Şimdi Ara

ASUS K55VJ-SX077D Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lenovo IdeaPad Z580 59-352525 Notebook

i7 işlemci
    2gb ekran kartı
    8gb ram

bu özelliklere sahip laptop lazım fiyat olarak önereceğiniz site varmı arkadaşlar genelde yukarıdaki iki ürünü beğeniyorum

• önerisi olan yok mu arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: falkon

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y500-59-367293-notebook-urun8799.html

300 TL farka daha güçlü kart barındıran Y500 modeline de bakabilirsin.
  • geçen ay teknosadan k55vj aldım..alırken aradığım özelliklerin başında 2 gb ekran kartı olması ve uzun şarj süresi idi.. zira cihazın üzerinde " DURABATT 3 KAT UZUN PİL ŞARJ SÜRESİ " etiketi vardı. cihazı aldım ve kullanmaya başladım..genelde digitürkplay den maç izlemekteyim.. malasef cihazın şarjı 1 maçı tam olarak seyretmeye yetmiyor. durumu teknosaya ilettiğimde pilin 3-5 kullanımdan sonra max performansa ulaşacağını belirttiler..ne yazıkki süre değişmedi..asus.com.tr ye şikayetimi ilettiğimde ilginç ve hayretler uyandıran cevaplar aldım..
    bana cihazın şarj süresinin max 1, 5 saat olduğunu bildirdiler..bende cihazın üzerindeki " 3 KAT UZUN PİL ŞARJ SÜRESİ " ibaresinin ne anlama geldiğini sorduğumda " bunun uyku modundaki değer " olduğunu bildirdiler.. şikayetim varsa mail atmamı önerdiler..attığım 2 maile 15 gündür dönüş olmadı..
    ASUS LAP TOPLARDA DURABATT 3 KAT UZUN PİL ŞARJ ÖMRÜ ETİKETİ TAMAMEN HALKI KANDIRMACA DAN İBARET..MARKANIN SERVİS MERKEZİ İSE TAM EVLERE ŞENLİK..
    BU CİHAZI ALACAKLARA DUYURULUR..

• quote:

Orijinalden alıntı: teko10

Pildeyken high performansta kullanıyorsan, 1.5 saat gitmesi normal. Performans ayarlarını ' dengeli ' yaparsan, yani pildeyken ayarları kısarsan,ekran parlaklığı düşer. Ve daha uzun süre, 2.5 - 3 saat, kullanılabilir. Bu arada teknosadaki ve diğer servisteki elemanlar pek destekli sallamamışlar. Düşük performansta, oyun harici kullanımda, 1.5 saat gidiyorsa pilde sorun vardır.
  • :))) 10 yıldır lap top kullanıyorum.. performans ayarlarını yaptım..2010 da aldığım hp bile hala 1-1,5 saat gidiyor. zaten asus servis destek hattını aradığımda karşıma çıkan görevli CİHAZIN MAX ŞARJ SÜRESİNİN 1,5 SAAT olduğunu belirtti..yani benim şikayetimi yersiz buluyorlar.. cihazın üzerinde ki etikette belirtilen 3 kat uzun pil şarj süresi nin UYKU MODU DEĞERİ olduğunu belirtiyorlar.. uyku modunda 3 değil 33 kat uzun pil şarj ömrü olsa kime ne faydası olur dediğimde mail atın diyorlar... maillere cavap yok.. halbuki ben cihazı alırken uzun pil ömrü olması öbnemli rol oynamıştı.. bu görsel etikete aldanmasydım tercihim 6 hücreli Lityum-iyon HP olacaktı..fiatlar aynıydı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus X550CC-XO105D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.