Şimdi Ara

||| ASUS N61JA-JX114V ve ASUS N61JA-240DV KULLANICILARI ||| 104 ÜYE (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.847
Cevap
13
Favori
290.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HurtLocker

quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teshub

arkadaşlar makinem bozuldu. tamire verdim önce 180e yaparız çipten falan dediler. aradan biraz zaman geçti anakartın kendisi gitmiş 0 anakart lazım dediler makine çantada uyuyor öyle boşboş 0 anakart fiyatlarına baktım hiç iç açıcı bir görüntü vermedi bana. 2.el falan mı arasam?

Bence yeni bir makine alın artık, 2. el laptop hiç sağlıklı durmuyor kronik sorun çıkma olasılığı çok yüksek

Bende şu kamerayı bir türlü düzeltemedim format attım yine olmadı var mı bunun bir çözümü ?

bunun bir çözümü vardı, önce bir programı açıyor kapatıyor sonra skype vb programı açıyorduk
    sanırım o programda asus'un kendi kamera programıydı yanlış hatırlıyor da olabilirim artık kamerayı kullanmıyorum zaten berbat bir kameraya sahip cihaz :)

O program laptop ile gelmişti ilk sanırım yanlış mı hatırlıyorum ?

Evet

• Yok anakartin 2. Elini bulabilirsem alayim mi? Onu sormak istemistim ben. Yeni notebook falan almam artik oyun disinda cok kullanmiyordum zaten ama boyle bos bos yatmasi icime sinmiyor. Tamir ettirsem en azindan arada kullanan olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok anakartin 2. Elini bulabilirsem alayim mi? Onu sormak istemistim ben. Yeni notebook falan almam artik oyun disinda cok kullanmiyordum zaten ama boyle bos bos yatmasi icime sinmiyor. Tamir ettirsem en azindan arada kullanan olur.

Valla bizim makine boş değil ben hala oyun oynuyorum falan bir sürü işimi görüyor, bence uygun bir anakart düşürürsen al
  • Arkadaşlar benim laptop asus N61JA modeli sormak istediğim, şu anda RAM 3 GB bunu en fazla ne kadar yükseltebiliriz? Yani maksimum ne olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkbesni

Arkadaşlar benim laptop asus N61JA modeli sormak istediğim, şu anda RAM 3 GB bunu en fazla ne kadar yükseltebiliriz? Yani maksimum ne olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

4+4=8 gb maksimum destekleyeceği ayrıca ayrıntılı bilgi verirseniz kaç mhz almanız gerektiği konusunda da yardımcı olabilirim anakart 1066 mhz leri destekliyordur ama 1333 mhz likler fiyat açısından daha uygun oluyor yüksek frekansta bir ram almak sorun teşkil etmez yine maksimum desteklediği frekansta çalışır

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar makinem bozuldu. tamire verdim önce 180e yaparız çipten falan dediler. aradan biraz zaman geçti anakartın kendisi gitmiş 0 anakart lazım dediler makine çantada uyuyor öyle boşboş 0 anakart fiyatlarına baktım hiç iç açıcı bir görüntü vermedi bana. 2.el falan mı arasam?

Bence yeni bir makine alın artık, 2. el laptop hiç sağlıklı durmuyor kronik sorun çıkma olasılığı çok yüksek

Bende şu kamerayı bir türlü düzeltemedim format attım yine olmadı var mı bunun bir çözümü ?

bunun bir çözümü vardı, önce bir programı açıyor kapatıyor sonra skype vb programı açıyorduk
    sanırım o programda asus'un kendi kamera programıydı yanlış hatırlıyor da olabilirim artık kamerayı kullanmıyorum zaten berbat bir kameraya sahip cihaz :)

O program laptop ile gelmişti ilk sanırım yanlış mı hatırlıyorum ?

Evet

life frame olabilir mi :\

• Led Zeppelin ,Verdiğin bilgi için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

quote:

Orijinalden alıntı: mkbesni

Arkadaşlar benim laptop asus N61JA modeli sormak istediğim, şu anda RAM 3 GB bunu en fazla ne kadar yükseltebiliriz? Yani maksimum ne olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

4+4=8 gb maksimum destekleyeceği ayrıca ayrıntılı bilgi verirseniz kaç mhz almanız gerektiği konusunda da yardımcı olabilirim anakart 1066 mhz leri destekliyordur ama 1333 mhz likler fiyat açısından daha uygun oluyor yüksek frekansta bir ram almak sorun teşkil etmez yine maksimum desteklediği frekansta çalışır

Led Zeplin Arkadaşım bir şey daha sorabilirmiyim? Bende 2 gb ve 1 gb olmak üzere 3 gm Ram mevcut ben şimdi 4 gb ram alsam ve 4gb ile 2 gb beraber kullansam toplam 6 gb ediyor performans açısından bir sıkıntı olurmu?

