Şimdi Ara

ASUS maximus VII vs MSI gaming 7 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet başlıkta olduğu gibi intel işlemci ve msı ekran kartıma birde anakart lazım
    hangisi daha iyidir ? asus diyorlar ama bilemiyorum fiyatına göre ? asus hero 950 tl msi gaming 7 850 civarlarda ne yapmalıyım :D

• Paran yetiyosa asus hero yetmiyosa gigabyte gaming 5 yeter
  • Eğer MSI Gaming serisi bir VGA'ya sahip isen :

MSI Gaming serisi anakartlarda VGA Boost'u kullanıp daha yüksek bellek ve çekirdek hızlarına çıkabiliyorsun.

Ayrıca kesinlikle ASUS önermem. Ürün sorunlu çıkarsa servisleri tam bir rezalet.
  • sistemin geri kalanı nasıl ?
  • grekko23 kullanıcısına yanıt
    msi gtx 970
    işlemci şuan i5 3570 ama i4790 k ve üstü için istiyorum anakartı çünkü değişicem işlemciyi
    16 gb 2400 mhz ram
    power supply falan filan :D
  • yasinzz Y kullanıcısına yanıt
    çizim render fşken mi yapıcaksın hocam
    çizim değil sadece render ve oyun :) çoğunlukla oyun diyelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI X58 PRO LAR GELDİ..
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çoğunlukla oyunsa bütçeni hor kullanıyorsun derim. render ne için 3ds max? maya?after effects? animasyon?
    haklısın sanırım çok mu abartıyorum ? 100 tl lik anakart bile bana 3 yıl gitti . madem gaming 5 veya ona denk bir asus anakart alayım ? nedersin , after effects kullanıyorum birde 3d video edit falan fazla birşey değil
  • yasinzz Y kullanıcısına yanıt
    after effects ekseri vektör ve video tabanlı render aldığı için diğer saydığım programlar kadar sofistike bir render prosesi olmaz. Bence çokta standartları düşürmeden asus msi z97 anakart alabilirsin 400-600 aralığında. işlemcide i5 4690k veya 4790k olabilir. Belki gtx 980 dersin, çok yorarmı bütçeyi.
    Hayir yormaz gtx 970 var i4790 k altida almam :D az bile gerci gaming 5 karar verdim sayilir :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.