Şimdi Ara

asus m5a97 evo r2.0 cpu fan error !? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Kontrol ettinmi peki fanı çalışıyormu?

hocam kasayı açıp bakmadım ama çalışıyor fan tıkır tıkır stok fanı değil kendim almıştım ekstra vatandan montajını da onlar yaptı sonradan patlak verdi zaten şimdi açılırken yeniden çıkmaya başladı sorun
    Low limiti 600e al birde anakartın programından sırasıyla tool ve fan Xpert bölümüne girin oradan cpu fanı seçi yanındaki setting ayarlarına bakın nerede bende standart modunda sende sorun devam ederse turbo ya al bakalım ne olacak
  • cpu fanın anakarta bağladığı yer opt fan yuvasına takılmıştır fiziksel olarak dönse bile anakart cpu_fan soketine takılı bir soğtucu algılayamadığından o uyaryı veriyordur herhangi bir sorun teşkil etmez şayet istersen fan kablosunu cpu_fan soketine bağlayabilirsin
  • 3 yıllık hort olacak ama benim daha yeni başıma geldi, belki tekrar arayan olur diye bulduğum çözümü yazıyorum.

Anakartlarda alışılmış olarak cpu fan soketi tek olarak ayrı bir yerdedir. Fakat bu ana kartta şase fanlarının yanına koyulmuş, şase fanı ise cpu fanı gibi tekli bırakılmış. Ben de bu tekli fan cpu fanıdır diye taktım ve f1 cpu fan error aldım. BIOS'da bir baktım, CPU fanı boş, şase fanı dolu gözüküyor. O an anlaşıldı durum.

Uzun lafın kısası, soketi kontrol edin.

asus m5a97 evo r2.0 cpu fan error !?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Microsoft Lumia

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.