Şimdi Ara

Asus M5A97 Evo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kart ile SLI yapılıyor mu ? Yakında almayı düşünüyorum , ekran kartı olarak ta Asus GTX560 Ti almayı düşünüyorum. Fakat daha sonra SLI yaparım heralde o yüzden desteklesin istiyorum. Bu videonun başında adam konuşurken only crossfire support falan diyo da SLI oluyo mu ?

http://www.youtube.com/watch?v=fJtOpY8-bsQ

• AMD Quad-GPU CrossFireX ™ Teknolojisi yazıyor sadece

http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A97_EVO/#specifications
  • Evet işte öyle yazıyor fakat ben Vatan Computere gittim ordaki adam sorun olmaz dedi AMD işlemci destekledigi için öyle yazıyo SLI yapabilirsin dedi. Ama hiç bi yerde SLI support falan diye görmedim de.
  • Anasayfasında bu şekilde yazıyor kime inanalım, siz kutu üstünde ki bilgileri kontrol etseydiniz en azından.
  • Sıkıntı Olacağını Zannetmiyorum Yapılır Büyük İhtimalle
  • Bilmiyorum arkadaşlar emin olamadığım için karar veremedim. Nova nın sitesinde de PC toplama sihirbazında sadece CrossFire support diyo. Onun yerine Gigabyte 990FXA-UD3 nasıldır ? Bilginiz varmı fiyatı biraz daha yüksek M5A97 den.
  • Msi z68a-gd65 (g3) veya z68a gd43 (g3) Alabilirsin
  • selamlar ,

Asus M5A97 EVO
    16x + 16x yerine 16x-4x hızlarında çalışıyor.M5A97 Evo’nun sahip olduğu 4 adet 240pinlik DDR3 slotunda 32 GB’a kadar 2133(OC) ve 1066 MHz aralığındaki tüm bellekleri kullanmak mümkün. AMD yeni çipsetli AM3+ anakartlarının tamamında daha az güç tüketimi ve yüksek hız aşırtma kapasitesi sunuyor. UEFI Bios sayesinde de hız aşırtma tüm kullanıclar için çok kolay bir hal alıyor.

6 x SATA 6.0Gb / s (AMD SB950)
    14 x USB 2.0 bağlantı noktası (8 arka panelde, 6 ön panelde )
    4 x USB 3.0 portu (2 arka panelde, 2 ön panelde)
    1 x PS / 2 fare konnektörü
    2 x eSATA portu
    1 x RJ45 LAN bağlantı yuvası
    6 kanallı ses çıkışı 1 x Ses portu
    1 x SPDIF Çıkışı
    2 x IEEE 1394a bağlantı noktası (arka panelde 1 adet, ön panelde 1 adet)
    hep cf desteği denmiş .sli yi göremediM .olsa bile 16x x4 zaten çoklu kartı unutmak içiN sebep

http://www.techno-labs.com/1/25573/1/%C4%B0nceleme:_Asus_M5A97_EVO.html

iyi f0rumlaR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaeL JacksoN qkN -- 23 Aralık 2011; 0:15:11 >

• kardeşim bende m5a97 düşünüyordum fakat 990xa yı çok öneriyorlar bende onu almayı düşünüyorum.onda dediğin gibi SLI var
  • Sağolun cevaplar için arkaşlar sanırım o kart ile SLI veya CF yapmak pek mantıklı degil. Gigabyte nin 990FX-UD3 kartını tercih edicem heralde fiyatı biraz daha fazla ama. benim şu an düşündüğüm sistem budur sizce nasıl :

AMD FX-6100
    990FX-UD3
    8 gb 1600 mhz cl9 kingston ram 4x2
    Asus Gtx 560 DC ( Veya Gtx 560 Ti DCII çift fan hoş duruyo :)
    750W CM Enforcer kasa
  • GTX 560 ile GTX 560Ti arasında performans farkı vardır. Birisi HD6850 ayarına yakınken, diğer HD6950 ayarındadır. GTX560 Ti tercih edilmeli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.