Şimdi Ara

ASUS kapakta oluşan çatlak, kapağı kaldırınca içeriye göçüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • foto ekliyorum, bu çatlak oluştu. fotoda fazla belli olmasada açmaya çalışınca göçük gibi oluyor. böyle devam ederse o kısım iyice çatlayacak ve sonunda kırılacak gibi duruyor. birde laptopun kapağı zor açılıp kapanıyor, bunun için bir şey yapılabilir mi? son olarak bu kapaktaki çatlak ekrana sorun oluşturabilir mi? hadi kapak çatlarsa koli bandı ile filan tutturabilirim ama ekrana zarar gelmez diye umuyorum. benzer sorunla karşılaşan varsa yazsın.

    ASUS kapakta oluşan çatlak, kapağı kaldırınca içeriye göçüyor


    ASUS kapakta oluşan çatlak, kapağı kaldırınca içeriye göçüyor


    ASUS kapakta oluşan çatlak, kapağı kaldırınca içeriye göçüyor







  • Merhaba, kasa tamiri mümkün bu cihazlarda kronik sorun. Sana tavsiyem İşin ehli birine götürüp yaptırman. Böylr kullanırsan daha çok masraf açar ve ekranın kırılabilir. Kendim yapıcam yaparım diyorsanda hızlı yapıştırıcılar bant vs gibi şeylerle sakın yapıştırmaya çalışma daha kötü yaparsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsrvv

    Merhaba, kasa tamiri mümkün bu cihazlarda kronik sorun. Sana tavsiyem İşin ehli birine götürüp yaptırman. Böylr kullanırsan daha çok masraf açar ve ekranın kırılabilir. Kendim yapıcam yaparım diyorsanda hızlı yapıştırıcılar bant vs gibi şeylerle sakın yapıştırmaya çalışma daha kötü yaparsın.

    garantiye veremiyorum yurtdışı cihazı, bilgisayarcılarada pek güvenmiyorum hem versem ne yapacak? bu model türkiyede satılmıyor yedek kapak değişimi filan yapamaz. başka ne yapacağını bilsem kendim yaparım. menteşeler biraz zor açılıp kapanıyor, belki menteşe zorladı diye kapağın arkasındaki plastik çatlamış olabilir. toshibe laptop var onda böyle sorun yok, konuyu görenler olursa asus almayın kapak ve menteşe olarak çok sorun çıkıyormuş.

  • büyük ihitimal menteşe sert youtube videoları bakarak kendin yapılabilir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.