Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (550. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
785.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim, 4 GB lık olan Kingston 2 GB lık olan Elpida DDR3 1333 mhz.SSD kesinlikle almanı tavsiye ederim çok fark ediyor.
  • Scarface007 kullanıcısına yanıt
    Kullanan herkes öyle diyor hocam alacağım sırayla bakalım. Tekrar teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar laptop agi gormuyor bu bluetooth isaretiyle yan yana gelen wifi isaretide ekranda belirmiyor dugmesinden wifiyi acip kapattigim zaman bunun icin ne yapmaliyim format atmakta istemiyorum bazi programlar kurmustum yeniden ugrasmak istemiyorum onlarin kurulumunda n53sn benimki yardimci olurmusunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Algorismus

Merhaba arkadaslar,

Asus n53sn sz007v modeli laptopum var. Ram icin 2 slot var. asus sitesinde 2x4GB ile 8Gb olabilir diyor. Acaba 2x8GB ile 16GB taksam sikinti olur mu? Performansi artar mi yoksa 8GB gibi mi calisir?
    Forumda aradim biraz ama bulamadim bilgi. deneyimi olan arkadaslar yardimci olabilir mi?

Hocam merhaba AIDA64 programından bakınca En fazla bellek miktarı 16 GB gözüküyor.Siz ne yaptınız?

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ

• Peki max ram mhz sınırı nedir? Orada 1333 yazmış zaten içinde 1333 mhz'lik ram var, 1600 mhz veya 2133 mhz'lik ram takabilir miyim?
  • bagavir kullanıcısına yanıt
    Maksimumu bilmiyorumda tum ramlerin ayni hizda olmasi gerekiyordu sanirim stabilite icin vs.

• bagavir kullanıcısına yanıt
    Anakartın desteklediği maksimum hız 1333. Daha yüksek hızda ram takabilirsiniz ama 1333'te çalışıyor.
    Örneğin ben değiştirdiğimde 1333 zor bulunduğundan fiyatları çok yüksekti uygun fiyatlı 1600 bulup onu aldım. 3-4 yıldır da kullanıyorum bir problem olmadı.
  • Yakın zamanda menteşe ve ekran çerçevesi değiştiren var mı arkadaşlar? Fiyat olarak bana bilgi verebilirmisiniz?
  • ekran çerçevesi aliexspresste falan ucuza bulabilir miyiz?
  • Merhaba arakdaşlar,

ASUS N53SN-SZ007V laptobun HDD'sini söküp Samsung 750 EVO 250GB SSD taktım. Önceden Windows 7 home premium olan sisteminide Windows 10 ile değiştirdim. Ancak şuanda ses gelmiyor. Hatta aygıt yöneticisinde ses ile ilgili hiç bir şey gözükmüyor. Ne kadar driver varsa yükledim sorun çözülmedi. Çıkarıdığım HDD'yi taktım Windows 7 ile sorunsuz bir şekilde çalışıyor yani sorun donanımsal değil. Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Veya bu laptoba Windows 10 yükleyen oldu mu? Asus desteği telefon ile aradığımda bu modelin sadece W7 desteklediğini üstünü desteklemediğini söylediler, ancak burda Windows 10 kuranları görüyorum. Eğer Windows 10 da bu laptop sorunsuz çalışıyorsa başka iso dosyası ile tekrar W10 kurmaya çalışacağım. Ama sorunlar varsa W7 kurmak zorunda kalacağım ne yazık ki. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tsugayu

