Şimdi Ara

ASUS M51Va <PAYLAŞIM NOKTASI> (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
4
Favori
103.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Driver CD sinde sadece vista 32bit only diyor ama içinde 64bit içinde uyumlu driverlar var ben sonradan fark ettim 64bit kurmayı düşünen arkaşlar boşuna vakit kaybetmesin :)
  • merhaba arkadaşlar bende bi kaç gün önce bimeksin kampanyasından bu ürünü aldım ve makine hakkında yaşadıklarımı katarmak istedim :)

dvd****öncelikle konu başlıgında en cok dönen konu dvd ile ilgili yazma işlemini denemedim ama 1.8gblık dosyayı ve 4gb parça dosyalar halideki bir dvdyi rahatlıla kopyaladım..

ses sistemi***bence çok ii net anlaşılır ve ses gücü güzel eminim herkez memnun kalıcaktır...

ekran kartı***bir kaç oyun yükledim anti aliasing 8x ve bütün özellikleri highest da çok iii ve akıcı bir şekilde oynadım...

ısınma***oyun harincinde makinede öyle hissedilir bir sıcaklık artışı olmuyor..

fakat benim bikaç gözüme çarpan problem görev çubugunde ses denetimine tek tıklayınca karıştırıcıyı actığımda bir tane seviye cubuğu karanlık cıkıyor fakat tıklayınca hemen normale dönüyor...
    ayrıca sürekli explorerden reklam açılıyor ve kapatmak isteğimde 20 30 saniye bekliyor kasıyor sanırım bu virüs yada sitenin birinin yaptığı gıçıklık olabilir :)))
    şuan bimekste bence fiyatıda çok uygundu ben 2044de almıştım:))bu gidişle dolar 2yi bulacak sanırım :(((

• arkadaşlar birde ben bişey sorucam ben ilk aldığımda 12 saat gibi bişey duymuştım ve bilgisayarın bataryası bitene kadar kullandım sonrada 12saat için sarja koydum fakat o sırada bir arkadas gerek yok diyince 5 6 saat sonra söktüm ve bir iki kez tam dolduru boşalttım ve şuan batarya kısmı genelede 99 98 dolu diyor ama sarj etmiyor acaba bu bir sorun mu?
  • Arkadaşlar selam
    Bende AsusM51VA modelini aldım. Ancak yüklü gelen VistaSp1 işletim sistemini beğenmedim ve İnternetten PerfectXP-SP3 entegreli yükledim ama ne olduysa ondan sonra oldu ve Ati HD3650 ekran kartıyla ilgili sorunlar yaşamaya başladım.
    Windows açılırken ati2mtag.sys dosyası hatası vererek mavi ekran çıkıyor ve bende güvenli kipte açarak ekrankartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kuruyorum.
    Asusun sitesinden VA için resmi Ati XP sürücüsünü yüklüyorum yine hata veriyor. Başka nereden bu driver ı bulabilirim Ati de de yok Mobility Radeon HD3650 Xp sürücüsü için yardım edin lütfen. Bilgisayardan çok memnunum Asustan şaşmıyorum bende birde AsusM51Sn var eşimde onda hiç problem yok makina çanavar gibi.
    Hızlı olsun diye VA modelini aldım ama hatamı yaptım bilemiyorum
    Haa birde Donanımlar içinde parport sürücüsünde de hata var
    Birde bilgisayar özelliklerinde CPU hızı için hep 783MHz gözüküyor neden böle benim hızım 2.53 GHz değilmi
    Şimdiden yardım eden arkadaşlara çoook teşekkür ederim
    Forumu ilgiyle takip ediyorum

• Arkadaşlar bu mauspadien altında olan bluetoothun ışığı süreli yanıyor onu nasıl kapatbilirim?Bluetooth sürekli devrede mi olmuş oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_mr

Arkadaşlar selam
    Bende AsusM51VA modelini aldım. Ancak yüklü gelen VistaSp1 işletim sistemini beğenmedim ve İnternetten PerfectXP-SP3 entegreli yükledim ama ne olduysa ondan sonra oldu ve Ati HD3650 ekran kartıyla ilgili sorunlar yaşamaya başladım.
    Windows açılırken ati2mtag.sys dosyası hatası vererek mavi ekran çıkıyor ve bende güvenli kipte açarak ekrankartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kuruyorum.
    Asusun sitesinden VA için resmi Ati XP sürücüsünü yüklüyorum yine hata veriyor. Başka nereden bu driver ı bulabilirim Ati de de yok Mobility Radeon HD3650 Xp sürücüsü için yardım edin lütfen. Bilgisayardan çok memnunum Asustan şaşmıyorum bende birde AsusM51Sn var eşimde onda hiç problem yok makina çanavar gibi.
    Birde bilgisayar özelliklerinde CPU hızı için hep 783MHz gözüküyor neden böle benim hızım 2.53 GHz değilmi

Selamlar arkadaşlar ben de çalıştırmak istediğim bir iki program için XP yüklemek istiyorum. Fakt vistadan memnun olduğum için her iki işletim sitemini aynı anda kullanmak istiyorum. Bunun için D partisyonuna format atıp xp yi oraya kurdum.
    Elimde orjinal bir xp yok interetten indirdiğim birçok işletim sitemi kurulmadan maviekran verdi sadece bir yerden bulduğum 2009 official sürümünü yükleyebildim o da XP Media center diye yükledi.
    On dakika kadar stabil çalışan bilgisayar sonra mavi ekrana düşüp kapanmakta. Ekran fazla açık kalmadığı için sorunu anlayamıyorum. Yukarıda alıntı yaptığım arkadaşla aynı olabilir. Yükleyemedğim XP lerde virüs taraması yap, hard diski kontrol et falan diyordu.

