Bildirim
ASUS maximus VII vs MSI gaming 7 ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Paran yetiyosa asus hero yetmiyosa gigabyte gaming 5 yeter -
Eğer MSI Gaming serisi bir VGA'ya sahip isen :
MSI Gaming serisi anakartlarda VGA Boost'u kullanıp daha yüksek bellek ve çekirdek hızlarına çıkabiliyorsun.
Ayrıca kesinlikle ASUS önermem. Ürün sorunlu çıkarsa servisleri tam bir rezalet. -
sistemin geri kalanı nasıl ? -
msi gtx 970
işlemci şuan i5 3570 ama i4790 k ve üstü için istiyorum anakartı çünkü değişicem işlemciyi
16 gb 2400 mhz ram
power supply falan filan :D -
çizim render fşken mi yapıcaksın hocam -
çizim değil sadece render ve oyun :) çoğunlukla oyun diyelim -
çoğunlukla oyunsa bütçeni hor kullanıyorsun derim. render ne için 3ds max? maya?after effects? animasyon? -
haklısın sanırım çok mu abartıyorum ? 100 tl lik anakart bile bana 3 yıl gitti . madem gaming 5 veya ona denk bir asus anakart alayım ? nedersin , after effects kullanıyorum birde 3d video edit falan fazla birşey değil -
after effects ekseri vektör ve video tabanlı render aldığı için diğer saydığım programlar kadar sofistike bir render prosesi olmaz. Bence çokta standartları düşürmeden asus msi z97 anakart alabilirsin 400-600 aralığında. işlemcide i5 4690k veya 4790k olabilir. Belki gtx 980 dersin, çok yorarmı bütçeyi. -
Hayir yormaz gtx 970 var i4790 k altida almam :D az bile gerci gaming 5 karar verdim sayilir :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X