Şimdi Ara

ASUS N550JV ANAKONU (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.039
Cevap
52
Favori
257.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • verin tüketici mahkemesine uğraşmayın. ben 2010 da hp almıştım servise verdim pcnin içine etti şarj olmuyo pc batarya bozuk fişte dolaşıyorum verdim servise sizin dedi bataryanız çalışıyor kablonuz kırık dedi lan dedim kablo kırıksa bu nasıl çalışıyor...senmisin benimle uğraşan diye 2012 ocak ayında 50 tl karşılığında dava açtım hp ye 35 tl bilirkişi ücreti ödedim 95 tlye de formaliteden bi şarj makinası aldım amacım faturasını da mahkemeye sunmak. neyse 1 buçuk yıldan fazla sürdü dava bu sürede bende pc yi kullanmaya devam etim tabi mahkeme tarafıma sonuçlandı 1653 tlye aldığım laptopu faiziyle birlikte 2322 tlye geri teslim ettim.
    diyeceğim hakkınızı arayın

• Caine Corvinus kullanıcısına yanıt
    Gordugum kadari ile L ve , tusunda sorun var. Benimde ayni sekilde R tusu sol tarafa basik duruyordu. Fakat tusun sol alt yada sol ust kosesine basildiginda tus kalkiyordu. sadece sekil olarak hatali kalmayabilir yani.Ben bu nedenle degisim aldim servisten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bycruel95

Arkadaslar bnm pc nin ekranın metal kenarları keskin böyle elinizi sürttüğünz zaman kesicekmiş gibi acaba sizinde öyle mi ?

benimki de öyle hocam
  • güya burası donanım forumu değil de tüccar forumu. bu konuya gelip yazanlar bu laptopun kullanıcıları, elbette ki (kötü de olsa) deneyimlerini paylaşacaklar.

ama ne oluyor dükkan sahipleri çıkıyor satışları bozulmasın diye çıkıyor yok bundan 400 tane sattım bir tane bozuk çıkmadı falan yazıyor.

peki ne yapalım biz arkadaşım? benim onun başkasının, bir çok kişinin problemi var canı yanmış. senin satışın azalmasın diye bundan bahsetmeyelim mi?

Orijinalden alıntı: X/ars\X

quote:

Orijinalden alıntı: muallim1616

quote:

Orijinalden alıntı: X/ars\X

Arkadaşlar değişim aldığım n550 yi de servise gönderdim Menteşe vb sorunlar için onada değişim verdiler yani bu elime geçecek olan üçüncü bilgisayar bendekide bahtsiz bedeli misali oldu anasını satayım kafayı yedirecek bunlar hep bana denk geliyo heralde ama iade edip msi ge60 2oe almayi düşünüyorum ne dersiniz

servise hangi sebeplerle yolladın?
    biz tuş sorunundan yolladık KULLANICI HATASI dediler..

Valla kardeşim artık bu is midemi bulandı başladı ilk bilgisayarda tus sorunundan gönderdim değişim kararı çıktı kullanıcı hatası felan demediler tam oh dedim yeni kutu aldim bir hafta sonra Menteşe sorunu hortladi onuda gönderdim servise yine değişim kararı çıktı bi haftadır raporun gelmesini bekliyorum eğer alırsam bu elime geçen 3. bilgisayar olacak ama hiç alasim gelmiyo dedim sitenizde msi ge60 var onunla değiştirelim pat onun da fiyati arttı 800 900 lira fazla diğer mağazalarda ne halt edecem bende şaşırdım bekliyoruz bakalım bugün yine gidecem soracam durum ne diye benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir heralde

arkadaşlar görüyorsunuz çoğu dava lehimize sonuçlanacak olsa bile uyuşukluktan dava etmiyoruz. dava masrafları gördüğünüz gibi çok uygun. sorun mu var, açalım davamızı mahkemede hesaplaşalım. iyice pazardan armut satmaya benzettiler bu işi. yok efendim bize de bozuk gelmiş. kimsenin böyle bir hakkı yok. tuşu mu kırık, iade iste, sizi tüketici haklar mahkemesine verecem de ve ver. hepimiz boşa sallıyoruz genelde, ben de olmak üzere.

• serichelli kullanıcısına yanıt
    hocam bende bu cihazı araştırdım.

