Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
188.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ilk 50 sayfayi okudum guncelleme bekliyordunuz yani guncellemeden kaynakli bazi sorunlar vardi son durum nedir.Uykudayken cok sarj falan gitmesi gibi sorunlar duzeldimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Arkadaslar ilk 50 sayfayi okudum guncelleme bekliyordunuz yani guncellemeden kaynakli bazi sorunlar vardi son durum nedir.Uykudayken cok sarj falan gitmesi gibi sorunlar duzeldimi
    arkadaşlar bu bu cihaz flash playeri desteklıyor mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Craig

arkadaşlar bu bu cihaz flash playeri desteklıyor mu acaba ?

Kendi browserı destekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adversary

quote:

Orijinalden alıntı: morphsonur

Bunu yapan sanirim bs player mis, onu kaldirdim ve arka plandza emin olamadigim birksc seyi durdurdum

hocam ben bs player'ı 10 yıldır her cihazda kullanırım hiç böyle bir şeyine rastlamadım..

Bs den once birkac arka planda calisan islemi durdurmustum onlardan biriymis gunahini aldim. Sorun devam Ediyor yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_jayjay

quote:

Orijinalden alıntı: Adversary

quote:

Orijinalden alıntı: morphsonur

Bunu yapan sanirim bs player mis, onu kaldirdim ve arka plandza emin olamadigim birksc seyi durdurdum

hocam ben bs player'ı 10 yıldır her cihazda kullanırım hiç böyle bir şeyine rastlamadım..

Bs den once birkac arka planda calisan islemi durdurmustum onlardan biriymis gunahini aldim. Sorun devam Ediyor yani

Alıntıları Göster
    du battery programını yükledim, memnun kalmadım. Silince şimdi birkaç dakika şarj işareti geliyor sonra "şarj oldu " yazıyor. Yani %42 de şarj oldu yazıyor.

• ds battery saver ı deneyin hocam uyuşuk modda. şarj süresine baya etkisi oluyor. Cihazı kitlediğinizde direk wifi yi kapatıyor. Yani logosu da gidiyor(üstte hızlı erişimden kapadığınızı düşünün onun gibi) daha sonra cihazı açınca direk otomatik bağlanıyor birkaç saniyede. Böyle olunca beklemede modunda şarj az gidiyor. Şarj süresi iyi bence cihazın. Bana yetiyor en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteelLife

ds battery saver ı deneyin hocam uyuşuk modda. şarj süresine baya etkisi oluyor. Cihazı kitlediğinizde direk wifi yi kapatıyor. Yani logosu da gidiyor(üstte hızlı erişimden kapadığınızı düşünün onun gibi) daha sonra cihazı açınca direk otomatik bağlanıyor birkaç saniyede. Böyle olunca beklemede modunda şarj az gidiyor. Şarj süresi iyi bence cihazın. Bana yetiyor en azından.

tesekkurler. Sayenizde sorun ortadan kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 7 Kasım 2014; 10:11:34 >
  • wifi ayarında gelişmiş seçeneklere bak uygulama yüklemeden onu yapabilirsin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaslar ilk 50 sayfayi okudum guncelleme bekliyordunuz yani guncellemeden kaynakli bazi sorunlar vardi son durum nedir.Uykudayken cok sarj falan gitmesi gibi sorunlar duzeldimi

Şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum , şarj sorunu çözüldü , güvenle alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dfaultonur

quote:

Şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum , şarj sorunu çözüldü , güvenle alabilirsiniz.

Cok tesekkur ettim.cevabiniz icin

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dikkatli kullandığım halde bugün akşam tabletin alt tarafı aşırı ısındı ve hatta yanık kokusu geldi. Yarın zamanım olmadığı için tableti servise götüremeyeceğim, aksilik olmazsa Pazartesi ilk işim servise gitmek. Sanıyorum sorun batanın üzerinden geçen flex şerit kabloda.

Hiç düşürmedim veya bir yere çarpmadım ama neden olur anlamıyorum.

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 7 Kasım 2014; 1:57:10 >

• 99 sayfayida okudum :) yarin hediye olarak abime aliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROUGE44 -- 7 Kasım 2014; 3:38:29 >
  • quote:

99 sayfayida okudum :) yarin hediye olarak abime aliyorum :)
    Arkadaşlar tablete uygun adaptör önerebilecek olan varmı acaba çok sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

sarj sorunu devam ediyor, tam anlamıyla duzelmiş diyemeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

quote:

quote:

sarj sorunu devam ediyor, tam anlamıyla duzelmiş diyemeyiz

Alıntıları Göster
    Hocam orjinal adaptörü 5.2 Volt 1.2 Amper diye hatırlıyorum (5.2 volt olduğundan eminim ama akımı tam hatırlayamadım). Normalde usb gerilimi 5 volt olur ama adaptör 5.2 volt yapılmış. Bunun sebebi tabletin bataryasının büyük olması. Şarj olurken yoğun düzeyde oyun oynarsanız tablet fazla akım çeker ve adaptör bunu sağlayamadığı zaman gerilim düşer. Adaptör 5.2 V olduğu için gerilim düşse bile 5 Volt dolaylarına yani olması gereken düzeye düşecektir.
    Adaptör tavsiyesi için ise ilk olarak alabilrsen orjinal almanı söylerim. Temin edemem diyorsan akımı yüksek (2 A) civarı bir adaptör alman iyi olacaktır. Galaxy note 2, note 3 tarzı telefonların adaptörleri hep 5 V - 2 A şeklindedir. Bunların orjinallerini de kullanabilirsin.

• gokhndgu G kullanıcısına yanıt
    mikro usb çıkışlı değil mi? teknobiyotikte 5v 3A tablet pc adaptörü var... usb çıkışlı... kablosuz satılıyor...
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    Şuan teknobiyotik' i açamıyorum. Fiyatı ve adaptörü göremedim. Ama gittigidiyor dan baktığım kadarıyla: şu fena değil. Kablo ihtiyacın varsa kablolu olarak satılanları da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhndgu

Şuan teknobiyotik' i açamıyorum. Fiyatı ve adaptörü göremedim. Ama gittigidiyor dan baktığım kadarıyla: şu fena değil. Kablo ihtiyacın varsa kablolu olarak satılanları da var.
    Bu arada adaptör çıkışı normal usb olacak. Tablete giren kısım mikro usb.

• Dun gece sabaha karsi kliksadan verdim siparis ayni gun teslimat icin de 10 lira odedim bu aksam 22 ye kadar getiricekler.Aslinda evime yakin yerde teknosa vardi ama internetten almayi tercih ettim 14 gun icinde geri iade edebilicegim icin

8 saat sarj falan etmeme gerek yok sanirim artik yeni pillerde boyle birsey kalmadi diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROUGE44 -- 7 Kasım 2014; 18:37:07 >
  • Tableti bir hafta önce aldım.Tam bir f/p ürünü de bir sorunum var.Tabletten sdkarta Total Commander veya Es File kullanarak dosya atamıyorum.Sadece kendi dosya yöneticisiyle atabiliyorum.Bunu nasıl çözebilirim?

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.