Şimdi Ara

ASUS LAPTOP ALDIM FİKRİNİZ NEDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKEZE İYİ FORUMLAR BUGÜN TEKNOSA YENİ LAPTOP SATIN ALDIM BÜTÇEM EN FAZLA 3000 LİRAYDI O YÜZDEN BU CİHAZ SATIN ALDIM SİZCE BU CİHAZ NE KADAR İYİ ÖZELLİKLE OYUN KONUSUNDA CSGO KNİGHT ONLİNE GTA 5 GİBİ YORUMLARINIZI VE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM

http://www.teknosa.com/urunler/125033435/asus-k556uq-xx559t-i5-7200u8-gb-ddr41-tb2-gb-nvidi

• almadan önce danışsaydın keşke kardeş neyse hayırlı olsun gta 5 low ayarlarda oynarsın diğerleri de üzmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta V 720P lowda 45 fps oynarsın , medium - low ayarlardada açar belki incelemek lazım , 3000 e gtx 950m li notebook bulabilirdik aslında.

• Tahminimce arkadaş biraz küçük ve ailesi internetten almaya karşı. Keşke internetten alabilseydin, daha güzel birşey alınabilirdi. Olan olmuş, hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok üst düzey performans bekleme ama yinede birçok oyunu açar.

• keşke almadan önce danışsaydın o paraya daha iyi özellikte laptop önerirdik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BÜTÇEM KISITLIYDI 3000 LİRA KADAR VARDI BİDE İNTERNET SİPARİŞ VERME GİBİ PEK ŞANSIM YOKTU ACELE OLDU BİRAZ BİDE ZATEN BU BİLGİSAYAR ALIRKEN ÇOĞU OYUNLARIN MAXİMUM İSTEDİĞİ ÖZELLİKLER GÖRE ALDIK HANİ FULL ÖZELLİKLERDE OYNANMICAĞINI AZ ÇOK BENDE BİLİYORUM AMA TATMİN ETSİN YETER SONUÇTA LAPTOP OYUN KONUSUNDA ÇOK FAZLA VERİM ALAMAZSIN
  • Hocam şimdi MSI GT73VR TITAN PRO CORE alırsan verimin babasını alırsın
    vaziyetiniz göz alındığında başka opsiyonunuz olmadığı için fena bir tercih olmamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.