Şimdi Ara

Asus Memo Pad vs Samsung Galaxy Tab 2 GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus Memo Pad ME301T-1A045A 16GB 10.1" IPS        Samsung Galaxy Tab 2 GT-P5110 16GB 10.1"

715 TL                                                                                  700 TL
    Android                  4.1                                                                                        4.0
    İşlemci              Nvidia Tegra3(4 çekirdekli)                                             Cortex A9(çift çekirdekli)
    Kamera                  5M                                                                                       3M
    GPS                       Yok                                                                                      Var
    Ekran               1280x800(170° açılı)                                                                1280x800
    USB                    Micro USB                                                                                USB

Başlıca özellik farkları bunlar ama kullanım açısından kullanıcı olarak veya ürünleri bilenler olarak sizlerin yorumlarınızı bekliyorum ben bu iki ürün arasında çok kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUHTEŞEM CENGAVER -- 21 Ağustos 2013; 17:12:13 >

• asus işlemci ekran kamerada geçmiş
  • A8 işlemci çift çekirdek desteklemiyor. Herhalde yanlış yazdınız.
  • Yok yok bilgiler doğru arastirdigim kadariyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUHTEŞEM CENGAVER

Yok yok bilgiler doğru arastirdigim kadariyla

Cortex A8 çift çekirdek olmuyor, doğasında yok, tasarlayan adam en fazla tek çekirdek demiş. Yanlış biliyorsunuz herhalde.

edit// şimdi baktım Tegra 2 imiş Samsung un işlemcisi. Yani çift çekirdek Cortex A9. Çok eski bir işlemci. Asus alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamSalanAdam -- 21 Ağustos 2013; 12:19:49 >
  • hepsiburada.com'da A8 olarak tanıtılmış işlemci bu sitenin hatası sizin demeniz üzerine detaylı araştırınca cortex A9 olduğunu gördüm sanırım hepsiburada'ya bildirmek gerek hatayı teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.