Şimdi Ara

ASUS MAXIMUS 2 FORMULA > sunbeam core contact frezer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm millet.asus maximus 2 formula ile sunbeam core contact işlemci soğutucusu kullanmak istiyorum.aramızda bu ikiliyi kullanan var mı acaba? işlemci soğutucusunun anakart soğutma bloklarına deymesinden korkuyorum bu yüzden almadan önce emin olmak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan_fb -- 17 Ekim 2008; 13:31:26 >

• işin gerçeği çok büyük bir soğutucu ve p5q modellerindede bakır soğutuculara değdiği için sıkıntı çeken arkadaşlar vardı ve büyük ihtimalle maximus 2 içinde sıkıntı yaratacakdır.Bence o model yerine alt tabanı anakartınıza uygun başka bir soğutucu almayı tercih edin.THERMALTAKE BigType iyi bir seçenek olabilir sizin için çünki alt kısmı anakartınızın bakır borularına değecek yapıda değil dolayısı ile bu soğutucuyu tavsiye ederim.Şayet daha profosyonel bir tercih yapmak isterseniz su soğutma kitlerinede bakabilirsiniz.
  • aslında subeamin performansı çok iyi olduğu için tercih etmiştim.ancak referans bir resim yada kullanan arıyorum.sorunsuz kullanan varsa hemen alıcam.
  • core contact frezer kullanan yok mu arkadaşlar?
  • yha kardeşş düşünöeden al bi şey olmaz değmezz .. değersede hiç bi zararı yokk

onun 2 katı büyük soğutucu kullanan arkadaşlarım var aynı anakartla .. bişey olmazz
  • sen bi fan kullanıyormusun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.