Şimdi Ara

Asus N550 Bios'a Giremiyorum ( Acil Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben bios güncellemesi yapmak için biosa girmek istedim. Fakat ne yaptıysam olmadı. Bios açılmıyor. Bilgisayar normal çalışıyor bir sorun yok fakat Bios açılmıyor. F2, F9, Del, Esc ne varsa denedim ama olmuyor. Lütfen yardım edin.

Notebook: Asus N550jv-cn239h

• Asus un sitesinden bios araçları kısmındaki aracı kullanabilirsiniz.Normalde bilgisayar daha açılmamışken delete tuşuna sürekli basın (bas-çek-bas-çek) açılış.

Eğer ciddi bir sıkıntınız yoksa bios güncellemeye hiç bulaşmayın.Şuan ki sürümünüzü bir yere not edin.Eğer geri dönmek isterseniz winflash /nodate ile geri dönersiniz windows üzerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seaflames

Asus un sitesinden bios araçları kısmındaki aracı kullanabilirsiniz.Normalde bilgisayar daha açılmamışken delete tuşuna sürekli basın (bas-çek-bas-çek) açılış.

Eğer ciddi bir sıkıntınız yoksa bios güncellemeye hiç bulaşmayın.Şuan ki sürümünüzü bir yere not edin.Eğer geri dönmek isterseniz winflash /nodate ile geri dönersiniz windows üzerinden.

Hocam Bios'a düz yoldan hiçbir şekilde giremedim. İnternetten araştırmalarım sonucu farlı bir yoldan ulaşmayı başardım. Sürümüm .205 olarak görünüyor. .208 çıkmış durumda. Güncelleme yapıp yapmamakta kararsızım fakat notebook da sıkıntı var. Normalden çok daha geç açılmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

Arkadaşlar merhaba. Ben bios güncellemesi yapmak için biosa girmek istedim. Fakat ne yaptıysam olmadı. Bios açılmıyor. Bilgisayar normal çalışıyor bir sorun yok fakat Bios açılmıyor. F2, F9, Del, Esc ne varsa denedim ama olmuyor. Lütfen yardım edin.

Notebook: Asus N550jv-cn239h

İşletim sisteminin Windows 8 olduğunu varsayıyorum.Aşağıda ki adımları izleyerek baştan başlattığınız da del veya F2 basarak girebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.