Şimdi Ara

Asus k56cb İnceleme (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
26.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_77162319/tm.htm bende bugün kendi çapımda bişiler yazmıştım seninki çok daha güzel olmuş...

saygılar...
  • Asus k56cb i5 ile i7'nin arasında oyun performansı olarak ne kadar fark olur? FPS üzerinden verirsieniz sevinirim.

Örnek ;
    İ5 : 32 FPS
    i7: 36 FPS
  • akocan123 A kullanıcısına yanıt
    Bu modellerdeki i7, i5 işlemci seviyesindedir kırpılmış kısaca,i5 olanıysa i3 ayarındadır fps olarak fark oluşturmaz normal i5 ve i7 arasında bile 2-3 fps fark oluşabiliyor,oyunda ilk ekran kartına bakacaksınız uzun süreli olsun diyorsanız i7 olanı alın yoksa oyunlarda fark oluşturmasını beklemeyin ekran kartları aynı sonuçta.
  • quote:

Cengaver56
    Bu modellerdeki i7, i5 işlemci seviyesindedir kırpılmış kısaca,i5 olanıysa i3 ayarındadır fps olarak fark oluşturmaz normal i5 ve i7 arasında bile 2-3 fps fark oluşabiliyor,oyunda ilk ekran kartına bakacaksınız uzun süreli olsun diyorsanız i7 olanı alın yoksa oyunlarda fark oluşturmasını beklemeyin ekran kartları aynı sonuçta.

Cevap için teşekkürler,
    Anladığım kadarıyla oyun performansında ekran kartı etkindir.Bu modeldeki işlemcide kırpılmıştır enerji tasarrufu için sanırım.i7, i5 ayarındadır.i5 ise i3 ayarındadır.
  • bu bilgisayardan elinde olan var mı . win 7 yükledim . fakat touchpad sorunum var . hassasiyetimde bir şey yok ama sağ sol tıklama tuşlarına çok sert basmam gerekiyor . aynı sorun olan var mı
  • i5 li modelini vatandan 1458 tl ye aldım.şık güzel ama çok hassas duruyor kasa ince ve soğutma sistemi yetersiz.Isınmıyor denmiş ama gayette ısınıyor boştayken bile sıcak makine. Dota 2 gibi bir oyunda bile işlemci 85-86 e.k 70-75 dereceleri buluyor
    ,bileklerim yanıyor. hiç kimseye tavsiye etmem ekran kartına aldanıp aldım çok pişmanım.
  • irresistible86 İ kullanıcısına yanıt
    bendede var aynı sorun dibine kadar basmak gerekiyor.sağ ve sol tıklamada
  • hangover19 H kullanıcısına yanıt
    Evet kasanın ince olduğunda ısınma yapacağını defalarca bende söyledim sadece bunda değil bunun gibi diğer markalarda bulunan aynı segment ürünlerde de aynı durum var işlemci normalde ultrabook işlemcisi harcadığı güce göre az ısınması gerekirken bulunduğu kasa ve soğutma itibariyle bu konuda işlemciyi başarısız kılıyor heleki bu yaz sıcağında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangover19

bendede var aynı sorun dibine kadar basmak gerekiyor.sağ ve sol tıklamada

ben teknik servise gönderdim . değişim dediler .değiştirdim . yenisi bugün gelir . onada bakıcam ondada aynı sorun var ise iade edicem . Bilginize
  • mesajım bulunsun
  • onur_77 O kullanıcısına yanıt
    i7'li olanı aşırı ısınıyormuş şikayet var com da gördüm.. iyi yapmışsın i5 iyidir..makinede yeterli soğutma alanı yok..
  • head-breaking kullanıcısına yanıt
    bana yetiyor bu canavar gibi oyun çizim herşeyi yapabiliyorum :)
  • hangover19 H kullanıcısına yanıt
    oyun oynarken harici fan soğutucu kullanmıyorum beni rahatsız etmiyor ısısı boştaykende ısınması bence normal değil bi göster derim makineni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: head-breaking

i7'li olanı aşırı ısınıyormuş şikayet var com da gördüm.. iyi yapmışsın i5 iyidir..makinede yeterli soğutma alanı yok..

Ölçmedim ama işlemci değil ekran kartı ısınıyor gibi geliyor bana yani i5 ide i7 side aynı tabi emin olmak lazım. Ekran kartını zorlayacak oyunlarda ısınıyor diğer o kadar hard olmayan oyun+programlarda ısı dan eser yok istediğiniz kadar yük bindirin. Yani en azından prototype ve LOL ile karşılaştırdım görüntü kalitesi ne kadar yüksek ise ısı da o kadar yüksek
  • Yük altında olmayınca ısınma sıfır ama örneğin MW3 veya Empire Total War gibi bir oyun açınca ısı artıyor ama beni şu ana kadar rahatsız etmedi memnunum makineden her ihtiyacıma cevap veriyor.