öncelikle sunu belirteyim 1 yıl boyunca tekno markette pc satısta ve 5 yıl boyunca pc teknik servisinde calıstım....

asus kasa yapısı ve parça kalitesi olarak piyasanın cok cok ustunde bir kalite sunuyor.. elimden binlerce laptop geçti ama en az söktüğüm pc asustur ve minimum masraf..
    neyse lafı uzatmayayım.. .cihazı iyice arastırdım fiyat olarakta arastırdım aradım firmayı bu fiyat dogrumu diye bile sordum :D cunku butun tekno marketlerde bu kasanın en dusuk modeli bu fiyat....

urun bugun stoklarına girmiş. bende bugun hemen kartımı ayarlayıp siparişi verdim artık siparisi bekliyorum...
    cihaz ozellik olarak cok iyi... tek eksiği SSD bunun içinde ileride paranı biriktirince bi SSD takarsın tamamdır...

artık sıra geldi kargoyu beklemeye.... bekle bekleyebilirsen :D

yalnız tek bi sorum olacak bu cihazın içerisinde subwoofer cıkıyormu onu bulamadım???

• Johnson22 kullanıcısına yanıt
    x serisine bulasma hocam.. ultrabook işlemcisi kullanıyor bütün x serileri.. i7 i5 yazdıgına guvenme. her zaman N serisi... ayriyeten gt720 64 bit ekran kartı tavsiye etmem

Orijinalden alıntı: x_stormin

x serisine bulasma hocam.. ultrabook işlemcisi kullanıyor bütün x serileri.. i7 i5 yazdıgına guvenme. her zaman N serisi... ayriyeten gt720 64 bit ekran kartı tavsiye etmem

Yeni bi asus buldum ama stok yok hic bi yerde

Asus k56 cb

8 gb ram
    4gb -Gt740
    2.0 dan turbo ile 3.1 e islemci
    Mat ekran
    1 tb
    W8 64bit

2.100 tl ama stok yok hic bi yerde off

hocam bu cihazı bulma imkanın cok zor neden dersen 3. nesil işlemci kullanıyor. suanda 4. nesil işlemciler piyasada ve 4.nesil bir cihaz al.. ve bu cihazda oyun oynamayı filan düşünüyorsan hiç girişme 2600e lenovo y510p ye bak derim.... bu cihaz ultrabook işlemcisi kullanıyor. ve performans olarak düşük kalıyor.

ayrıca kasa yapısı maddesi filan bana kalitesiz geliyor.. n serisiyle yada x serisiyle arasında daglar kadar fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_stormin -- 6 Ocak 2014; 17:36:21 >

Şimdi pek çok arkadaş sıkıntı belirtmiş, iyi bilen bunları test etmiş olan bu laptop ı almış olan ve tuş takımı, ekran kartı tanıtma, Hard diskten gelen sesler vb. sorunlarla karşılaşmamış, takır takır kullananlar yok mu? ne yapalım şimdi adamlar piyasanın baya altı fiyata satıyolar ama işkillenmiyor da değilim. alıp 2-3 gün test edip iade etme şansı da var. ne diyorsunuz? fikirleri alalım.

• quote:

hocam bu cihazı bulma imkanın cok zor neden dersen 3. nesil işlemci kullanıyor. suanda 4. nesil işlemciler piyasada ve 4.nesil bir cihaz al.. ve bu cihazda oyun oynamayı filan düşünüyorsan hiç girişme 2600e lenovo y510p ye bak derim.... bu cihaz ultrabook işlemcisi kullanıyor. ve performans olarak düşük kalıyor.

ayrıca kasa yapısı maddesi filan bana kalitesiz geliyor.. n serisiyle yada x serisiyle arasında daglar kadar fark var

X550 de gt720m var. Bunda 740m. X550 den daha iyi degil mi

Lenavo dusunmuyorum asus alicam. 2.500 tl vermekte istemiyorum. O yuzden 2.500 den dusuk oyunlari acabilecegim orta halli bi asus ariyorum

ekran kartı olarak 740 daha iyi evet.. mesele işlemci, ultrabook işlemcisi oyun için tasarlanan birşey değil ama bütün firmalar çakal her cihaza ultrabook işlemcisi koyuyorlar.. (mesela İ7 4700u= ultrabook işlemcisi demek... sondaki Udan geliyo )..
    sana tavsiyem oyun oynayacaksan işlemcisi u olandan uzakdur
    ekran kartın minimum 740 ve ustu olsun, 128 bit olsun 64 bitlere aldanma sakın.
    tavsiyem biraz eklemeye calıs ustune lenovoyu bi düşün yada n550jv
    fakat olay birazda işlemcide bitiyor. bende asuscuyumdur butun arkadaslarıma dostlarıma asus aldırdım fakat kendı asusumu ilk defa alıyorum asusu sımdı aldım daha uygun fiyata bulmasam lenovo alacaktım..

