Şimdi Ara

Asus Orion gaming kulaklık inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bundan 1-2 ay önce iyi bir oyun kulaklığı almayı düşünüyordum ve burada bununla ilgili tavsiyeler isteyip konular açmıştım, forumdan kelepir Asus Orion gaming kulaklık aldım, oyun kulaklığı arayanlara yardımı dokunabileceği için bir inceleme yazısı yazmak istedim. 1 buçuk aydır kullanıyorum çok detaylı bir izlenim edindim ve sanırım sağlıklı bir yorum yapabileceğim.

Ürünün 2 versiyonu var, birisi Orion Pro modeli kendi ses kartı var 300 küsür civarı, diğeri Orion ses kartsız modeli bendeki versiyon bu 200 civarı ben sıfırı 120 tl ye almıştım :) aslında başka bir ürün düşünüyordum bu fiyata olunca denemeye değer dedim aldım.

Ürünün yapısı: Ürünün şık bir kutu içinde geliyor, kulaklığın dış görünüşü ise pek albenili değil, diğer oyuncu kulaklıklara göre biraz sade görünüşlü. Malzeme kalitesi Asusa yakışır cinsten, beklediğim gibi sağlam yapı, metal askılık ve gayet esnek yapılı. Kablosu örgülü kablo, gayet sağlam duruyor ve dolaşmayan cinsten. Kablo olayına ayrı parantez açmak istiyorum, gerçekten bu konuda Asus'a müteşekkir oldum kabosu baya uzun rahat rahat yayıla yayıla kullanın diye yapmışlar.

Konfor:Konfor kısmında da benden gayet olumlu puan aldı, kulak yastıkları gayet yumuşak sentetik deri ve hiçbir şekilde rahatsızlık vermiyor. Kabloyu da hissettirmiyor.

Ses kalitesi: Ürünü ilk mp3 playerımda ve analog olarak bilgisayarda denedim açıkçası biraz hayal kırıklığına uğramıştım, ses seviyesi çok fazla gelmedi tiz ve bas sesler cazırtılı çıkıyordu. Daha sonra Creative Recon 3d usb ses kartına takmak suretiyle denedim ve sonuç gayet başarılı. İnanın önceki cızırtılı ses gitti yerini mükemmel kalitede bir ses aldı. Ses seviyesi çok fazla yüksek ben yüzde 40 dan fazlasını açamadım şimdiye kadar, tizler çok detaylı ve tertemiz, baslar yumuşak derinden yani mükemmel. Yani bu demek oluyor ki eğer ses kartsız bir kulaklık alırsanız onu güzel bir ses kartıyla kullanmanız lazım.

Film performasnı: Film performansını beğendim, ses kartının dolby özelliği var ve bu sayede sinema kalitesinde ses alabiliyorsunuz, patlama ve bas sesler etkileyiciydi ve çevresel sesleri çok net verebiliyor.
    Oyun performansı: Oyunlarda tam biçilmiş kaftan, her çeşit oyunda süper ses verdi, ac blag flag oynadım ve beni oyunun içinde hissettirdi, silah sesleri gerçek gibi ve sanki kafamın yanından ateş edilmiş gibi sesler derinden ve keskin geliyor.
    Müzik: Bu kulaklık tamamiyle oyun için üretilmiş ama müzik performansı da gayet doyurucu, Hatta 300-400 tllik müzik ağırlıklı çoğu kulaklığa bedel olacak bir performans sundu. Özellikle bass seslere doyuruyor.

Kısacası Asus Orion u herkese rahatlıkla tavsiye ederim ama kesinlikle ses kartınız iyi olduğu sürece.

10 üzerinden 9 veriyorum. Asus firması kulaklık sektörüne bomba gibi girmiş.

eksi puan olarak sadece mp3 cihazlarınızda veya ses kartsız pclerde pek iyi performans veremiyor, ses kartı şart.

Asus Orion gaming kulaklık inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashdod -- 19 Ocak 2014; 23:14:34 >

• Asus Echelon ile ayni galiba orion modeli.Echelonda sadece dis kaplama farkli.Ozellikleri iyi gorunuyor arastirmaya devam
  • Ürün dün akşam elime geçti. Dün geceden beri csgo oynamaktayım ve açıkcası kulaklık harika diyebilirim. Sesler gayet iyi bass ve tizlerda hiçbir sorun yok. Bir tek mikrofondan pek memnun değilim diyebilirim çıkardığınız en küçük ses bile karşıya gidiyor. Daha önceden gamecom 367 kullanırken böyle bir şey yoktu. Ve çevredeki bütün sesleri karşıya iletiyor -30 db engelleme olmasa neler olacaktı kim bilir.

Ama puanım 9/10
  • Echelon ile bunun arasında kaldım bugün içerisinde alıcam sizce hangisini almalıyım
  • eğer dış görünüş sizin için önemli değilse hangisinin fiyatı uygunsa onu alın.

orionun dış görünüşü sade, albenisi yok echelon daha karizma. ama ikiside sonuçta aynı

ürünlerin ses kartı olmasına dikkat edin, ses kartsız kullanacaksanız tavsiye etmem ama iyi bir ses kartınız varsa muazzam ses alırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.