burada en uygun fiyat şuanda enpara %20 de var. asus
arkadaşlar bu ürünle beraber ssd nin çok iyi gideceğiniz hepimiz biliyoruz ama aklıma tkaılan şöyle bir soru var.
diyelim ki bu cihazın 12 ya da 8 ramli modeli modelinde karar verdik. fiyat olarka pcdepo sadecenotebook vs gayet uygun. yalnız ssd de almak istersen internetten satış yapan herhangi bir firma ssd yi takıp gönderebiliyor mu ?
bir kaç yere mail attım ama daha cevap alamadım. sanırım çoğunda ssd satışı bile yok.
kendimiz alıp takarsak garanti ile ilgili sorun olabilir
arkadaşlar bu ürünü elden almak istiyorum hem güvenilir hem uygun nereden bulabilirim?vatandaki serilerde sıkıntı var diyorlar doğru mudur?
şampiyonsŞ
kullanıcısına yanıt
dartyden alabilirsiniz. ayrıca 15 gün içinde daha düşük bir fiyata görürsenizde farkı alabilirsiniz. yalnız mağazan çekilmiş resim götürmeniz gerekiyor. internet fiyatlarını kabul etmiyorlar. ayrıca haftasonu almaya çalışın daha uygun oluyor fiyatlar.
hocam ben laptop almayı düşünüyorum asus n550jv lenovo y510p acer v3-770g arasında kaldım
sizce hangi laptopu almalıyım
sanırım bende bundan alacağım..
jetressive
kullanıcısına yanıt
hocam bende bende bu üç model arasında gidip geliyorum. asus n550jv bence harika bir laptop görünüş olarak ve soğutma bakımından ama bir oyun bilgisayarı değil.Şu anda da fiyatı biraz uçuk gibi. lenovo y510p bu modelde güzel ama sli olayı gözümü korkutuyor.Ayrıca 2. ekran kartının çok ısındığı söyleniyor.biraz sıkıntılı gibi. acer v3-772g bu modelde de gtx 760m ekran kartı ve 17.3 inç ekran beni cezbediyor ama kasa kalitesi çok hoşuma gitmedi.Isınabilir diye korkuyorum. bunların dışında ben msi'da düşünüyorum ama laptoba 3000-3500 tl para verip bi sürü sıkıntıyla da uğraşmak istemiyorum. galiba en sonunda kafayı yiycem :)
quote:
Orijinalden alıntı: serichelli
hocam bende bende bu üç model arasında gidip geliyorum. asus n550jv bence harika bir laptop görünüş olarak ve soğutma bakımından ama bir oyun bilgisayarı değil.Şu anda da fiyatı biraz uçuk gibi. lenovo y510p bu modelde güzel ama sli olayı gözümü korkutuyor.Ayrıca 2. ekran kartının çok ısındığı söyleniyor.biraz sıkıntılı gibi. acer v3-772g bu modelde de gtx 760m ekran kartı ve 17.3 inç ekran beni cezbediyor ama kasa kalitesi çok hoşuma gitmedi.Isınabilir diye korkuyorum. bunların dışında ben msi'da düşünüyorum ama laptoba 3000-3500 tl para verip bi sürü sıkıntıyla da uğraşmak istemiyorum. galiba en sonunda kafayı yiycem :)
hocam ben masaüstü toplayacam bozuk laptopumuda tamire verecem
içim rahat yani
yaza doğruda bir ps4 :)
jetressive
kullanıcısına yanıt
o zaman hayat sana güzel şampiyon :) keşke benimde böyle bir şansım olsa ama nokta atışı yapmam lazım maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: serichelli
o zaman hayat sana güzel şampiyon :) keşke benimde böyle bir şansım olsa ama nokta atışı yapmam lazım maalesef.
sende benim gibi yap mesele yok
arkadaslar ekranın power tusu bölümünde cızırtı tarzı sesler geliyo kısık kısık bazen olmuyo ama genellde ses geliyo acaba bununla ilgili bi bilgisi olan var mı
quote:
Orijinalden alıntı: babacantr75
arkadaslar ekranın power tusu bölümünde cızırtı tarzı sesler geliyo kısık kısık bazen olmuyo ama genellde ses geliyo acaba bununla ilgili bi bilgisi olan var mı
Ben de o sesi duydum ama umursamadım pek. Acaba herkeste mi var bizim ürünlerde mi sorun?
Merhaba arkadaşlar ekimden beri n550jv ile ilgili yazılanları takip ediyorum sanırım en sonunda tam 16GB ramlik N550JV-CN127H modelini almaya karar verdim ancak bazı arkadaşlar hdd'den ses geliyor ssd takılsa uçar gibi yorumlarından sonra almak pek içime sinmiyor ancak yinede alacaktım. Sonrasında 8gb ramli N550JV-CN211D modelini alsam windows 8.1 pro yüklesem içine extradan 8gb kendim taksam birde ssd alsam nasıl olur diye sizlere sormak istiyorum. 211d modelinin fiyatı 2500tl+artı8gb ram+250gb ram=hemen hemen 127h fiyatına denk geliyor.
linktekilerden başka öneriniz varsa söylermisiniz?
tüm bunları aldıktan sonra tüm bu konfigürasyonlar uyumlu çalışırmı acaba onu çok merak ediyorum. Ayrınca toparlamak yani yazılımını yüklemek şusu busu beni çok uğraştırır mı? 211d'nin rami 8gb 1600mhz ddr3 alacağım ram de öyle asusun ramiyle corsairin rami uyumlu çalışırmı yada çalışması için extra birşey yapmam gerekirmi?
ssd konusunda da montajı çok uğraştıran birşey mi acaba? ek olarak bir parça daha almak gerekiyormuş hddyi cd yerine takmak için galiba? tüm bu montajlar için bilgisayarcıya gitmem gerekirmi? yada direkt 127h modelini alim hiç bunlarla uğraşmayayım mı dersiniz yoksa böylesi daha mı mantıklı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
bende 8gb olanı alıp, 250gb evo ssd alacağım yanına, 1 tb olanınıda depo kullanırım pc için.
merhabalar asus n550jvsine ssd takıp hdd'yi optik sürücüye takan oldumu acaba? olduysa hdd caddy'yi kaç mm olarak satın aldınız 12.7mm mi 9.5mm mi?