ekran kartı olarak 740 daha iyi evet.. mesele işlemci, ultrabook işlemcisi oyun için tasarlanan birşey değil ama bütün firmalar çakal her cihaza ultrabook işlemcisi koyuyorlar.. (mesela İ7 4700u= ultrabook işlemcisi demek... sondaki Udan geliyo )..
    sana tavsiyem oyun oynayacaksan işlemcisi u olandan uzakdur
    ekran kartın minimum 740 ve ustu olsun, 128 bit olsun 64 bitlere aldanma sakın.
    tavsiyem biraz eklemeye calıs ustune lenovoyu bi düşün yada n550jv
    fakat olay birazda işlemcide bitiyor. bende asuscuyumdur butun arkadaslarıma dostlarıma asus aldırdım fakat kendı asusumu ilk defa alıyorum asusu sımdı aldım daha uygun fiyata bulmasam lenovo alacaktım..

Asus n550 gercekten iyi ama sorunla karsılasan baya kisi var bende korkuyorum acikcasi. Tus sorunu falan buyuk sorunlar bunlar. 2.700 de az para degil. Valla kafam karisik. Ne yapacagimi bilmiyorum offf :(

• Johnson22 kullanıcısına yanıt
    ben uzun sure teknomarketlerde calıstım hocam soyle soyleyeyim sana piyasada 10.000tl ye aldıgın ürün bile arızalı cıkıyordu. 5bin tl ye sony nin pc si manyetik alandan etkilenip touchpadi calısmıyodu. sorunsuz bi bilgisayar yok ama en az sorunlusuda asus... sana tavsiyem n56 ara. 3.nesil fakat güzel cihazdır. stok sonu filan kalmıstır illaki biryerlerde ve biraz daha uygun fiyata alırsın. hem n56 bulursanda ram miktarına takılma 16gb testekliyormu ona bak daha sonrada takarsın rami.

ben uzun sure teknomarketlerde calıstım hocam soyle soyleyeyim sana piyasada 10.000tl ye aldıgın ürün bile arızalı cıkıyordu. 5bin tl ye sony nin pc si manyetik alandan etkilenip touchpadi calısmıyodu. sorunsuz bi bilgisayar yok ama en az sorunlusuda asus... sana tavsiyem n56 ara. 3.nesil fakat güzel cihazdır. stok sonu filan kalmıstır illaki biryerlerde ve biraz daha uygun fiyata alırsın. hem n56 bulursanda ram miktarına takılma 16gb testekliyormu ona bak daha sonrada takarsın rami.

Valla zaten 2.500 tl versem bile bundan sonra n56 almayı dusunuyorum. N550 sorun falan cikartirsa ugrasamam.

Gt650 nasıldır oyunları rahat acar mi

ben fiyatı gorunce firmayı arayıp fiyatı ve stogunu sordum. cünkü cok uykun fiyata satılıyor.. her bilgisayarda sorun yaşarsın hocam.. bu urunun satıldıgı sıtelerde alan kişilerin yorumlarına bak ben inceledim 1 tane bile olumsuz yorum görmedim SSD olmayısı dısında... en sonunda satın aldım hemen ürünü tamda ihtiyacım vardı böyle bir cihaza.. sanada tavsiyem kacırma asustan iyisimi var abi
    benım suandaki pcmde 1 gb 128 bit gt240 var ve bu ekran kartı 2 gb gt730 benchmark testlerinde geçiyor.. ekran kartı modelindeki sayı olan kısmın 2nci rakamı 4ten büyük olsun.. ve kartın netteki yorumlarına bak.

iyidir... hocam şöyle söyleyeyim
    benım suandaki pcmde 1 gb 128 bit gt240 var ve bu ekran kartı 2 gb gt730 benchmark testlerinde geçiyor.. ekran kartı modelindeki sayı olan kısmın 2nci rakamı 4ten büyük olsun.. ve kartın netteki yorumlarına bak.

Gt650 ,gt750 den üstte gosteriyor becmark testinde

Buyuk ihtimal tatilde alacam n56 yı. Artık bayılacaz 2.600 tl ama olsun napalım

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.