Şimdi Ara

ASUS Memo Pad 8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS Memo Pad 8 tablet almayı düşünüyorum kullananlara özellikleri nasıl yorum yapabilirlermi

• Bana süperonline dan geldi.gayet kullanışlı ve memnun kalacağın bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilengiz

Bana süperonline dan geldi.gayet kullanışlı ve memnun kalacağın bir cihaz.

cevap için teşekkür hızı felan nasıl hocam wifi özelliği en son android sürüm yüklümü
  • hızı çok iyi.hiç takılma flan söz konusu değil.ekran çok parlak ve çok canlı.ekran büyüklüğü 8 olması çok şık duruyor ve çok tatminkar.
    Her konuda bence süper bir tablet.Gönül rahatlığı ile al.

wifi sorunsuz.4.2.2 yüklü geliyor.otg desteğide var bunda bilgin olsun.usb olan her cihazı bağlaya bilirsin.flash bellek flan...
  • quote:

hızı çok iyi.hiç takılma flan söz konusu değil.ekran çok parlak ve çok canlı.ekran büyüklüğü 8 olması çok şık duruyor ve çok tatminkar.

wifi sorunsuz.4.2.2 yüklü geliyor.otg desteğide var bunda bilgin olsun.usb olan her cihazı bağlaya bilirsin.flash bellek flan...

youtube'dan görüntülerini izledim güzel cihaza benziyor saol hocam tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

quote:

hızı çok iyi.hiç takılma flan söz konusu değil.ekran çok parlak ve çok canlı.ekran büyüklüğü 8 olması çok şık duruyor ve çok tatminkar.

youtube'dan görüntülerini izledim güzel cihaza benziyor saol hocam tekrar

al güzel cihaz.8 inç olması bir tablete çok güzel yakışmış. her konuda iyi cihaz merak etme.

• Superonline Fiber aboneliğim ile kampanyaya dahil olup ben de almayı düşünüyorum,genel olarak Asus olması zaten avantaj IPS ekran olması 10 parmak dokunmatik desteği vs gayet iyi,ancak aklım Huawei 7 ye de kaymıyor değil hanihttp://magaza.turkcell.com.tr/tablet/Huawei-Huawei-MediaPad-7-Youth-Beyaz/1007197/.html#!prettyPhoto
    329 TL ye 7 inch ve 3G dsteği de var fakat cihaz tükenmiş durumda,tekrar geleceği de söyleniyor.
    Bu iki cihaz arasında kaldım şimdilik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.