Şimdi Ara

Asus MW201U 20 WİDE SCREEN LCD HAKKINDA...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=407&pid=2912

arkadaşlar bu monitör hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim..almayı düşünüyorum..asuslarda ölü piksel politikaları nasıldır acaba...servisi nasıldır...
    benim oldukça hoşuma gitti ama biraz fiyat pahalı geldi sanki...forumda acaba kullanan varmıdır bu modeli...

• Daha ucuz fiyata DVI olmayan 22'' asus var

Ama illa dvı olsun diyosan 20'' için güsel model
  • 22 ve dvi olmayan bi monitörmü.... yok be kardeş,olcak işmi,sağol yinede
  • 20" değilde 22" olanı var gayet güzel bir monitör dvi+analog bağlantıları, dahili hoparlör ve kulaklık girişide mevcut,ölü piksel yoktu o yüzden ölü pikselde garanti var mı bilmiyorum alırkende düşünmemiştim =).
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALLEIN

20" değilde 22" olanı var gayet güzel bir monitör dvi+analog bağlantıları, dahili hoparlör ve kulaklık girişide mevcut,ölü piksel yoktu o yüzden ölü pikselde garanti var mı bilmiyorum alırkende düşünmemiştim =).

sende hangi model var peki.nasıl memnunmusun üründen, yada şikayetçi olduğun tarafları varmı?bide uzun süreli kullanımda gözlerini rahatsız ediyomu yansıma varmı acaba ekranda...

asusun ölü piksel politikasınıda nerden öğrenebiliriz acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pierre Woodman -- 6 Kasım 2007; 12:56:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesaretiolanlar

quote:

Orjinalden alıntı: ALLEIN

20" değilde 22" olanı var gayet güzel bir monitör dvi+analog bağlantıları, dahili hoparlör ve kulaklık girişide mevcut,ölü piksel yoktu o yüzden ölü pikselde garanti var mı bilmiyorum alırkende düşünmemiştim =).

sende hangi model var peki.nasıl memnunmusun üründen, yada şikayetçi olduğun tarafları varmı?bide uzun süreli kullanımda gözlerini rahatsız ediyomu yansıma varmı acaba ekranda...

asusun ölü piksel politikasınıda nerden öğrenebiliriz acaba...

asus mw221u var.monitörün tam karşısında cam var pek parlamıyor beni hiç rahatsız etmedi ama hafif bir parlama söz konusu ama dikkat etmeyince anlamıyorum hiç bir şikayetçi olduğum noktası yok günde ortalama 14saatimi geçiriyorum gözümü yormuyor çizim ve oyunlardayken.Dvi,analog,3adet elektrik kablosu (3üde farklı bazı ülkelerin girişi değişik diye),hoparlörlerin ses kartına bağlantı kablosu,cdsi ile beraber geliyor. oyun,film,gece.. için tek tuşla ayarlayabiliyorsun. arkadasında kapağı var ve kablolar bir yerde toplayıp rahatsız edici kablo görüntüleri yapmıyor ayaklığının yüksekliğini ayarlayamıyorsun bu belki sorun yaratabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.