Şimdi Ara

ASUS N56VZ-S4257H --ANA KONU--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
6.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün aldım güzel bir cihaz sorusu veya testyapmamı isteyen olursa yardımcı olurum

İŞLEMCİ=Intel Core i7 3630QM.
    İşlemci Tipi=INTEL.
    İŞLEMCİ TİPİ=Intel Core i7.
    Kart Okuyucu=3 -in-1 ( SD/ MS/ MS Pro/ MMC).
    Marka=ASUS.
    MODEL=N56VZ-S4257H.
    OPTİK SÜRÜCÜLER=Super-Multi DVD.
    PİL TİPİ=6 Hücreli.
    Sabit Disk=1 TB.
    USB BAĞLANTI ADEDİ=4 x USB 3,0.
    WIRELESS=Var
    YAZILIM=Windows 8
    AĞIRLIK=2,7 kg..
    BELLEK TİPİ=DDR3.
    Bellek(RAM)=16 GB.
    BLUETOOTH PORTU
    Dahili Kamera=Var (HD).
    Ekran Boyutu=15,6".
    Ekran Çözünürlüğü=1920x1080 Piksel.
    Ekran Kartı Kapasitesi=2GB DDR3.
    EKRAN ÖZELLİĞİ=Wide View Angle LED.
    ETHERNET
    GARANTİ SÜRESİ=2 YIL.
    GRAFİK TİPİ=2GB NVIDIA GeForce GT 650M.
    kutu içeriği:asus subwoofer-batarya-şarz cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vespuci -- 5 Kasım 2012; 21:02:04 >

ASUS N56VZ - S4257H
    CPU: Intel Core i7-3630QM || RAM: 16GB DDR3-1600MHz || GPU: 2GB nVidia GeForce GT 650M GDDR3
    Display: 15,6" FHD Wide View Angle LED Backlight || Speaker: Bang & Olufsen || ODD: Super-Multi DVD || OS: Windows 8 Pro 64-bit

• 4255H'den farkı ne?

klasik sorunlar varmı? çıt pıt sesi falan
  • Kardes, ben de aynisindan aldim. Nvidia ekran kartini guncelleyinxe windows goctu :) sen ekran kartini guncelledin mi? Bir de performans puanlamasi ekraninin resmini koyar misin? Benim grafik performanslarimin her ikisi fe 6.7 sence bu normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: PreS06

4255H'den farkı ne?

HİÇ BİR FARKI YOK DENİLEBİLİR

ASUS N56VZ - S4257H
    CPU: Intel Core i7-3630QM || RAM: 16GB DDR3-1600MHz || GPU: 2GB nVidia GeForce GT 650M GDDR3
    Display: 15,6" FHD Wide View Angle LED Backlight || Speaker: Bang & Olufsen || ODD: Super-Multi DVD || OS: Windows 8 Pro 64-bit
  • @burba ÇOK SESSİZ ÇALISIYO ÖYLE SESLER HİÇ GELMİYOR

bEN TEKNOSADAN ALDIM 2987 TL YE AMA BİR BİLGİSAYARCIDAN 2500 E FELAN ALABİLİRSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vespuci -- 5 Kasım 2012; 20:42:21 >

ASUS N56VZ - S4257H
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus FX504gd SSD Yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequilla1984

Kardes, ben de aynisindan aldim. Nvidia ekran kartini guncelleyinxe windows goctu :) sen ekran kartini guncelledin mi? Bir de performans puanlamasi ekraninin resmini koyar misin? Benim grafik performanslarimin her ikisi fe 6.7 sence bu normal mi?

kardeş güncellememek en iyisi bende k serisi bir asus var günceleldim bilgisayar kafayı yedi ondan sonra daha güncellemiyorum pcleri

(birazdan birinci mesaja koyucam performans resimlerini)

ASUS N56VZ - S4257H
  • quote:

4255H'den farkı ne?

Aralarında sadece Blu-ray farkı var.

VZ 4257 > Multi DVD

VZ 4255 > Blu-ray

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 5 Kasım 2012; 20:57:07 >

Orijinalden alıntı: E'

quote:

4255H'den farkı ne?

Aralarında sadece Blu-ray farkı var.

