Şimdi Ara

Asus N 551 jw (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
10
Favori
27.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardaind

    hayırlısı olsun galiba sizinki ssd siz model ilerde harddiski ssd ile değiştirirseniz hem bilgisayarın performansını katlarsınız hem bip sesinden kurtulursunuz gibi geliyor. Zaten şimdi olan ssdli model 3800 aynı fiyata gelir.

    Teşekkür ederim.

    Evet ürünüm SSD'siz model 2 TB Harddisk'li model, aslında aralarında çok fark yoktu SSD'li modelle, fakat anlık olarak bütçemin çok üstüne çıktığım için bu kadar pahalı bir şey almayı planlamıyordum, bu yüzden SSD'siz model aldım.
  • adanaliboy kullanıcısına yanıt
    Ekli dosyada gittiğim günkü indirimi görebilirsiniz, soldaki fiyat eski fiyatmış.

     Asus N 551 jw
  • aykutkk kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Tekrar hayırlı olsun Hocam. Bu modelde tek sabit disk yuvası mı var ? m.2 hiç yok zaten..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardaind

    hocam yeniyıl kampanyasının bu olduğunu thmin ediyorum arkadaşım aralık başında 4000e aldı ondan önce 4200 e alan biliyorum. Düşer ama yaza doğru anca düşer gibi geliyor.

    Sitede yok ürün.. mağazada hala indirimli mi ?
  • adanaliboy kullanıcısına yanıt
    sitedevde gözüküyo aslında google dan aratınca 5000 falan olarak gözüküyor sadece bir iki mağzada kalmış ama ssdliyi tavsiye ederim 5400 rpm hdd bu donanımda bir bilgisayarı çok dizginler...
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    128gb ssdli olanı ..Bundakine sistem kurulmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardaind

    128gb ssdli olanı ..Bundakine sistem kurulmaz.

  • ardaind kullanıcısına yanıt
    işin aslı çok kararsız kaldım bu pc yi alıp almamakta. benzerlerine oranla fiyatı uygun ama dezavantajları düşündürüyor, bu yüzden biraz daha indirim yaparlarsa daha cazip gelir alırım diye düşünüyorum
    olmadı alternatiflere yönelmeyi düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reddawn35

    işin aslı çok kararsız kaldım bu pc yi alıp almamakta. benzerlerine oranla fiyatı uygun ama dezavantajları düşündürüyor, bu yüzden biraz daha indirim yaparlarsa daha cazip gelir alırım diye düşünüyorum
    olmadı alternatiflere yönelmeyi düşünüyorum.

    alternatifler derken ?
  • adanaliboy kullanıcısına yanıt
    Asus un K ile başlayan serileri var onlar olabilir. olmadı diğer markalar
  • Oyun deneyen var mı? Isınma olmadığını söylüyorlar incelemelerde.

    Bahsettiğiniz ışık sızması na dikkat ettim de sadece açılış ekranında asus yazısının orada ekranın üst tarafında ışık görünüyor ama başka hiç bir yerde görünmüyor. Bu da demek ki o ekran renginden olabilir ışık sızması sandığınız şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slyman_b kullanıcısına yanıt
    ben ilk olarak bu bili arkadaşımda gördüm ve çatır çatır oynadık banamısın demiyor;) performansı iyi ısındığını hissetmiyorsun. Işık sızması için youtube da 1 dk lık test videosu var ordan bskabilirsiniz
  • DaddyCooL88 D kullanıcısına yanıt
    128 gb ssd iş görür ama yetmez bana dersen tabiki hdd yi değiştirebilirsin.. ürün donanım olarak çok iyi almaya değer gibi ama beni de engellleyen bu kadar yüksek fiyata çıkıp ekranın 15.6 olması keşke 17. 3 olsaydı da 4000 4100 felan olsaydı daha içe sinerek verilirdi.
  • Dün vatanbilgisayardan 3799TL ye 1TB + 128gb ssd versiyonunu aldım. Alma nedenim ilk başta makina mühendisliği okuduğum için autocad kullanmaktı.
    Autocad veya başka çizim uygulamasını kullanmak için alıcaksanız tavsiye ederim. Programın açılışı çok hızlı sürüyor.(AutoCAD ssd'de kurulu.) Açılış derken laptopun açılış hızıda 11sn gibi bir sürede açılıyor.(win10 yüklü ve ssd'de)
    Sarj konusuna gelirsek internette dolaşınca 4 saatleri buluyor. Oyun oynarken 30dakikalık sürede %75den %30lere kadar düşmüştü.

