Şimdi Ara

Asus N550JV-CN211D almayı düşünüyorum 7 sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-n550jv-cn211d-notebook-fiyati,70667.html

    bonus karta taksit olanakları göz önüne alınınca en uygun fiyatı burada buldum

    sorum şu buradan alan varsa klavye q klavye mi ve yanındaki subwoofer var mı kutu içinde (yorumlarda sormuşlarda ben de huylandım)

    2-3 güne almayı düşünüyorum

    freedos geldiği için işletim sistemini ben kurucam ama sizce win 7 mi win 8 mi kurayım paketin içinden driverler geliyormuş ama bunlar iki işletim sistemi ile uyumlu mu?ona göre şimdiden indireyim iki sistemden birini

    bu ürünün ekranın arkası ve klavyenin bulunduğu gövde metal mi?


    araştırdığımda herkes ssd takılmasını söylüyor ben de 120 gb ssd alıp HDD YERİNE DEĞİL DVDYI ÇIKARTIP ONUN YERİNE ssd taktırmak istiyorum(aparatı var galiba) ama bu durum garantiyi nasıl etkiler?

    istanbul bilişim aparatı satmıyor herhalde(internet sitelerinde bulamadım) ama ben onlara aparatı götürsem ssdyi de onlardan alıcam acaba kendileri takar mı?(vatan computer biz yapmıyoruz dedi.)

    istanbul bilişim yapmıyorsa aparatı,ssdyi,notebook'u asusun yetkili servisine götürsem garanti kapsamından çıkarmadan yaparlar mı?yaparlarsa ne kadar sürede yaparlar?

    istanbul bilişime ve yetkili servisi arayıp sorucam ama yinede burada önceden yaşayanlar varsa onlara sorayım dedim

    şimdiden çok teşekkürler







  • asus müşteri hizmetlerini aradım hdd ile ssdnin değiştirilmesi kesinlikle garanti kapması dışına çıkartır dedi.hatta bu işlem yetkili servise bile yaptırılsa garanti kapsamı dışına çıkıyormuş benim gibi değiştirmeyi düşünenlerin bilgisi olsun
  • Ben istanbul bilişimden asus n550jv-cn127h (http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-n550jv-cn127h-notebook-fiyati,68979.html) ürünü daha dün aldım. İlanda bahsetmemişler ama subwoofer paket içinde var, çanta hediyesi de var. Çanta orjinal asus çantası geldi bana. Aynı çantayı bimeksde görmüştüm 75 tl idi. Subwoofer da 50 tl civarı piyasada. Yani haiyelerin toplamı 125 tl civarı.

    Ben de almadan önce istanbul bilişimi aradım sordum. Bakın dedim subwoofer, çanta hediyeleri gerçekten var mı? Çanta nasıl bir şey? Oraya Asus TR garantisi yazmışsınız ben ithalatçı garanti istemiyorum, distribütör asus resmi garantisi istiyorum dedim. Çünkü istanbul bilişimin çoğu ürünü ithalatçı garantili. Teminatı aldıktan sonra siparişi verdim. Hatta ürün gelince seri numarası ile asus tr den ürün kaydımı yaptım. SSD yi bende sordum böyle bir canavar makinada ssd olmaması çok komik dedim. Ama cihaz üzerinde oynama yapmıyoruz dedi. Ben de 1 sene böyle kullanıp önümüzdeki sene ssd takmayı planlıyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.