• yok hocam sıkıntı olmaz şu an elinizdeki ram 1066 mhz ise yeni alacağınız da o hızda çalışır, ayrıca 6gb ı boşverin 4gb bile yeterli şu an için, bir de 6gb ile 8gb arasındaki farkı anlayamazsınız bile... Ama geleceğe dönük olarak 4 almak daha mantıklı ekstra masrafa girmeyin 4+4 alıp... Lafın kısası sadece 4 gb lık ram alın takın :) ikinci elde sıfır spotlar 45 tlye satılıyor pazarlıkla daha da inebilir :)

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Ben vatan bilgisayardan almayı düşünüyordum 100 ile 120 ytl arasında ama sizin yazıyı okuyunca merak ettim, dediğiniz fiyatlara orijinal güvenilir ram bulmak mümkünmü acaba
  • mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=46086122
    hocam okuyup karar verin...
    bu da bölüm linki
    mobile.donanimhaber.com/showForum.asp?forumID=264
    ben alsam forumun ikinci elinden alırdım :\
    ama para sizin karışmam doğru olmaz sıkıntı falan çıkarsa diye...
    aynı paraya 2.5 tane alınabiliyor :)

• Teşekkür ederim ilgilendiğin için artık düşünüp karar vereceğim.......
  • Arkadaşlar ekran kartının güncellemeleri geldikçe hep yaparım ama yeni güncelleme geldi 13.9 .. güncellemeyi yapmaya kalktığımda bu ekranda kararma normalde her güncellemede oluyor sonra tekrar eskisine döner bilirsiniz ama bu sefer benimkisi siyah ekranda kalıyor ve görüntü geri gelmiyor..bilgisayarı kapatıp açıyorum yine ekrana görüntü gelmiyor..system recovery den bi önceye döndürdüğümde tekrar normale dönüyorum..nedendir acaba sorun...aynısını yaşayan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

Arkadaşlar ekran kartının güncellemeleri geldikçe hep yaparım ama yeni güncelleme geldi 13.9 .. güncellemeyi yapmaya kalktığımda bu ekranda kararma normalde her güncellemede oluyor sonra tekrar eskisine döner bilirsiniz ama bu sefer benimkisi siyah ekranda kalıyor ve görüntü geri gelmiyor..bilgisayarı kapatıp açıyorum yine ekrana görüntü gelmiyor..system recovery den bi önceye döndürdüğümde tekrar normale dönüyorum..nedendir acaba sorun...aynısını yaşayan varmı ?

Hocam bi önceki güncellemede benim led aydınlatma gitti gelmedi, pc yi yeniden başlattım düzelmişti. İçimden bi ses son güncellemeyi yapma dedi :D
    muhtemelen led aydınlatma çalışmıyor tekrar kurmayı denedin mi?
  • arkadaşlar ben bilgisayarın genel performansından memnun değilim.

mesela 30 partlık rarlı bir dosyayı çıkartmaya başladığımda bilgisayar başka işlem yapmama nerede ise izin vermiyor. o kadar yavaşlıyor. hani bunun çekirdekleri.

ben formattan sonra intel driverlarını kurmuyorum. ondan mı yoksa.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ekran kartının güncellemeleri geldikçe hep yaparım ama yeni güncelleme geldi 13.9 .. güncellemeyi yapmaya kalktığımda bu ekranda kararma normalde her güncellemede oluyor sonra tekrar eskisine döner bilirsiniz ama bu sefer benimkisi siyah ekranda kalıyor ve görüntü geri gelmiyor..bilgisayarı kapatıp açıyorum yine ekrana görüntü gelmiyor..system recovery den bi önceye döndürdüğümde tekrar normale dönüyorum..nedendir acaba sorun...aynısını yaşayan varmı ?

Hocam bi önceki güncellemede benim led aydınlatma gitti gelmedi, pc yi yeniden başlattım düzelmişti. İçimden bi ses son güncellemeyi yapma dedi :D

led aydınlatma ekransa ekran gidiyor gelmiyor geriye karanlık :) sonra bende system recover dan bi önceki zamana geri getirdim o şekilde düzeldi..sonra driveri tekrar kurayım dedim aynı sorunu yine yaşadım...arkasından yeni eski zamana geri getirdim :D bu güncelleme bizim bilgisayar için sorun sanırım ama şimdiye kadar olan bütün güncellemeleri yaptım hiç sorun çıkmamıştı ilk defa oluyor böyle

• quote:

quote:

quote:

led aydınlatma ekransa ekran gidiyor gelmiyor geriye karanlık :) sonra bende system recover dan bi önceki zamana geri getirdim o şekilde düzeldi..sonra driveri tekrar kurayım dedim aynı sorunu yine yaşadım...arkasından yeni eski zamana geri getirdim :D bu güncelleme bizim bilgisayar için sorun sanırım ama şimdiye kadar olan bütün güncellemeleri yaptım hiç sorun çıkmamıştı ilk defa oluyor böyle

Bir sonraki güncellemede düzelir belki

• bulabildiğim en ucuz anakart bu makinem için. doğru mu bu anakart?

Chipset Manufacturer: Nvidia (Bu insanı sapıttıryor emin olamadım.)
    Socket Type: LGA 1366 Form Factor: BTX
    SB / HT: 800 ahm (1066 değil o yüzden iyice sapıtıyor insan)
    Brand Name: replacement for asus Model Number: N61JA

http://www.alibaba.com/product-gs/899277077/for_asus_N61JA_laptop_motherboard.html

refurbished olduğu için bulduğum ve sanırım bulabileceğim en ucuzu bu.
  • teshub kullanıcısına yanıt
    Eleman resmin üstüne skype adresini yazmış, istersen skype'dan bi yaz. Tamda dediğin yerlerde sıkıntı var nvidia ne alaka :D
  • mesaj attım normalde böyle değil bu modelin anakartı falan diye. ardından uyum problemi falan dedim eğer olmazsa geri gönderin dediler ama hem çok uğraştırır hem de vakit kaybı çok olur öyle bir durumda o yüzden biraz 20 usd fazla verip kafanın rahat olması daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.