VZ 4257 > Multi DVD

VZ 4255 > Blu-ray

4225H daha mı iyi yani?

http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4255h-notebook-urun8608.html

Blu-ray , hem okuyucu hem de yazıcı olması lazım. Biraz daha avantajlı olur. Donanım vs. aynı zaten. Alacaksan da win7 ya da win8 işletim sistemi olan modellerini al. Freedos olanını alma. Ayrıca dün teknosadan sordum. Ürün geçen hafta 2250 tl ye düşmüş. İndirimi bekleyip al. 2900-3000 tl bu ürün için fazla.

quote:

http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4255h-notebook-urun8608.html

Blu-ray , hem okuyucu hem de yazıcı olması lazım. Biraz daha avantajlı olur. Donanım vs. aynı zaten. Alacaksan da win7 ya da win8 işletim sistemi olan modellerini al. Freedos olanını alma. Ayrıca dün teknosadan sordum. Ürün geçen hafta 2250 tl ye düşmüş. İndirimi bekleyip al. 2900-3000 tl bu ürün için fazla.

VM modeli için diyorsunuz di mi indirime girdi 2250 e düştü diye? yanlımıyorum

• Hayır, VZ 4257 modelini diyorum.

Hayır, VZ 4257 modelini diyorum.

Nasıl yani 16gb model 2250 tl ye düştü !! (şok oldum).. Hangi teknosa olduğunu söyleyebilir misiniz acaba? ben 1 çıktığı günden beri takip ediyorum hem internetten hem bayilere gidip turuncu indirime girdiğini görmedim beşiktaştaki mağazaya haftada 3 kere giderim . Eğer söylediğiniz giibi 16gb modeli turuncuya girdi ise gene girer o mağazaya gidip alayaım istanbuldaysa
  • Ürünü ben de takip ediyorum. Hem web den hem de mağazadan. Yalnız ben Aksaray'dayım. Burdaki teknosa elemanına sordum. Ürün indirime girmiyor mu, diye. Eleman geçen hafta indirim oldu zaten dedi. 2250 tl ye düştüğünü söyledi.
  • Bence o eleman sizi yanlış yönlendirmiş. Sizde benim gibi hem interntten hem mağazandan takip ediyorsnanız internette indirime girmediğini görmüşsünüzdür. Bugün gene beşiktaş şubesine gittim turuncuya giricek mi diye sordum yani yakın zamanda girmez peki hiç girdiimi dedim hayır dedi. Geçen hafta giren model vm modelidir çünkü 2-3 haftadır stokları eritmek için paso sokuyorlar sizinde bildiğiniz gibi. Ayrıca Antalya daki şubeleride takip ediyorum orada da vz modeli turuncuya girmemiş geçen hafta. Aksarayda indirime girip diğer mağazalarda girmeme gibi birşey olamaz çünkü mağazalar kafalarına göre zaten indirim yapamıyorlar. Yanlış anlamayın sizi sorgulamıyorum, şubedeki görevli bence karıştırmış
  • İstanbul-Aksaray değil yalnız. 68- Aksaray. Ben de söyledim zaten web den takip ediyorum diye. Fakat eleman 2250 ye düştüğünü söyledi. Yanlış ya da doğru bilemiyorum. Zaten eder fiyatı da 2250-400 tl arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 5 Kasım 2012; 23:16:58 >
  • Eder fiyatı hakkkında size katılıyorum sırf satılıyor diye mağazalar fiyatları arttırıyorlar. Eğer gerçekten de Aksarayda yapmışlarsa bilemeyeceğim o mağazanın başka bir elemanından doğrulama almanız mümkün mü acaba yakın zamanda eğer gerçekten yeni vz indirime girmişse teknosa merkeze arayıp durumu söyleyip aksaraydan cihazı alılp kargo ile göndertelim haftasonu

İstanbul-Aksaray değil yalnız. 68- Aksaray. Ben de söyledim zaten web den takip ediyorum diye. Fakat eleman 2250 ye düştüğünü söyledi. Yanlış ya da doğru bilemiyorum. Zaten eder fiyatı da 2250-400 tl arası.

Hocam pm Attim siZe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ7-3630QM - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz'ye kadar | FULL HD 1920x1080 Ekran | 8GB RAM | Nvidia GeForce GTX660M Ekran kartı | 1TB HDD + 32GB SSD | Aydınlatmalı Klavye | JBL 2.1 Designed | Certified Speakers
  • quote:

Orijinalden alıntı: stw

Eder fiyatı hakkkında size katılıyorum sırf satılıyor diye mağazalar fiyatları arttırıyorlar. Eğer gerçekten de Aksarayda yapmışlarsa bilemeyeceğim o mağazanın başka bir elemanından doğrulama almanız mümkün mü acaba yakın zamanda eğer gerçekten yeni vz indirime girmişse teknosa merkeze arayıp durumu söyleyip aksaraydan cihazı alılp kargo ile göndertelim haftasonu

Şuanki fiyatı 2900 küsür zaten. İndirime girerse bilgilendiririm.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.