Şimdi Ara

ASUS N550JX-CN044D Notebook (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
10.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deli olacaz hepimiz beklyoz biride şu cihazı incelemedi.gidip sirf incelemek icin kendim alıcam ha :) Donanım haberde habire gereksiz app incelemeleri yapıp,yan gelip yatsın .Okadar incelenecek yeni laptop Modelleri var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asusun sitesinde nerede link atabilir misiniz bu pcnin driverlerini? Bulamadım da birtürlü

• Biraz fiyat düşsün diye bekliyorum düşsün alıcam detaylı inceleme yapıcam
  • Arkadaslar bilgi vereyim. Ürünün bende dvd romu bozuk çıktı, 2 gun içinde degisime gonderdim ama ugrastirip duruyorlar gecen hafta degil onceki hafta cuma elime ulasan bilgisayar hala degistirilmedi. Bozuk ürünün değişime gonderirken 25 tl kargosunu da bana odettiler. Aldığım kurum pcdepo dur haberiniz olsun

• Bu bilgisayarı almayın dediğimde beni eksileyenler vardı.

• Asus N550JX-CN044D

MSI GP60 2QF-1049XTR 128GB SSD

İkisi arasında kararsız kaldım sizce hangisin alayım ? MSI servis sorunu varmış güvenemiyorum...
  • Selam,

Bu ürünü PcDepo'dan aldım. Şuanda bir sıkıntı yok gayet memnunum.
  • dweyme D kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an ne durumdasınız?Bilgisayar nasıl?Driverları nasıl yüklediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Highfunction Socipath

Hocam şu an ne durumdasınız?Bilgisayar nasıl?Driverları nasıl yüklediniz?

Hiçbir sıkıntı yok hala. Driver'lar asus'un sitesinde mevcut.

https://www.asus.com/us/support/Download/3/529/0/5/BLoMfzOJJriq4KkK/41/
  • Ben aldım bu cihazdan arkadaşlar buyrun konusu burada :http://forum.donanimhaber.com/m_108788679/tm.htm

Herşeyi konudan sorabilirsiniz.
  • Hiç bir test yaptınız mı su ana kadar ?

Bir pil i nasıl hiç denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardasimsek

Hiç bir test yaptınız mı su ana kadar ?

Bir pil i nasıl hiç denediniz mi ?

3 saat 50 dk hocam..

Test olarak sadece ölüpiksel testi yaptım.Bi de arada HWMOnitör ile sıcaklıklara bakıyorum onun dışında oyun performansından memmunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 6 Ağustos 2015; 14:05:07 >
  • Çok ısındımı ?

Birde 3 saat 50 dakika çok iyi bence böyle bir cihaz için ne yaparken 3 saat 50 dakika ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardasimsek

Çok ısındımı ?

Birde 3 saat 50 dakika çok iyi bence böyle bir cihaz için ne yaparken 3 saat 50 dakika ?

Sürekli internet arkada skype ve steam açık.Oyunda denemedim.

Sıcaklık şöyle hocam değişiyor.

Chrome 5 sekme ve Skype ( Kahramanmaraşta yaşıyorum ve çok sıcak )

ASUS N550JX-CN044D Notebook

Biraz oyun oynayıp çıktıktan sonra

ASUS N550JX-CN044D Notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 6 Ağustos 2015; 14:12:03 >

• bu cihazda da elektriklenme sorunu varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shener

bu cihazda da elektriklenme sorunu varmı acaba?

Elektriklenme derken tam olarak anlamadım..

Mesela şarja sürekli takarsanız %99 oluyor ve şarj kesiyor doldurmuyor veya %100 olduğundada tamamen kesiyor elektrikten kullanıyor..
  • Beyler ben bu cihaza ZALMAN ZM-NC2000NT soğutucu almayı düşünüyorum ne dersiniz sizce bu model bilgisayar ile uyumlu olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

Beyler ben bu cihaza ZALMAN ZM-NC2000NT soğutucu almayı düşünüyorum ne dersiniz sizce bu model bilgisayar ile uyumlu olur mu?

Ben kullaniyorum ayni bilgisayarda. Memnunum sogutucudan. alet sifir ses yapiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dweyme

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

Beyler ben bu cihaza ZALMAN ZM-NC2000NT soğutucu almayı düşünüyorum ne dersiniz sizce bu model bilgisayar ile uyumlu olur mu?

Ben kullaniyorum ayni bilgisayarda. Memnunum sogutucudan. alet sifir ses yapiyor.

Hocam alttaki fanları engelliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiraiya06

Arkadaslar bilgi vereyim. Ürünün bende dvd romu bozuk çıktı, 2 gun içinde degisime gonderdim ama ugrastirip duruyorlar gecen hafta degil onceki hafta cuma elime ulasan bilgisayar hala degistirilmedi. Bozuk ürünün değişime gonderirken 25 tl kargosunu da bana odettiler. Aldığım kurum pcdepo dur haberiniz olsun

Geçmiş olsun kardeşim. Ürününü değiştirdiler mi? Pek sanmıyorum. Üzgünüm ama sana kötü haberlerim var. Eğer ürünü şu anki fiyatından daha düşük bir fiyata aldıysan (belki bir kampanya anında ya da dolar kuru düşükken vs..) o laptop'ı hiç değiştirmeyecekler. Seni oyalayabildikleri kadar oyalayacaklar. Artık pes edip "lanet olsun o zaman paramı iade edin" dediğinde de bu sefer paranın iade edilmesi konusunda oyalayabildikleri kadar oyalayacaklar.

Haziran başında bu ticari ahlak yoksunlarından Asus G550JK aldım. Ay sonunda ürünün ekran kartının bozuk olduğunu farkettim. Yasal süre dolmadan (Ayıplı ürünlerde 1 ay) ürünü değişime gönderdim. Asus ürünün ayıplı olduğunu ve değişim gerektiğini onayladı. 3 temmuzdan 24 temmuza kadar bana sürekli ürün stokta yok diye yalan söylediler. Bu arada ürün web sayfalarında "stokta var" görünüyordu ve forumlarda gördüğüm kadarıyla aynı ürünü bu arsızlardan sipariş verenlere ertesi gün gönderdiler. 24 temmuzda artık bunlarla uğraşamayacağıma karar verip paramı iade etmelerini istedim. 27 temmuzda beni arayıp IBAN numaramı sordular (Havale ile almıştım havale ile ücret iadesi yapmaları gerekiyor) Ki zaten 24 temmuzda bunlara gönderdiğim hem mesajda hem de mailde IBAN numaramı yazmıştım. Neyse 27 temmuzda da arayan kişiye telefondan verdim numarayı. numarayı okutturup doğru not aldığını teyyit ettirdim. Tabiki yatırmadılar en son 3 temmuzda bir daha aradım, bana IBAN numarasının eksik/yanlış olduğunu söylediler. Bu sefer konuştuğum kişiye mail ile tekrar gönderdim IBAN numarasını ve bugün ayın 7 si ve tabiki gene para falan yatmadı hesabıma. Sikayetvar'da bu sahtekarlarla ilgili bu tarz bir sürü sikayet var.

Senin ürününü belki değiştirmislerdir ya da ücret iadeni yapmışlardır bilemiyorum. Ama pcdepodan alışveriş yapmayı düşünen forum üyelerine/okurlarına bir uyarı olsun diye buraya yazıyorum. Elimden geldiği kadar da her forumda, her ortamda bunların bu rezilliğini yazıp daha çok kişinin haberdar olmasını sağlayacağım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.