Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

1 Mobil
|
Böyle 1gb üzeri kartları sahibinden letgoya filan koyun hocam çat diye satılır 140 liraya. tabi bunu oo 2gb ekran kartı var deyip milleti kazıklayan bilgisayarcılar alacak muhtemelen ama yapacak bir şey yok. araştırsın insanlar da ne aldığını. Bu arada ilk kez bu modeli gördüm. 22 senedir donanımla uğraşıyorum görmediğim bir model varmış demekki :) İyi satışlar. |
|
ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER; Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir. |
Teşekkür ederim hocam. Piyasanın böyle şiştiği ortamda ederinin üstünde satmak istemedim, kartın seviyesi belli, ederi belli yoksa gt 520'lere gt 710'lara, hd 5450'lere 300 lira yazanlar var. Hızlı satılmasını istediğim için ederi olabilecek dip fiyatı belirledim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assassinchn47 -- 26 Ocak 2021; 21:46:34 > |
|
pm |
|