Şimdi Ara

Asus mx279h modeli 27' IPS Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar, 29.06.2014 tarihin de satın aldığım Asus mx279h modeli 27" monitörümü satmak istiyorum.Sıfırdan hiç bir farkı yoktur sadece hafif tozlanmıştır ve her hangi bir problemi yoktur.Resim yükleme gereği duymadım isteyen olursa resimler çekilip konulabilir.
    Fiyat olarak SATILDI lira düşünüyorum.
    http://www.hepsiburada.com/asus-mx279h-27-5ms-analog-hdmi-full-hd-ips-led-monitor-p-BD302705

Asus mx279h modeli 27'  IPS Monitör Asus mx279h modeli 27'  IPS Monitör Asus mx279h modeli 27'  IPS Monitör Asus mx279h modeli 27'  IPS Monitör Asus mx279h modeli 27'  IPS Monitör Asus mx279h modeli 27'  IPS Monitör
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NooBy -- 4 Ağustos 2015; 16:46:46 >

• Hocam 1279 TL verdiğiniz linkte, 1000 e 200 TL çek ile 1079 a geliyor. World puan ile 100 TL de puan ekleyince ucuzluyor, siz fiyatı düşürmeyi düşünür müsünüz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Hocam 1279 TL verdiğiniz linkte, 1000 e 200 TL çek ile 1079 a geliyor. World puan ile 100 TL de puan ekleyince ucuzluyor, siz fiyatı düşürmeyi düşünür müsünüz ?

Hocam verdiğim linkte 1349 TL gözüküyor.Diğer alma seçeneklerinde hediye çeki gelmiyor ve hediye çeklerinin kullanmak için tekrardan 500 TL üzerine alışveriş yapmanız gerekiyor.Pazarlığa açığım teklifinizi pm yoluyla bildirebilirsiniz.
  • Tektekal diye bir seçenek var sitede, orada daha ucuz ama hepsiburada.com un yan kuruluşu galiba. Ben biraz araştırayım şimdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce vatan bilgisayardan 970tl ye almıştım. Aldıktan 2 ay sonra fiyatı 1400tl ye fırlamıştı dolar yüzünden. 2. eli ne fiyatlara satılıyor. Vallaha bu dolar adamı mahfeder :D
  • Yalnız 29" modeli 900 liraya satıldı forumda tertemiz garantili bu 27"olduğu halde çok yüksek fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxy77

Yalnız 29" modeli 900 liraya satıldı forumda tertemiz garantili bu 27"olduğu halde çok yüksek fiyatı.

1800-2000 liralık monitörü o fiyata verdiyse o satan arkadaşın çok acil paraya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.Ayrıca benim monitörüm de tertemiz ve 2 yıl daha garantisi bulunmakta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.