Şimdi Ara

ASUS N56VZ Fan Soğutma & Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar n56vz-s4400d notebookum var, bugün ilk kez oyun oynayayım dedm, nba 2k13 kurdum, oyun bazen akıcı yani normal oynanıyo ama bazı anlarda hafif kasıyor, neden olabilir? oyundayken fan çok hızlı çalışmıyor, yani gerek duymuyo dicem ama oyun hafif kasmalar yapıyor. driverlarım tam kurulu, nvidia ayarlarından 3d ayarlarımı otomatik yaptım, oyuna yüksek grafik işlemcisiyle girdim. acaba kullandığm performans türüyle mi alakalı dicem, power4gear high performance da kullandm, sonra yüksek performansta da denedim bişe değişmedi. eski notebookum i7 1.nesil, nvidia gt335m ekran kartı vardı, yüksek performansta gayet akıcı oynanıyordu. bunun ekran kartı gt650m. yardımcı olursanız sevnrm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi averageperson34 -- 24 Şubat 2013; 0:04:39 >

• Performans ayarlarıyla herhangi bir ilgisi yok. Ekran kartı ayarlarıyla alakalı bir durum olsa gerek. Fişte kullanıyorsan yüksek performansta kullanabilirsin. Ekran kartını da otomatik seçilir olarak değil de yüksek performanslı nvidia işlemcisine ayarla. Aynı yerden, program ayarları bölümüne girip ; özelleştirilmiş program seçeneğinden, oynadığınız oyunun kısa yoluna ayarlayın. Yine aynı bölümde kart seçeneği bölümüne girip, o bölümü de nvidia yapın. Eğer sorun devam ederse, directx i güncelleyin bir de.
  • Denediniz mi sonuç nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef yaradığını pek söylemeyemicem, 15 saniye akıcı oluyo, 4-5 saniye hafif kasıyo
  • görev yöneticisi > performans > orada kaç çekirdek(core) yazıyor bir kontrol eder misin? 4 olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldiray_tr

görev yöneticisi > performans > orada kaç çekirdek(core) yazıyor bir kontrol eder misin? 4 olması lazım

4 çekirdek.
  • 3d ayarlarını otomatik yapmışsınız doğru değil yüksek performanslı nvidia işlemcisi yapmalısınız,diğer bir durumda 3d ayarlarında program seçeneği var orada özelleştirilmiş program seçeenği var onu oyunun kısayoluna ayarlayın hemen altında kart seçeenği var onuda nvidia yapın.Böyle yapmanızı söylememin nedeni sistem gereksinimi düşük oyunlarda kart geçişinde sorun olabilme durumu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepinize cevaplarınız için teşekkürler, dedğiniz gbi yaptm sorun çözüldü (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.