İki işletim sistemini aynı anda kullanabilen biri var mı en azından stabil bir XP önerebilecek biri varmı.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: shogun61

Arkadaşlar bu mauspadien altında olan bluetoothun ışığı süreli yanıyor onu nasıl kapatbilirim?Bluetooth sürekli devrede mi olmuş oluyor?

Görev çubuğunadan mavi ikonlu wireless 2 consolu çift tıkla. açılan pencereden mesela sadece wireless ikonunu seç bluetooth deakif olur. Aynı yoldan tekrar aktif yaparsın.
  • Ben de M51VA kullanıyorum. Fakat bu DVD probleminin ne olduğunu tam olarak anlayamadım. Dün bayağı bir DVD'ler ile haşir neşir oldum fakat bir sorun göremedim. Sorunu tam olarak açıklayabilir misiniz?
  • arkadaslar bende dün aranıza katıldım bimeks kampanyasından :) bi kaç sorum olacak benim orada adam her türlü ayarını yaptım dedi ama ben eve geldim wireless giremiyorum kutuyla beraber gelen cd lerden yükleme yapam dedim utility falan yüklü dedi neyse işte sınırlı bağlantı diyor sürekli ama baska laptoptan girebiliyorum. birde recovery dvd si var ayrıyeten benim yapmama gerek var mı?
  • centrino 2 kardeş
    quote:

Orjinalden alıntı: Tolunay35

sanırım centrino 2 değil bu alet. ayrıca hard disk acaba 5440 RPM mi yoksa 4200 RPM 'mi?
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle.Benim sorunum belki sorun bile sayılmaz donanımsal bir sorun. Monitör kapakları çıkıyor genellikle bu modellerde biliyorsunuz. Sağ monitör kapağını jel ile yapıştırdım garantiden çıkmışmıdır bu öncelikli sorum.İkinci sorum ise monitörümde küçük bir nokta oluştu çıkarmaya çalıştım çıkmadı.Her ne kadar küçük bi noktada olsa kendiliğinden bu hale gelmesi insanın sinirlerini bozuyor.leke olmadığını anladım küçük bir oyuk gibi.Garantiye yollamalımıım sizce ne yapmalıyım?
  • @berkayblack bildiğim kadarı ile adamlar sana söyle diyebilirler " bilgisayara dısarıdan müdahale var garanti dısı bıraktık" o noktaya gelince büyük ihtimalle ölü pikseldir. normal şartlarda garantiye vermen gerekir ama versen bile kimse sana baska alate veya yeni ekran vermez cogunlukla 3-5 arası ölü piksel ararlar servisler...
  • Bunu deneyebilirsiniz ;

http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/nb/Drivers/VGA/VGA_XP_080805.zip
    quote:

Orjinalden alıntı: emre_mr

Arkadaşlar selam

• Dead Pixel Buddy programıyla test yaptım beyazda gözüküyor ama siyah nokta biçimnde değil.Üzerinde elimi gezdirdiğim zaman hisediyorum o noktayı.Ölü pixel değil bu durumda değilmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: fatihdestegul

@berkayblack bildiğim kadarı ile adamlar sana söyle diyebilirler " bilgisayara dısarıdan müdahale var garanti dısı bıraktık" o noktaya gelince büyük ihtimalle ölü pikseldir. normal şartlarda garantiye vermen gerekir ama versen bile kimse sana baska alate veya yeni ekran vermez cogunlukla 3-5 arası ölü piksel ararlar servisler...
  • ölü piksel tek renkte gözükecek diye birsey yok... piksel test programında temel renk testleri ve azdan coga doru renk testleri yapılır... o testlerde mesela benim evdeki bilgisayarımda sadece mavide gözüküyordu... ama ölü pikseldir kendileri..
  • Anlıyorum.Garantiye yollasam bi sonuç alabilirmiyimki acaba..
  • şansınızı deneyin ama sanmıyorum.. size diyecekleri 3-5 ölü piksel olmadan değiştiremeyiz... kendiniz para vererek değitirmek isterseniz baya fazla tutar iyisimi alışın gitsin:)
  • Selamlar.
    Arkadaslar bir şekilde wireless bir şeylerini sildim yanlıslıkla wireless calısmıyor aç-kapa düğmesiyle açtığımda da wifi off diyor. Vista 64 bit yüklü siteden driver indirdim olmadı oyle ne yapmam gerekir? :S
  • bende bu modeli kullanıyorum. merak ettiğim bir soru var bu modellerde sağ num pad tuşlarının altı biraz boş mu? bende sadece num pad tuşu altı boş bastıgımda hafif aşagı çöküyor. sizdede böylemi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkayblack

Arkadaşlar merhaba öncelikle.Benim sorunum belki sorun bile sayılmaz donanımsal bir sorun. Monitör kapakları çıkıyor genellikle bu modellerde biliyorsunuz. Sağ monitör kapağını jel ile yapıştırdım...

Suan buna benzer bi sorun bende de var.
    Ekran ile cercevenin birlestigi yerde, ekranın sag alt bolgesinde bir ayrilma var?

Baska kimsede var mi?
    Ne yapilabilir, fikri olan yada basina daha once gelmis birileri var mi?

İlginiz icin tesekkurler?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.