X-FIX
kullanıcısına yanıt
1tb da odd ye takın yine depo olarak kullanırsınız. Bence optik driver için odd kutusu alıp kullanın nasıl olsa dvd'yi çok kullanmıyoruz. Gerçi siz kullanıyorsanız onu bilemem
hangi modeli almayı düşünüyorsunuz bide hangi siteden? birlikte alalım indirim yapsınlar yahu
Arkadaşlar Bir hafta kadar önce, yüksek performanslı olacağını düşünerek bir adet ASUS N550JV-CN127H Notebook satın aldım. Fakat harddiskte inanılmaz rahatsız edici çalışma sesi geliyor. Hemen satıcıya ve asus servise haber verdim, bu ses normal değildir, yetkili servisimiz baksın dediler. Götürdüm birkaç gün sonra asus servisteki arkadaşlar test etmişler cihazda bir arıza yok herşey normal diye rapor vermişler. Aynı üründen aynı şikayetle servise gelen bir arkadaşla karşılaşıtık, onun tabiri ile "içerisine sinek kaçmış gibi ses çıkarıyor" dedi. Bu durumda cihazı geri veremek istediğimi söyledim. Yeni alınmış bir cihaz için müşterisini bu denli uğraştıran ve rahatsızlık veren bir satıcıdan bir hayır çıkmayacaktır.
Birincisi servis kültürleri ve müşteri memnuniyeti diye bir husus (en azından Asus Türkeye'de) bulunmuyor. Cihazın arızalı olduğunu iddia etmemiştik, sesi rahatsız edici olduğunu, belki bir izolasyon problemi olacağını söyedik. Üst seviye bir ürün için bu normal değildir.
İkincisi cihazı satanwww.sadecenotbook.com ürünü geri almayacağını söylüyor. Halbuki sanıyorum 10 gün veya 2 hafta içerisinde müşterinin iade hakkı bulunuyor. Tüketici mahkemesine başvurup tazminat davası açacağımı söyledim, "nasıl isterseniz öyle yapın" diyorlar. Nitekim öyle yapmak için başvuruyorum.
Kısacası Asus hakkındaki olumlu kanaatim yok oldu. Bu bilgisayarı kimseye önermiyorum. Asus operasyonu büyümesi ile birlikte eski kalitesini yitirmiş. Diğer ürünleri de aynı gevşeklikte değildir umarım.
quote:
Orijinalden alıntı: gilikas
Arkadaşlar Bir hafta kadar önce, yüksek performanslı olacağını düşünerek bir adet ASUS N550JV-CN127H Notebook satın aldım. Fakat harddiskte inanılmaz rahatsız edici çalışma sesi geliyor. Hemen satıcıya ve asus servise haber verdim, bu ses normal değildir, yetkili servisimiz baksın dediler. Götürdüm birkaç gün sonra asus servisteki arkadaşlar test etmişler cihazda bir arıza yok herşey normal diye rapor vermişler. Aynı üründen aynı şikayetle servise gelen bir arkadaşla karşılaşıtık, onun tabiri ile "içerisine sinek kaçmış gibi ses çıkarıyor" dedi. Bu durumda cihazı geri veremek istediğimi söyledim. Yeni alınmış bir cihaz için müşterisini bu denli uğraştıran ve rahatsızlık veren bir satıcıdan bir hayır çıkmayacaktır.
Birincisi servis kültürleri ve müşteri memnuniyeti diye bir husus (en azından Asus Türkeye'de) bulunmuyor. Cihazın arızalı olduğunu iddia etmemiştik, sesi rahatsız edici olduğunu, belki bir izolasyon problemi olacağını söyedik. Üst seviye bir ürün için bu normal değildir.
İkincisi cihazı satanwww.sadecenotbook.com ürünü geri almayacağını söylüyor. Halbuki sanıyorum 10 gün veya 2 hafta içerisinde müşterinin iade hakkı bulunuyor. Tüketici mahkemesine başvurup tazminat davası açacağımı söyledim, "nasıl isterseniz öyle yapın" diyorlar. Nitekim öyle yapmak için başvuruyorum.
Kısacası Asus hakkındaki olumlu kanaatim yok oldu. Bu bilgisayarı kimseye önermiyorum. Asus operasyonu büyümesi ile birlikte eski kalitesini yitirmiş. Diğer ürünleri de aynı gevşeklikte değildir umarım.
keşke internetten almasaydınız Gidip yerinde inceleyip öyle alsaydınız? Klavyesinde, tuşlarında sorun varmıydı peki?
SEZzZER_TR
kullanıcısına yanıt
sadecenotebook.com du galiba.
birde bluray var yahu niye sökeyim onu? 1 tb hdd söküp 840 evo 250 gb takacağım.. ama nasıl yapacam bilemiyorum... manual da anlatıyor mu?