Şimdi Ara

Asus mu Macbook mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
6.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • asusta harici ekran kartı var apple da yok. ayrıca diğer özellikleri de (hafıza, işlemci) gözle görülür bir şekilde daha iyi. ve asus 1100 tl daha ucuz tüm bunlara rağmen. hangi anlamda arada kaldınız anlamadım? sanırım arkasında ısırılmış elma resmi yüzünden :) ben yine de bir resim için fazladan birkaç bin lira verilmez diyorum. mona lisa falan olsa neyse :DD
  • Hocam asıl soru güvenilebilirlik ve stabilite. Yani arkadaşım alıp uzun süre kullanabileceği pil ömrü uzun giden ve onu çok fazla servisle uğraştırmayacak bir şey arıyor.
  • LuisDercartesAlmadron L kullanıcısına yanıt
    serviste uğraşıp uğraşmamak tamamen elinzdeki ürüne bağlı ve şans işi hocam. appleın tabii ki bu konuda üstünlüğü var ancak o kadar olsun zaten görüldüğü gibi aynı özellikteki ürünlerde apple baya bi fiyat farkı koyuyor üstüne. bunun haricinde asus da öyle berbat denecek bir marka değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lg02561

    asusta harici ekran kartı var apple da yok. ayrıca diğer özellikleri de (hafıza, işlemci) gözle görülür bir şekilde daha iyi. ve asus 1100 tl daha ucuz tüm bunlara rağmen. hangi anlamda arada kaldınız anlamadım? sanırım arkasında ısırılmış elma resmi yüzünden :) ben yine de bir resim için fazladan birkaç bin lira verilmez diyorum. mona lisa falan olsa neyse :DD

    Katılmıyorum. Bu konu ekran kartı vs. ile belirlenmez. Ne iş yapacağıyla alakalı. Zaten oyun oynamak için alacaksa Macbook daha ucuz olsa da almasın. Eğer ki günlük kullanım için alacaksa ve maddi durumu sıkıntı yaratmıyorsa kesinlikle macbook alsın. Şarj süresi, stabillik, kalite vs.
  • Gre3n kullanıcısına yanıt
    gayet de alakalı bence. aynı donanıma sırf o göreceli ''kalite'' dediğiniz şey için onca para vermeye gerek yok. tabii macosla falan yapılcak işi yoksa. stabillikten de kasıt nedir? asus kağnı hızında ve sürekli takılarak mı iş yapıcak?
  • Tabiki asus. stabilite istiyorsan bikere windows kullanmayacaksın. geç ubuntuya iş tamam. yağ gibi kayar bilgisayar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    Hayır kağnı gibi iş yapmayacak tabi ama bir zaman sonra windows olmasından ötürü ağırlaşacak. Macbookta 5 yıl pc yi hiç kapatma işin bittiğinde kapağını kapa geç hiç bir ağırlaşma olmayacak. Bana sorarsan ben tabiki asus tercih ederim çünkü oyun oynuyorum ama arkadaş eğer oyun oynamayacaksa macbook daha mantıklı tabi bütçesini zorlamayacaksa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gre3n kullanıcısına yanıt
    bir zaman sonra windows olmasından ötürü ağırlaşacak'' acayip ezbere konuşuyorsunuz gibi geldi. hiç yüksek özellikli windows kullandınız mı? hem ayrıca üstteki arkadaşın dediği gibi windowsla sınırlı değil ki koca bir linux dünyası var hatta macos bile yüklemek mümkünken, üstelik kendiniz bile asusu tercih ederim demişken bu apple fanboyları (söz meclisten dışarı) hala neyin kavgasında anlamıyorum. 30*-35k lık sistemlere sırf arkasında ısırılmış elma resmi olduğu için ve içinde macos olduğu için 65k tl para veriyorlar ben de bunu anlamıyorum. eskiden kölelik berbat bişeydi insanlar zorla çalıştırılırdı. şimdi apple gayet güzel bir keriz etkileme operasyınuyla kendi kitlesini zencilerden, meksikalılardan beter sömürüyor maşallah. ne diyelim ama apple ya, ama stabil yea... allah akıl fikir versin. konuyu açan kardeşim donanımlar ortada seçim senin.
  • eski macbook kullanicisi olarak kesinlikle asus derim. cogu kisi "stağbiill ağbbii" ayağına elmaya para veriyor. bu bir gercek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Markada kalitelidir...

    Siz buna İOS işletim sistemi yada WİNDOWS işletim sistemi diye bakmalısınız.

    Eğer ilk kez İOS işletim sistemi kullanacaksanız biraz zor gelebilir.Bazı programları kullanamıyabilirsiniz.
  • malesef Elma pahalı kasa ve klavye daha güzel ama Asus da o kadar kötü değil. iOS da bazı programlar uyum sorunu olduğu be donanım eklemek istersen yaşayacağın sıkıntıları gözönüne alıp düşün istersen alırken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.