Bildirim
ASUS Memo Pad 8
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bana süperonline dan geldi.gayet kullanışlı ve memnun kalacağın bir cihaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: ilengiz
Bana süperonline dan geldi.gayet kullanışlı ve memnun kalacağın bir cihaz.
cevap için teşekkür hızı felan nasıl hocam wifi özelliği en son android sürüm yüklümü -
hızı çok iyi.hiç takılma flan söz konusu değil.ekran çok parlak ve çok canlı.ekran büyüklüğü 8 olması çok şık duruyor ve çok tatminkar.
Her konuda bence süper bir tablet.Gönül rahatlığı ile al.
wifi sorunsuz.4.2.2 yüklü geliyor.otg desteğide var bunda bilgin olsun.usb olan her cihazı bağlaya bilirsin.flash bellek flan... -
quote:
hızı çok iyi.hiç takılma flan söz konusu değil.ekran çok parlak ve çok canlı.ekran büyüklüğü 8 olması çok şık duruyor ve çok tatminkar.
wifi sorunsuz.4.2.2 yüklü geliyor.otg desteğide var bunda bilgin olsun.usb olan her cihazı bağlaya bilirsin.flash bellek flan...
youtube'dan görüntülerini izledim güzel cihaza benziyor saol hocam tekrar -
quote:
Orijinalden alıntı: adanasporlu
quote:
wifi sorunsuz.4.2.2 yüklü geliyor.otg desteğide var bunda bilgin olsun.usb olan her cihazı bağlaya bilirsin.flash bellek flan...
youtube'dan görüntülerini izledim güzel cihaza benziyor saol hocam tekrar
al güzel cihaz.8 inç olması bir tablete çok güzel yakışmış. her konuda iyi cihaz merak etme.
-
Superonline Fiber aboneliğim ile kampanyaya dahil olup ben de almayı düşünüyorum,genel olarak Asus olması zaten avantaj IPS ekran olması 10 parmak dokunmatik desteği vs gayet iyi,ancak aklım Huawei 7 ye de kaymıyor değil hanihttp://magaza.turkcell.com.tr/tablet/Huawei-Huawei-MediaPad-7-Youth-Beyaz/1007197/.html#!prettyPhoto
329 TL ye 7 inch ve 3G dsteği de var fakat cihaz tükenmiş durumda,tekrar geleceği de söyleniyor.
Bu iki cihaz arasında kaldım şimdilik.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- en iyi kuranı kerim uygulaması
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- samsung tablet şarj olmuyor
- windows emulator for android
- telegram video izleme
- honor pad 9 pro
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- tab s10 fe ne zaman çıkacak
- red magic tablet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X