Şimdi Ara

ASUS K556UQ CORE İ5 7200U Notebook İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
19.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle Cihazımızın Genel Özelliklerinden Bahsedelim.

İşlemci : intel core i5 7200u 2.5GHZ

Ram : 12GB DDR4

Ekran Kartı : NVIDA GT940Mx 2GB

Çözünürlük : 1366 x 768

Ekran Boyutu : 15.6 inch

Disk Boyutu : 1 TB SATA

İşletim Sistemi : Windows 10

Neden ASUS K556UQ ?

2000 - 3000 TL Bütçe aralığı için en iyi cihazlardan biri ASUS K556UQ

Günümüz teknolojisinde ayak uydurucak ASUS K556UQ bize hız ve pratiklik konusunda ASUS Ve Windows İşbirliği ile satışa sunuluyor.

Yapılan ilk incelememize göre uzun süre pil ömrünün olduğunu söylüyebiliriz 3.5 - 4 saat.

2 yıl içersinide oluşabilicek tüm sorunlar ile alakalı ASUS bizlere değişim garantisi sunuyor.

Dış tasarım olarak çok şık duran bir tasarım bizleri bekliyor.

Dikkat !

Cihazı aldığınız zaman touchpad driverler kurulmadan çalışmaz!

5 6 Saat aralıksız oyun oynamak cihazın pil ömrünün azalmasına yol açabilir.

İş Bilgisiyarı Olarak Kullanabilirmiyim?

ASUS K556UQ günlük işlerimizi halletmek için üzerinde çok rahat çalışabileceğimiz hafifliği ile de kendini ön plana (2.4 kg) çıkarabilen sessiz çalışıp dikkatinizi dağıtmayacak

bir şekilde dizayn edilmiştir.

Eğer hız ve pratiklik arıyorsanız aradığınız cihaz ASUS K556UQ

• Cihaz hakkında sorularınızı alabilirim
  • Hocam bilgisayarı üç gün önce aldım, bugün açtım 11 civarı direk güncellemeyle başladı 3 saattir güncelleyor daha %16 da, sorun mu var acaba?
  • doctoruntardisi kullanıcısına yanıt
    sorun olacagını sanmıyorum bağlantından dolayı olabilir gecikme
  • Kasası nasıl full plastik mi, soğutması nasıl oyunlarda?
  • evet kasa plastik.
    oyun içi soğutmada ise oynayacağınız oyunun sistem gereksinimine göre ısınma oranı değişir çok yüksek kalitede oyunlar için 30 liraya ekstradan soğutma öneririm
  • gördümki bilgisayar hakkında forumda dahada sorular var sorularınızı bu konu altıdan direk bana iletebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakın zamanda laptop alacağım ve bu bilgisayarı almayı düşünüyorum, forumlarda gördüğüm kadarıyla asuslarda menteşe sorunu var diyorlar umarım bu modelde yoktur, nerden ve ne kadara aldınız? Oyun denedinizmi denediyseniz orta ayarda gta5 oynatır mı? Fan kasanın neresinde? Isınma yapıyor mu? Ekran kartı ddr3 mü gddr5 mi? Klavye aydınlatması varmı ve capslock tuşunda ışık varmı? Bildirim ışıkları neresinde? Wifi çekim gücü nasıl? Batarya çıkıyormu çıkmıyorsa prize bağlı oyun oynarken bataryanın zarar görmemesi için ne yapabiliriz? Ekran kalitesi nasıl bazı bilgisayar ekranları benim gözlerimi yoruyor sizin tecrübeniz nedir? Baya uzun oldu aklıma gelenler bunlar cevaplarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz teşekkürler :)
  • Kasası çok dandik, Asus gibi bir firma hala Çözünürlüğü 1368x768 yapıyor. HP-Lenovo bile artık bu fiyatta böyle kasa yapmıyor ve çözünürlük 1920x1080p. Bu modeli alacağınıza HP-Lenovo modelleri alın daha iyi HP ışıklı klavye yapmış mükemmel tasarım renkli aynı özellikler 2800-2900 lira civarı. Eğer ki oyun oynayacaksanız MSİ modelin CX-CL modellerinden şaşmayın. Asus illa alırım ve oyun oynayacağım ben diyorsanız

N-G serisi = Oyun/Program
    K-X serisi = Günlük Kullanım (Tavsiye etmiyorum başka markalar daha iyi)

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 12 Ocak 2017; 1:1:39 >
  • Geçen akşam vatanda saat 22:00 indiriminde 2250 liraydı benim bütçemde bu kadar olduğu için bu modele karar verdim fakat doların yükselişi yüzünden alamayacağım, bu akşam ki indirimde fiyat 2599 olmuş sadece bir günde aradaki farka bakın 10 sene sonra bilgisayar alacaktım bendeki şans..
  • bu gidişle dolar dahada yükselicek :) kısmet
  • Cihazı kullanan biri bana ulaşabilir mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf markası Asus diye bu ürüne para veren var mı? Ayrıca ürünün Türkiye'de K556 adıyla satıldığına bakmayın kutusunun üzerinde X kasa olduğu yazıyor, bir nevi müşteriyle dalga geçmek bu. Asus'un alt ve orta segment ürünleri tamamen hayal kırıklığı, bu üründe onlardan bir tanesi. N, UX veya GL kasa bir Asus alamıyorsanız diğer kasa Asus'lardan uzak durun elinizde patlar.

Bunun yerine aynı segment ürünü olan HP Pavilion i5 veya Lenovo Ideapad 510 almak daha mantıklı.
  • Buna verilen paraya deger mi ? Csgo oynayacagim .

• Öncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkür ediyor ayrıca baya bi geç yazdığım için de kusuruma bakmayın diyorum çünkü b.sayarı 2 ay önce aldım ve oyun oynamaya da yeni başladım ve farkettim ki,oyunlarda sıkıntı var.Pes 2013'te bile settings'lerden özelliklere baktığımda ekran kartı ve ram "kötü" olarak gözüküyordu ve bu oyunu "yüksek" kalitede oynamama izin vermiyordu.İlk başlarda önemsemedim,sonrasında sniper elite 4'te idare ederek oynadım,en sonunda sniper ghost warrior 3'ü 10-12 fps ile oynayamayınca araştırmaya kalktım ve ekran kartının yetersiz olduğunu anladım.İlk başlarda "devreye girmiyor" muhabbetlerine yoğunlaştım ama devreye girse bile iyi oyunlarda kasıyor.
    Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ?
    Yada ekran kartını takas ederek daha iyisini alabilme şansım var mıdır ?
    Hayırlı akşamlar.
    @baranayna

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhalil63

Öncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkür ediyor ayrıca baya bi geç yazdığım için de kusuruma bakmayın diyorum çünkü b.sayarı 2 ay önce aldım ve oyun oynamaya da yeni başladım ve farkettim ki,oyunlarda sıkıntı var.Pes 2013'te bile settings'lerden özelliklere baktığımda ekran kartı ve ram "kötü" olarak gözüküyordu ve bu oyunu "yüksek" kalitede oynamama izin vermiyordu.İlk başlarda önemsemedim,sonrasında sniper elite 4'te idare ederek oynadım,en sonunda sniper ghost warrior 3'ü 10-12 fps ile oynayamayınca araştırmaya kalktım ve ekran kartının yetersiz olduğunu anladım.İlk başlarda "devreye girmiyor" muhabbetlerine yoğunlaştım ama devreye girse bile iyi oyunlarda kasıyor.
    Hayırlı akşamlar.
    @baranayna

Hocam pes13 oyunla ilgili o ekran kartı o oyunu kaldırır .Pes 13 vram sorunu diye aratırsanız çözebilirsiniz.Ayrıca ekran kartınız oyun kartı değil bu yüzden fazla performans beklemeyin.Ayarları ve çözünürlüğü düşürerek kasma sorunu düzelebilir.Laptop ekran kartı anakarta lehimli olduğu için değiştirilemez.Bence paranız varsa masaüstü toplayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: HELLOMAYFİREND

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhalil63

Öncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkür ediyor ayrıca baya bi geç yazdığım için de kusuruma bakmayın diyorum çünkü b.sayarı 2 ay önce aldım ve oyun oynamaya da yeni başladım ve farkettim ki,oyunlarda sıkıntı var.Pes 2013'te bile settings'lerden özelliklere baktığımda ekran kartı ve ram "kötü" olarak gözüküyordu ve bu oyunu "yüksek" kalitede oynamama izin vermiyordu.İlk başlarda önemsemedim,sonrasında sniper elite 4'te idare ederek oynadım,en sonunda sniper ghost warrior 3'ü 10-12 fps ile oynayamayınca araştırmaya kalktım ve ekran kartının yetersiz olduğunu anladım.İlk başlarda "devreye girmiyor" muhabbetlerine yoğunlaştım ama devreye girse bile iyi oyunlarda kasıyor.
    Hayırlı akşamlar.
    @baranayna

Hocam pes13 oyunla ilgili o ekran kartı o oyunu kaldırır .Pes 13 vram sorunu diye aratırsanız çözebilirsiniz.Ayrıca ekran kartınız oyun kartı değil bu yüzden fazla performans beklemeyin.Ayarları ve çözünürlüğü düşürerek kasma sorunu düzelebilir.Laptop ekran kartı anakarta lehimli olduğu için değiştirilemez.Bence paranız varsa masaüstü toplayın.

İlgine teşekkürler *hellomyfriend* laptop pes2013ü kaldırıyor,60 fps'de oyunu oynayabiliyorum fakat *yüksek* kaliteye getiremiyorum.Dediğin çözüme netten bakacağım.
    Ayrıca bios'a dün güncelleme yaptım ve sniper elite4'te 60fps'i gördüm.2 aylık laptop'a bios güncellemesi mi yapılır diye dalga geçiyordum ama ,meğer öyleymiş.

• ben bu laptopu bugün aldım.. windowns güncellemelerini indirdim..fakat kurması çok uzu sürüyor. nerdeyse yarım saate yüzde 1 ilerliyor.. bi sıkıntımı var acaba?
  • Laptopu alalı 1 hafta oldu. fan sesi ve ısınma yok. bunlar benim için önemliydi. oyun oynamıyorum. ofis işleri için almıştım. işlerimi fazlasıyla görecek gibi. ilk başta windows 10 güncellemeleri vardı. aşırı kasıyordu bilgisayarı ama sonra hızlandı. şu an gayet iyi. beğenmediiğim tek kötü yanı, 720p veya 1080p de bile olsa film izlerken görüntü kalitesinin kötü olması. 4-5 yıl önceki toshiba laptopumda bile daha kaliteli film izliyordum.
  • sekrolan kullanıcısına yanıt
    Geç oldu fakat yeni gördüm mesajı,bildirim alamıyorum.Muhtemelen sıkıntı kalmamıştır ama

benim güncelleme işlemleri 1 gün sürmüştü,normaldir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.