatlıkla bulup yükleyebiliyordum. ama henüz şuanki pda ma hiç bir program yüklemedim..
    elinizde olan bildiğiniz programları ismiyle linki ile buraya yazarsanız kullanan her arkadaş için büyük bir kolaylık olcaktır diye düşünüyorum..

• önce cihazı tanıtalım sonra program paylaşırız ve sorunlarımızı dile getiririz ilk p 525 baslıgı sayfalar dolusu geldi gelecek gelmedi gibi yazılarla okunması sıkıcı bir halde.

Asus P525

Kutu İçeriği

Batarya
    Kablolu microfonlu Kulaklık
    Usb Bağlantı Kablosu
    Şarj Aleti
    Deri Kılıf
    Yedek Stylus

Asus CD (Outlook)
    Asus Bonus CD V.1.0
    Skype Kurulum CDsi

Türkçe Kullanım Klavuzu
    İngilizce Kullanım Klavuzu
    Türkçe Hızlı Başlat Klavuzu
    Garanti Belgesi
    Garanti Kartı

İlk Açılış

Cihazı ilk açılışta sırasıyla Asus ve Windows Mobile açılış ekranı görüntüleri geçtikten sonra ekran kalibrasyon ayarı çıkıyor.

Stylus ile + işaretlerinin merkezine tıklayarak bu ayarı geçiyorsuz daha sonra konum ve saat dilimi ile ilgili ekranlar geliyor.

Stylus kullanımı ile ilgili kes yapıştır alıştırması yaptıktan sonra pin kodunu girip cihazı açınca Türkçe dil pakeyini yüklemesini isteyip istemediğimizi soruyor evet dersek 40 sn kadar yükleme işlemi yapıp yeniden başlatıyor.

Bugün Ekranı

Cihaz tekrar bağladığında sizi aşağıdakine benzer bir ekran karşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiwago -- 24 Temmuz 2007; 21:58:11 >

• Bu arada Türkçe dil paketini yüklemeyi çok önermiyorlar vede tam bir Türkçeleşme olmuyor.
  • Öncelikle 100 lerce bedava tema olan bir site ile today ekranımızın görüntüsünü değiştirelim.

http://www.pocketpcthemes.com

Acrobat Reader // pdf uzantılı dosyaları açmak için (8mb-exe dosyası, active sync ile kuruyorsunuz)

http://rapidshare.com/files/44802822/acrobatreader-ppc2002.exe.html // site r a p i d s h a r e . c o m dur

Denenmiştir sorunsuz çalısıyor.

• sıfır ilgi biz Türk miletinin tipik özelliği paylaşma sömür :):):):
  • p525 hakkında bikaç sorum olacak 3g yok diyolar inteneti ne kadar hızlı , dısarı ve kulaklık ses kalitesi nasıl , suanda n73 kullanıyorum ondan yuksekmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaydee

p525 hakkında bikaç sorum olacak 3g yok diyolar inteneti ne kadar hızlı , dısarı ve kulaklık ses kalitesi nasıl , suanda n73 kullanıyorum ondan yuksekmi ?

p525 uylerini oldugu baslık asagıda
    daha cabuk cevap almanız mümkün.saygılar

http://forum.donanimhaber.com/m_9952110/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiwago -- 24 Ağustos 2007; 18:11:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.