Merhaba arakdaşlar,

ASUS N53SN-SZ007V laptobun HDD'sini söküp Samsung 750 EVO 250GB SSD taktım. Önceden Windows 7 home premium olan sisteminide Windows 10 ile değiştirdim. Ancak şuanda ses gelmiyor. Hatta aygıt yöneticisinde ses ile ilgili hiç bir şey gözükmüyor. Ne kadar driver varsa yükledim sorun çözülmedi. Çıkarıdığım HDD'yi taktım Windows 7 ile sorunsuz bir şekilde çalışıyor yani sorun donanımsal değil. Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Veya bu laptoba Windows 10 yükleyen oldu mu? Asus desteği telefon ile aradığımda bu modelin sadece W7 desteklediğini üstünü desteklemediğini söylediler, ancak burda Windows 10 kuranları görüyorum. Eğer Windows 10 da bu laptop sorunsuz çalışıyorsa başka iso dosyası ile tekrar W10 kurmaya çalışacağım. Ama sorunlar varsa W7 kurmak zorunda kalacağım ne yazık ki. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam aynı model laptop var.Şuan Windows 10 kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok.Driver Booster kullanıyorum isterseniz onu deneyin.O da olmazsa farklı bir iso dosyasıyla format atmanızı öneririm.

• tsugayu T kullanıcısına yanıt
    driver easy programı ile en son driver'ları yükleyip dener misiniz?
  • Selam gençler. Asus N53JQSX2221R bilgisayarıma 275 GB'lik Corsair SSD almıştım ve Windows 7 64 bit veya Windows 10 64 bit yükleyerek kullanacağım. Bilgisayarımın orijinalinde bulunan 3200 rpm'lik HDD'yi ise DVD sürücüsü yerine takacağım. Bunun için bir kızak tavsiyeniz var mıdır? Sizin kullandığınız, link verebileceğiniz?

-----------

Bu arada ben SSD'deki windows ile bilgisayarımı açıp, DVD yerine de eski HDD'yi koyduğumda söz konusu bu HDD'yi içindeki bilgilerle şak diye kullanabilir miyim?
  • bcanata B kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba ben de daha önce bu elektrik sorununu yaşayıp, DC Boardu değiştirdim. 1.5 yıldır da yeni takılan DC Board sorunsuz çalışıyor. fakat o süreden sonra webcam de bir arıza oldu ( kapağı oynattığımda aç-kapa gibi) bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, USB hatası veriyor. Ayrıca bilgisayarda ara sıra özellikle yeni açıldığında takılmalar olup, takılma sırasında değişik rahatsız edici bir ses geliyo. Sizce bu sorun webcamden midir? Ben nvida sürücüsünden şüphelenmiştim, ne zaman takılma olsa ardından sağ altta nvidianın küçük kısayol simgesi çıkıyordu.
  • taner5000 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı problem vardı, webcam'den dolayı olmuş. DC Board'un üst tarafında bir bağlantı var onu boşta bırakıp bir dene istersen. Yalnız mikrofon da o kablonun üzerinden gidiyor. Bize göre en soldaki kablo elektrikmiş, daha sonradan mikrofonu kullanmak için onu kestim bağlantıyı geri taktım.
  • Herkese merhaba.
    Geçen gün bilgisayarımı (asus n53sv) açtım tarayıcıdan birşey yazıyordum ama b tuşuna basınca bg5 , n tuşuna basınca nh6 yazıyordu herhalde sorun tarayıcı da dedim. Not defterini açtım yine aynı. Ayrıca space basıyorum capslock açılıyor, sayılar yine farklı . bunun gibi bir sürü saçmalık. Biraz araştırdım fn+nmlock denedim , klavye ayarlarına baktım . Fabrika ayarlarına döndüm yine olmadı. Son çare olarak bugün temiz kurulum yaptım yinede düzelmedi. Başına böyle bir durum gelen varmı. Lütfen yardım edin .

• AneshesiaTR A kullanıcısına yanıt
    Klavyeniz bozulmuş, değiştirin
  • Beyaz Kartal kullanıcısına yanıt
    Herşeyi denedim olmadı galiba dediğiniz gibi bozulmuş.

Peki Orijinali ni alabileceğim yer varmı acaba?

internette herhangi bir siteden sipariş verebilirsiniz. Galiba değil bozulmuş, benzer bir durum başıma gelmişti
    klavyeyi kasadan sökebilirseniz, söktüğünüzde klavyeyi kasaya anakarta pinleri göreceksiniz. o pinlerin uç kısmını peçeteyle silip denerseniz, bir ihtimal düzelebilir. benzer bir durumda böyle yapmıştım ve şu an sorunsuz çalışıyor klavye.
  • 
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.