Şimdi Ara

ASUS N56VZ TOUCH PAD ALGILAMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n56vz touch padlerde iki parmağınızla touch pade dokunduğunuzda sağ tık yapmış gibi oluyosunuz.benim sorunum sen iki parmağımı dokundurunca algılıyo fakat 3-4 sn sonra geliyo bazen gelmiyo goruntu. sadece bu işlev olmuyo. tıklamayı oku gezdirmeyi her yerdinde çalıştırıyo ama sağ tıkı dokunarak geç algılıyo geçen haftaya kdar bişey yoktu birden oldu.bilenler varsa yardımcı olurmusunuz?

• yokmu bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiq45

n56vz touch padlerde iki parmağınızla touch pade dokunduğunuzda sağ tık yapmış gibi oluyosunuz.benim sorunum sen iki parmağımı dokundurunca algılıyo fakat 3-4 sn sonra geliyo bazen gelmiyo goruntu. sadece bu işlev olmuyo. tıklamayı oku gezdirmeyi her yerdinde çalıştırıyo ama sağ tıkı dokunarak geç algılıyo geçen haftaya kdar bişey yoktu birden oldu.bilenler varsa yardımcı olurmusunuz?

Driver'ı güncellemeyi denediniz mi peki ? Aşağıda ki gibi ayarları varsayılan yapın.

• smart gesture ekranı açılmadı ama o dosyaları kurcaladım oldu sağolasın :)
  • T.GhostNetwork kullanıcısına yanıt
    Merhabalar konuyu görünce yenisini açmayayım dedim, benimde windows 8.1'e geçince 3 parmak işlevlerinin bazıları kayboldu. Mesela 3 parmak ile aşağı kaydırınca masaüstüne gelirdi şimdi gelmiyor. windows 8.1 için touchpad güncellemesi de yok, aygıt yöneticisinden touchpadi kaldırıp windows8 driverını yüklesem düzelir mi ?
  • Sorunu çözdüm, touchpad değil Asus Smartgesture'nin windows 8.1 driverı varmış onu yükleyince halloldu. Ama anlamadığım bi' şey var bu asus live update ne halta yarıyor herşeyi ben elimle kuracaksam. Daha neleri kurmam gerekiyor ?
  • Asus sitesinde direk kendi modelinizi bulup indirmeyin bazen eski sürümler çıkabiliyor.Servis > Destek kısmına gidip oradan aratın güncel olur çünkü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus x550jk klavye sorunu
    10 yıl önce açıldı
    asus klavye sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.