Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben kendi evimizde wpa1ve wpa2 mixed kullanıyorum şuan ortak yayın yani bi sorun da yok ama sadece wpa2 nolur bilemiycem
  • arkadaşlar bunun p526 ile farkıları nelerdir??
    bu cihazın fiyatı nedir??
    nerede bulabilirim(teknosa,bimeks,vatan computer)?
    hangisini almalıyım p525 mi p526 mı yoksa i300 mü???
    teşekkürler..
  • p525 wm5.0 ve wireless var p526 wm6.0 ve wireless yok...ben p525 kullanıyorum memnunum..
  • p525 Ereyonda yeniden stoklarda , fiyatı havale ile 675ytl ye düşmüş.

    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=32705

    arkadaşlar cepte taşırken ekranı darbelere dayanıklı mı? koruyucu kapak falan göremedim.
  • herhalde bu forumda p 525 ölmüş :(
  • beyler ben p525 imi üzülerek satıyorum almak isteyen varsa pm atabilir

    420 düşünüyorum
  • p525 kasa ve tuş takımının boyası beni düşündürüyor piyasada rastladığım ikinci el tüm p525 lerin boyası soyulmuştu cihazı uzun süredir kullanan arkadaşlar sizde durum nasıl boyası gerçekten çabuk mu soyuluyor eğer öyleyse sırf bu yüzden rw6815 alıcam birde kulaklık ses çıkışı nasıl yüksek mi? bilgilendirirseniz memnun olurum.
  • 13 aydır kullanıyorum hiç bir soyulma yok.Bence kullanmayla ilgili.
  • Asus'u almadan önce iyi bir marka olarak bilir, sever ve sayardım. Her sey bir PDA ihtiyacımın olması ve satıcının tavsiyesi ile Asus P525 almam ile başladı; gerçekten wireless internete bağlanıp ayaküstü bir şeyler yapmak eğlenceli görünüyordu. Fakat belleğinin yetersiz gelmesi ile mini-SD kartı almam mecbur olmuştu; parasını verip aldım fakat ne yazık ki PDA, kartı tanımıyordu. Acıyla en yakındaki Asus bayiliğine (çamlıca'daki) koştum; fakat laptoplarından, ıvır zıvır bir çok Asus markalı malından şikayetçi müşterilerden bana saatlerce sıra gelmesini bekler oldum. Neyseki sıra geldi, orada çalışan 'çemkirir' vaziyette (sanki babasının malını hayrına dağıtıyor) PDA'in neyi olduğunu sordu. Bende güzel güzel anlattım; fakat anlatamadım. Ben konuşma seviyemi 'cin Ali' düzeyine indirince anlar gibi oldular ve PDA'imi bıraktım ve evime döndüm.(Dönüş o dönüş)(tavsiyem:ASUS VE ÜRÜNLERİNDEN UZAK DURUN!!!) Bir iki hafta haber alamayınca işin peşine düşmeye karar verdim, işlerimin arasında gidip gelmeler; Asus teknik servisini mutlaka görmelisiniz, Masaldan iş merkezinde.Asus alıp canı yananların feryadı birbirine karışıyor.Neyse cevap alamayıp 4-5 kez gidiş gelişlerimden sonra artık... THE END (Bu hikayenin devamını tahmin ediyorsunuz sanırım:))))




  • selam arkadaşlar gerçi burası sayfası değil ama bilginize....
    1 senedir kullandığım asus p 525 imi satıyorum kendime yeni bir model aldığımdan dolayı elimden çıkarıyorum en ufak bir problemi yok. herşey orjinaldir ve yanında ek batarya,3 adet kalem, 2 gb hafıza kartı,ekranı için extra film veriyorum.ilgilenenler gunes_aksam@mynet.com mail adresime yazarlarsa hemen irtibata geçebiliriz. kendim tekirdağlıyım istanbul ve buralar için yüzyüze görüşebiliriz.
    (biraz paraya ihtiyacım var) saygılar uğur...
  • Arkadaşlar bir arkadaşım da p525 modelinden var ama pc ile bağlantı programını bir türlü bulamıyoruz :( Sitesine de baktım ama bulamadım.. Bu konuda bilgisi olan dostlar paylaşırsa çok ama çok seviniriz..
  • Arkadaşlar
    I mate K-jam ile Asus p 525 arasında kaldım...
    ama asus almayı düşünüyorum sizce hangisini alayım..???
    en çok windows media player kurmak ve winamp kurmak istiyorum divx zvi izlemek için sizce doğru seçim mi asus çünkü Imate k-jamle takas edebilirim ..lütfen yardımcı olabilir misiniz??
  • Arkadaşlar sesle ilgili sorunum var..sesi dışarıya az çıkıyor buna çözüm var mı ?zil sesi olarak...
  • Valla bir aralar verilmişti bir program, hoporleri patlatırsın vs yazmışlardı yüklemedim
  • mrb arkadaşlar.

    bataryam az gittiğinden doayı 2200 lük batarya almayı düşünüyorum bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirmi acaba.cihaza bi zararı oluyormu acaba.

    teşekkür ederim.
  • Selamlar hepinize,

    525 model cihazın Settings menüsü altında yer alan "Düğme" ikonunu tıkladığımda bir program atamak için buton seçenekleri veriyor. Ancak butonlara program atacak olsam nasıl kullanacağımı bulamadım. Bir bilen varmı aranızda? Kullanma kılavuzunda da bulamadım.

    Bir cevap ne olur?
  • bu telin wifisi nasıl kullanımı vs çekim gücü fiyat olarak 290 tl p525mi yoksa p535mi almalıyım saolun
  • ben kullanıyorum p525. wifi gayet iyi bi takılma yok
  • Arkadaşlar P525 imi servise 3.kez verdim ve değişimini istedim. Değişim isteyenler için tavsiyeniz nedir, değişim neye göre yapılıyor? P525in stoklarda olmaması durumunda ki muhtemelen yoktur, farklı bir model mi alıyorum? Farklı model alacağım zaman fatura bedeline göre mi yeni ürünün karşılığı belirleniyor? Teşekkürler.
  • Değişim yapacaklarsa ellerindeki bir üst modeli vermeleri lazım, p535 olabilir, kural budur.
    Lakin değişimi asus yetkili servislemi yoksa magaza kanalı ilemi yapacaksınız , mağaza ile yapılcaksa mağaza faturanız tutarını size iade edelim yada alışveriş çeki verelim gibi teklifler getiriyorlar işinize geliyorsa kabul edin gelmiyorsa değişimde ısrarcı olun.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.