Bu arada 740 M çok iyi bir grafik kartıymış sıfır sorun, Nvidia iyi iş çıkarmış.
  • Arkadaşlar ben bunun i5'işlemcilisi olan Asus makineyle Lenovo z-500 arasında kaldım.Bu makinenin lemcisinin düşüklüğü(ultrabook gibi ) ve yüksek ısısı,Lenovo z-500 ünse bataryasının gömülü olması kafamı karıştırıyor.Kullanım amacımsa üniversiteye gittiğimden hem boş vakitlerimde oyun oynamak(Crysis 3,Football Manager 2014,PES 14[Daha çıkacaklar :)],Skyrim,Far cry 3,NFS serileri,Online oyunlar),hem de okulda verilen ofis programı gerektirecek sunum,(microsoft office programları)ödev gibi işler hem de günlük internet,araştırma ve adobe gibi photoshop programları olacak.Hangisini tavsiye edersiniz.Bütçem max 1600 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH|UnderTaker

quote:

Orijinalden alıntı: meeetem

Arkadaşlar ben bunun i5'işlemcilisi olan Asus makineyle Lenovo z-500 arasında kaldım.Bu makinenin lemcisinin düşüklüğü(ultrabook gibi ) ve yüksek ısısı,Lenovo z-500 ünse bataryasının gömülü olması kafamı karıştırıyor.Kullanım amacımsa üniversiteye gittiğimden hem boş vakitlerimde oyun oynamak(Crysis 3,Football Manager 2014,PES 14[Daha çıkacaklar :)],Skyrim,Far cry 3,NFS serileri,Online oyunlar),hem de okulda verilen ofis programı gerektirecek sunum,(microsoft office programları)ödev gibi işler hem de günlük internet,araştırma ve adobe gibi photoshop programları olacak.Hangisini tavsiye edersiniz.Bütçem max 1600 lira.

Hocam z500ün i7 işlemcili olanı seni uzun süre götürür ama i5 ollanıda aynnı şekilde.Hangisi bütçenne uygunsa al derim ikiside f/p açısından güzel bilgisayar

Teşekkür ediyorum hocam yalnız z-500 ün bataryası gömülü bunun sıkıntısı olmayacak mı 1 sene sonra ?.Asus hem kaliteli hem de donanım olarak iyi görünüyor.Daha uzun vadede iş yapacağını düşünmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeetem -- 24 Temmuz 2013; 13:57:03 >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben bunun i5'işlemcilisi olan Asus makineyle Lenovo z-500 arasında kaldım.Bu makinenin lemcisinin düşüklüğü(ultrabook gibi ) ve yüksek ısısı,Lenovo z-500 ünse bataryasının gömülü olması kafamı karıştırıyor.Kullanım amacımsa üniversiteye gittiğimden hem boş vakitlerimde oyun oynamak(Crysis 3,Football Manager 2014,PES 14[Daha çıkacaklar :)],Skyrim,Far cry 3,NFS serileri,Online oyunlar),hem de okulda verilen ofis programı gerektirecek sunum,(microsoft office programları)ödev gibi işler hem de günlük internet,araştırma ve adobe gibi photoshop programları olacak.Hangisini tavsiye edersiniz.Bütçem max 1600 lira.

Hocam z500ün i7 işlemcili olanı seni uzun süre götürür ama i5 ollanıda aynnı şekilde.Hangisi bütçenne uygunsa al derim ikiside f/p açısından güzel bilgisayar

Teşekkür ediyorum hocam yalnız z-500 ün bataryası gömülü bunun sıkıntısı olmayacak mı 1 sene sonra ?.Asus hem kaliteli hem de donanım olarak iyi görünüyor.Daha uzun vadede iş yapacağını düşünmüştüm.

Asus al

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam asus alacaksan i7li olanını almalısın zira asusun işlemcisi ultrabooklar için ve normal i5 işlemciden daha düşük performans verir. Uzun vadede ne kadar.götüreceği sana bağlı.
    Bütçende 1.600 lerdeymiş , indirim ile i7 almanı tavsiye ederim

Teşekkür ediyorum en mantıklısı o gibi görünüyor şu anda aslında aklımda Asus N56 vardı ama maalesef bütçem yetersiz K-55 serilerindeyse gt-610m ekran kartı kullanılıyor bütçem yeterli gelir ama işimi görmez.Bu serinin i7 işlemcili olanını indirimden denk getirebilirsem alırım artık herhalde.

• Bende bu modelden almak üzereyim... i7 işlemcili olanı...
    Kullanıcıları pek yorum paylaşmamış, oyunlarda ısınma durumu, işlemci performansı, ekran kalitesi ve windows derecelendirme puanlarından bahsedebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.