Şimdi Ara

Asus N550JV Kullanıcıları + Kutu Açılım ve İnceleme (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
8
Favori
57.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ihtiyacı olan varsa ilan linkim aşağıdadır sıfır kadar temiz bir makina...

    http://forum.donanimhaber.com/m_112740625/f_//tm.htm#112740625
  • Arka vidalarini hangi tornavida ile acabiliriz? Gittim 30 parcali set aldim, en ufagi bile buyuk geldi vidalara :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 480mrt kullanıcısına yanıt
    T5
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Keşke baştan sorsaydım, olan benim 35 liraya oldu durduk yere

    edit: Bir milyoncuda var mıdır bundan? Yakınlarda o var bir tek gidebileceğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 28 Mart 2017; 15:26:6 >
  • 480mrt kullanıcısına yanıt
    valla bende yakınlara sormuştum varsa diye, ne kadar tornavida geldiyse açmadı. netten arayınca anladım T5 olduğunu, yine bulamadım. en son gittigidiyordan aldım 3TL'ye.

    sakın zorlama yoksa aşınır.
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    10 tl ye cesitli boyutlarda 5 li set buldum aldim, cok mutluyum. Tesekkurler tekrardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Asus N550JV laptop icin.



    Cd Rom yuvasini cikarip. HDD Caddy takarak 1 tb lik disk takmak istiyorum. Birazcik arastirdim 9.5 mm lik caddy ismi goruyor ama 2 dolarada 15 dolarada caddy var aralarindaki fark nr onu anlayamadım. Yardimci olabilirmisiniz.



    Bu 2 dolarlik bir ürün.



    Evrensel SATA 3.0. HDD Caddy için 9.5mm 2.5 "SSD Laptop için LED ile Case Hdd DVD CD ROM, malzeme Plastik Çelik



    http://s.aliexpress.com/mIjMzEvE



    (from AliExpress Android)







    Buda 11 dolarlik ve bu ilan özellikle asus n550 icin verilmis ama bana gore sanki bur fark yok gibi.



    Sata 2nd ssd hdd sabit disk caddy için asus n550 n750 n550jv n750jv gu71n uj8c2 dvd yerine



    http://s.aliexpress.com/2QzAbeY7



    (from AliExpress Android)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ingenierocivil

    quote:

    Orijinalden alıntı: ingenierocivil

    Merhaba herkese selamlar. Aranıza yeni katıldım. Benim laptop un modeli N550JV-CN127H. Bilgisayarı alalı yaklaşık 1 ay oldu. ilk aldığımda açıkçası biraz üzülmüştüm çünkü ara sıra çıt çıt ses geliyor. takılma sesi gibi. herkeste aynı şey oluyormuş meğer. harddisk kaynaklı. bu beni biraz rahatlattı.

    ancak benim en büyük problemim sanırım acele edip işletim sistemini win 8.1 e güncellemiş olmam. yaklaşık 1 hafta önce güncelledim o günden beri android işletim sistemli telefonu bu bilgisayara bağlayamıyorum. ne bluetooth ile ne usb ile dosya aktaramıyorum. taramadığım internet sitesi kalmadı. hiçbir çözüm yolu bulamadım. telefona birsürü şey yükledim kaldırdım, bilgisayara yükledim kaldırdım hiçbiri bir işe yaramadı. usb 3.0 ve bluetooth 3.0 teknolojisi olduğu için mi telefonumla uyum sağlamıyor acaba diyorum. her ne ise win 8.1 ile ilgili kesinlikle.

    onun dışında paraya kıyıp aldığım bu üründen oldukça memnunum şimdilik. hele hele önceki laptopumun hp dv6 kasası olduğunu düşününce. ısınma var tabi ama yüksek grafik içeren oyun veya 3dmax autocad gibi 3 boyutlu tasarım programları çalıştırılınca ısınma oluyor ki orta yollu bir fan ile aşılabilecek bir problem bu da.

    ssd takmayı da düşünüyordum ancak garanti iptal olacağı için istemiyorum. belki 1 yıl geçtikten sonra hem ssd fiyatları biraz daha düşer o zaman taktırırım diye düşünüyorum.

    bu arada bu bilgisayarın tek eksiği klavye aralarının açık olması ve altına rahatça toz ve sıvı geçirmesi. evet biraz kola döktüm yanlışlıkla (caps lock bölgesine) ve servise göndereceğim. tab ve caps lock tuşu yapışıyor sert basmak gerektiriyor. bu sorunu ilerlemeden çözmem lazım.

    son olarak caps lock tuşuna bi ışık koymayı unutmuşlar açık olup olmadığı kesinlikle anlaşılmıyor. şifre girerken sinirlendiriyor bu hususa dikkat edin :)

    vay bee, nereden nereye. forumdaki tek mesajımı editlemek bugüne kısmetmiş :) gelgelelim bu bilgisayarı ne mi yaptım? hala kullanıyorum, garantisi 2 ay sonra bitecek ama kendi eşşekliğimden kaynaklı sıvı temasından sonra (250 tl idi sanırım klavyeyi değiştirdiler garanti dışı) çok şükür tornavida yüzü görmedi. sürekli tozlu ortamlarda kullandım ama dışardan temizliğini hep yaptım. yüzümü hiç kara çıkartmadı. hala ilk günü gibi sağlam, sessiz ve ısı konusunda kesinlikle sorunu yok. verdiğim paranın hakkını sonuna kadar verdi. hayatım boyunca yaptığım en doğru yatırım oldu, yatırım diyorum çünkü bu modelin 2.el fiyatları dolar kaynaklı olarak hala satın aldığım seviyelerde :) piyasası ölmedi.

    şimdi aklıma şeytan girdi satayım diyorum ama satıp ne alacağım ki. aramızda duygusal bir bağ oluştu :) satamam bunu. garantisinin bitimine 1 ay kala servise gönderip içini tozlarını sildireceğim sadece. 1 kere de olsa garantiden faydalanmak için :)

    Alıntıları Göster
    Vay be, geçmişe mazi derler. Bu bilgisayarımı hala kullanıyorum. 2017 yılında da menteşesi kırılmıştı. Onu da Asus yetkili servisine çok iyi hatırlamamakla beraber 250 lira civarinda değiştirttim. Bu bilgisayar gerçekten 5 yılı devirmek üzere, hem yaşlandığımı hatırlatıyor hem de doların ne kadar düşük olduğunu. Turkiye ye geleli 2 ay olmuştu sanırım. O zaman çok para ödediğimi düşünüp pişmanlık yaşadığım bile olmuştur neden beklemedim diye.



    MSI Laptoplari gördüm yeni bir laptop alasım var ama bu emektar ne kadar eder bilmiyorum. İkinci el satış sitelerinde model olarak arattigimda 2000 TL civarlarında görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ingenierocivil İ kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde menteşe kırıldı 13-14 gündür bekliyorum banada 250tl dediler (garanti dışı tamir) ama sadece menteşe değişmiyor ekran çerçeveside değişiyor sizin dikkatinizden kaçmıştır büyük ihtimal bi gelmedi parça ssd önerir misiniz bu bilgisayara değer mi 4. Senesini doldurdu sayılır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SSD yi öneririm hocam, zira 5400 RPM harddisk ihtiyaca cevap vermiyor ,maddi imkanınız iyiyse büyük hacimli SSD almanızı tavsiye ederim. Ben 256 lık (Samsung evo850 sanırım) almıştım hızlı olduğunu görünce hemen doldurdum:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.