Şimdi Ara

Asus k55vj Şarj problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar size bir sorum olacak. 2 hafta önce bu notebook'u aldım. Hız ve ısınma problemi noktasında gayet memnunum. Fakat beni rahatsız eden en büyük yanı şarjı oldu. Fişi prizden ilk çektiğim anda saat olarak 2 saat gösteriyor.(Tabi pil süresi kullanıma göre değişir) Bundan 4 yıl önce aldığım acer 3cell notebook bile 4 saat giderken bu 2 saat'ten başlıyor. asus'a mail attım telefon ile görüştüm. Bu sürenin normal olduğunu söylediler. ben de geçtiğimiz hafta notebook'u yolladım. bugün asus'dan yeni geldi. Bakım formunda yazan şey test edildi. hiçbir problem ile karşılaşılmadı, deniyor. Şimdi ben bu laptobu kullanan arkadaşlara sormak istiyorum. Batarya tam dolduktan sonra sizde pilin gösterdeği süre kaç saat ya da hiç test ettinizmi hangi uygulama da ne kadar süre gidiyor? işin ilginç tarafı üzerindeki etikette 3 kat pil ömrü diyor. Gülüyorum tabiki 3 kat olmasa kaç dakika gidecekti acaba? Eğer şarjı bu kadar gidiyorsa bu problemi yüzünden bile alınmaz. ama biz aldık bir kere.







  • Üzerindeki pill teorik olarak 5 saat denir ama normalde 3 saatin altında gider güçlü bir batarya yok anladığım kadarıyla zaten mümkün olduğunca fişe takılı batarya üzerinde kullan haftada 1 pil uyarı verene kadar doldur boşalt yapın kafi gelir.Bu bilgisayardan fazla pil ömrü beklemeyin
  • İlk olarak şunu belirteyim bizim elimizdekiler 6-Cell Li-on piller olması gerekiyor ACER'de 8 Cell'i olabilir bu bir,ikincisi olarak Windows güç modunda ki yazılara inanmayın Asus'un Power4Gear Hybrid'i yükleyip Güç Tasarufundaki yazıyı okuyun.Bende başlangıç olarak 3 saat 43 Dk olarak göstermiş.Bu sizin bilgisayarı o anki kullanımınıza bağlı bir durum.

    Ordaki ayarlar ile oynayıp pilin kullanma süresini artırabilirsiniz.

     Asus k55vj Şarj problemi
  • Bir deneyeceğim bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.