Şimdi Ara

Asus mu ? Bir daha asla ... Sizde almayın ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende M51Sn modeli var hiç bir sorun yaşamadım, gayet kaliteli kasası ve tuşları. Isınma sorunu yok, ses yok. Hatta bazen fanlar çalışmıyormu acaba diyip kontrol ettiğim oldu, o kadar sessiz.

    Size denk gelmiştir. Bu kadar büyük tepki göstermeniz sadece öfkenizden kaynaklandığını düşünüyorum. Klavyenin bir tuş için değiştirilmesi tabii ki biraz saçma ama bütün firmalar bunu böyle yapıyor, maalesef kırılan bir tuşu onaramıyorlar. Bir tek üzücü bir tarafı var asus'un teknik servisinin pahalı olması...

    İyi günler.
  • 10 yıldır ürün gamlarında her zaman ilk tercih ettiğim markadır ve şu zamana kadar hiç bir problem yaşamadım. Her zaman tek tercihim ASUS tur.
  • bende diorum asusla ilgili sorunum su ana kadar olmadı ama sadece mavi ekran verio arada bi yani 3 - 5 günde bir ona gıcıgım onunda vistadan kaynaklandıgını düşünüyorum.

    teknik serviste sorun var diosan o hepsinde var bütün teknik servisçilerin bi tarafı kalkıo o durumlarda...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: istengeldimyorgunum

    Asuslar bence hakikaten kötü. Millet nesini beğeniyor anlamıyorum.


    Bana o kdr kötü gelmiyor
  • Merhaba,

    Eğer değişimlerde servis fişinizi aldıysanız, derhal iade talebiyle tüketici hakem heyetine veya mahkemeye başvurun. detaylı bilgileri bu linkten bulabilirsiniz.

    http://resim.donanimhaber.com/m_11249160/mpage_1/key_/tm.htm

    quote:

    Orjinalden alıntı: empire_loups

    Arkadaşın söyledikleri kesinlikle doğru...Maalesef DOĞRU!!! Ben de sabah aradım servisi. Özgür Bey diye birisiyle görüştüm. Fanım 3 kere değişime uğradı ama hala 75 derecenin altına düşmüyor. Ki o da altındaki soğutucu notepal ile birlikte. Neyse sabah aradım böyle böyle gene ısınıyor. İşletim sisteminiz şişmiştir. Kardeşim bu balon mu da şişiyor. Bilgisayardan anlamasak yedirecekler de...Kafanı takma arkadaşım dedim format atmama rağmen 75in altında değil dedim. Daha önceki fan değişimini de iade olmaması için KAYDA GEÇMEDİNİZ bişey demedik dedim. Haftaya pazartesi gene göndereceğim. Eğer bu sefer de kayda geçmeme ya da sıcaklık değerlerinin düşmemesi gibi bi durum olursa bu sefer arayıp vay konuşmalar dinleniyormuş dava açarlarmış şuymuş buymuş demiyeceğim direk küfürü kalaylayacam. Bilgisayardan soğudum yaa. Lanet olsun Asus F3 serisine de Türkiye Yetkili Teknik servisine de..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: YUSUFM

    Merhaba,

    Eğer değişimlerde servis fişinizi aldıysanız, derhal iade talebiyle tüketici hakem heyetine veya mahkemeye başvurun. detaylı bilgileri bu linkten bulabilirsiniz.

    http://resim.donanimhaber.com/m_11249160/mpage_1/key_/tm.htm

    quote:

    Orjinalden alıntı: empire_loups

    .......





    Teşekkür ediyorum bilgilendirme için. Ancak söylediğim gibi fanı değişmelerine rağmen kayda geçmediler ve fişe de yansıtmamışlar.. Dolayısıyla da 3 kez aynı sorundan gitmesine rağmen 2 kez gibi gitti gözükuyor. Değişim veya iade talebinde de bulunamıyorum dolayısıyla. Ancak bugunlerde havadan da kaynaklanan sıcaklıklardan dolayı bilgisayar şuan 70 derecenin altına düşmüyor. Pazartesi yine göndereceğim.. İnanın erimesi an meselesi bilgisayarın (mübalağ olabilir ) ama gerçekten 10 saniyeden fazla bileğinizi koyamıyorsunuz laptop üzerine.. Asus F3 serisi ile kendini rezil etmiştir.. Bu kullanıcılar tarafından barizz ortadadır..




  • forum.donanimhaber.com/register.asp

    16.madde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.