    Ve çoğu kişinin merak ettiği ve benimde almadan önce aklima takılan bir konu. Isınma konusu..
    Şuan bilgisayarda oyun olarak cod mw3 var. 45dakikalık oynama sonucunda bilgisayarın ısınma yerleri klavyenin ortası ve klavyenin üstü ısınıyor.
    Kesinlikle sizin oyun oynarken temas ettiğiniz yüzeyler ısınmıyor. Sogutma olarak tek fanı var diye okudum. Fakat başarılı bir sogutması var.
    Oyun performansı olarak Cod mw3'de Full hd çözünürlükte extra ayarlarda 47 50 fpsleri bulabiliyorum. Oyun biraz eski ama hemen kurabiliceğim oyun olduğu için.
    2 - 3 gün sonra GTA V testinide yapıcam.

    Teknoloji biraz şans işi ve benim ekranda ışık sızması yok gibi görünüyor. Youtubeda ışık sızması testlerine baktım ve karanlık odada test ettim.

    Tek bir şey dikkatimi çekti olumsuz olarak. Dosya kopyalarken yada bir program yüklerken her zaman değilde arada bir hdd , ssd , blu ray üçünden bir tanesinden ses geliyor.
    Bluray ne alaka diyebilirsiniz ama bluray'in üstündeki tuşa bakınca o sesin aynısını çıkartıyor.

    Tasarım olarak güzel bir tasarımı ve sağlam duruyor. Fakat görünüşte klavyenin sağ ve sol üst taraflarına bir sürü delik bırakmışlar. Hoparlorleri gizlemek için ama hepsinden ses gelmiyor.
    Görünüş amaçlı yapılmış bir şey. Bir de klavyenin tuşları kasayla aynı renk değilde siyah olsaydı daha hoş olurdu bana göre. x550JK klavyesi görünüş olarak daha hoşuma gidiyor.
    Touchpad sağlam. Her hangi bir sıkıntısı yok. Gayet iyi kayıyor doku hissi gayet iyi rahat bir touchpad.
    Ses olarak gayet başarılı. Subwooper veriyorlar su bardaği büyüklüğünde. Fakat onu takınca bass ve yoğun ağır sesler ordan geliyor laptoptan ise tiz sesler geliyor. Daha kaliteli ses çıkıyor.
    Fakat subwooper çıkartınca laptop bassları verirken arkadaki tiz sesler bassların altında kalıyor anlaşılmıyor. Özellikle şarkıcı bayan ise sözleri bir anlık kesiliyor gibi oluyor.
    Ekranın arkasında "asus" yazısı bilgisayar açık olduğunda yanıyor. (Apple laptoplarındaki elma ışığı gibi)


    Şuanlık gözlemlerim bunlar arkadaşlar. Aklınıza takılan bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.




  • Beyler ben oyun yükledim ama açılmıyor, hiç bir şey olmuyor açmaya çalışınca. Ekran kartı driver ını da güncelledim. Sorun nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kutusundan mouse çıkıyormu ? Youtube da kutu açılımı videosunda mouse vardı kutuda

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mouse çıkmadı bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aynı üründen iki tane var biri 5bin diğeri 4bin 4 olanda ssd windows 10 ve ekran kartı 4 gb olarak gözüküyor alacak kişiler dikkat etsin
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551jw-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-1tb-128-ssd-156-4gb-w10-notebook.html?srt=UP#ozellikler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.