Şimdi Ara

Asus LAPTOP Alınır mı GAMING

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Teknik özelliklere bakacak olursak, 128 GB SSD tek başına yeterli olur mu, açıkçası düşündürücü. Ama Windows'lu geliyor olması büyük artı.
  • SlideToUnlock kullanıcısına yanıt
    tşkrler hocam cevap verdiğin için.4 bin sınırında alabaliceğim gaming laptop önerin var mı ? hb den alcağım büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete1069358

tşkrler hocam cevap verdiğin için.4 bin sınırında alabaliceğim gaming laptop önerin var mı ? hb den alcağım büyük ihtimalle.

http://www.hepsiburada.com/msi-gl62m-7rd-609xtr-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000003S0RO

http://www.hepsiburada.com/hp-gaming-15-bc202nt-intel-core-i5-7300hq-12gb-1tb-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-1dn08ea-p-HBV0000044VKZ

http://www.hepsiburada.com/acer-vx5-591g-56b1-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-gtx1050-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV0000057E8K

Hepsiburada'da Monster'ın 3300'e i5 7300HQ işlemcili, GTX 1050 ekran kartlı modeli de var ama Monster'ın kendi sitesine göre bir tık daha pahalı satıyor galiba, o modele de ayrıca bakabilirsiniz.

• Geçen sene Asus K555 almıstım. Bu kadar sorunlu bir laptop ve servis hiç görmemistim. Servisi berbat. Asus alırken bir daha düşünün derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Handanoz H kullanıcısına yanıt
    YıL olmuş 2017, ben 2009'da aldığım K serisi Asus notebook'umu hala kullanıyorum, hem de istesiğim performansı veriyor..

Elektronik biraz şans işi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşım Ben Önde Gelen üç Markanın Gaming Modellerini Kullanmış Olarak Sana Yardımcı Olayım ilk Olarak "Monster" Sorun Yaşamadım Ancak Fan Sesi Fazla Dış Kasa Kalitesi Diğer Markalara Göre Düşük Seviyede. "MSİ" Msı Satmamın iki Nedeni Vardı 1. Aşırı Isınma 2. Klavye Yazması Zor Aralıkları Fazla, En Önemlisi Windows ve Delete Tuşlarını Fazla Kullandığımdan Dolayı Farklı Yerde Olmaları Nedeniyle Hiç Alışamadım. Kasa Kalitesi Güzel. Şuanda Asus GL753VD Modelini Kullanmaktayım. 1. Ses Sorunum Yok 2. Kasa Üstünde Hiç Isı Hissettirmiyor (Msi Cayır Cayır Yanıyordu üstelik Çift Fanlıydı) 3. Klavye Tuş Hassasiyetleri Mükemmel Aralıkları Süper. 4. Performans Olarak Daha iyi açılış hızı daha hızlı (Aynı M2 SSD Kullanıyorum) Kısacası 3 Markada Üzecek Marka Değiller Monster F/P ürünü MSI Orta Segment (Bana Göre) Asus Fiyatı İyi Ama Kalitesi Heryerde Belli. Yorumlarımı Söylediğim Gibi 3 Markayıda Kullanmış Olarak Yazıyorum Marka Bağımlısı Değilim.

Bu Arada 4000 Civarı Gaming Laptop Alacaksan Dell Inspiron 7567 Alabilirsin Alan Arkadaşlar Memnun Bana Göre Tek - 15.6 " Olması Senin için Sorun Değilse Nokta Atışı Olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilqin -- 15 Temmuz 2017; 14:39:40 >

• Asus laptop kullandım GL553VD tam bir f/p ürünüydü ama servise ALLAH kimseyi düşürmesin iade alana kadar göbeğim çatladı şuan Msi araştırıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.