Şimdi Ara

ASUS K555LN-XO406H HDD sesi hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bugün Ankara MediaMarkt'tan başlıkta ismi geçen laptop modelini aldım. Ancak kafama bir şey takıldı. Bazen çok kısa bir şekilde, Harddiskten geldiğine şüphelendiğim bir "tık" sesi geliyor. sanki bir yere bir şey yerleştirirmiş gibi. Sürekli olan bir ses değil ayrıca. Belirli bir frekansı yok. Bu tarz sesler normal midir ?

• guncel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı cihaz var. Media player classic'te herhangi bir video izlerken, dosya'ya tıkladığımda menü gelirken oluyor. Bir de laptop açılırken hafif bir cız, tık sesi geliyor. Onun dışında olmuyor. Bu yüzden pek önemsemedim.
  • Evet aynı şekilde benim de. PC açıldığında da geliyor o ses. Sanırım anormal bir durum değil.
  • İyi günler, bahsettiğiniz bilgisayarı almayı düşünüyorum. i7 ve 12 gb ram olması ilgimi çekti. Memnun musunuz? İlginiz için teşekkür ederim?
  • nervürlüdemir69 N kullanıcısına yanıt
    Şu an için memnunum. Sıkıntı çıkaracak bir durum oluşacağını da sanmıyorum ileride. Konuda bahsettiğim durum dışında gözüme çarpan başka bir sıkıntı olmadı. Bence gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Tabi bu yorumları 2 günlük bir kullanıcısı olarak yapıyorum. Daha uzun süreli kullananlar daha objektif yorum yapacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nervürlüdemir69

İyi günler, bahsettiğiniz bilgisayarı almayı düşünüyorum. i7 ve 12 gb ram olması ilgimi çekti. Memnun musunuz? İlginiz için teşekkür ederim?

Ben alalı 1.5 ay kadar oldu. Memnunum, önerebilirim. Özellikle kasası sayesinde neredeyse hiç ısınmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus K53sv boot hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BetterBosh

quote:

İyi günler, bahsettiğiniz bilgisayarı almayı düşünüyorum. i7 ve 12 gb ram olması ilgimi çekti. Memnun musunuz? İlginiz için teşekkür ederim?

Ben alalı 1.5 ay kadar oldu. Memnunum, önerebilirim. Özellikle kasası sayesinde neredeyse hiç ısınmıyor.

merhabalar.

ben de bu bilgisayarı almayı düşünüyorum lakin önceliğim Adobe Premiere Pro programını takılmadan kaldırabilmesi.

Forumlarda okuduğum bütün yazılar kafamı karıştırdı çünkü..

EN fazla 8-9 dakikalık videolar hazırlayıp render alacağım.

mantıken i7 işlemcili 5.nesil 5500U bir bilgisayarın bu programı nasıl kaldıramayacağını düşünüyorum..

birçok kişi programın kasacağını söyledi çünkü.

bana yardımcı olabilir misiniz acaba?

sonunda "u" olan bir bilgisayarı tercih etmemem gerektiğini söylemişlerdi ama dediğim gibi en en fazla 10 dakikalık bir video hazırlayıp render alacağım yani...

bir de, ssd takılıyor mu?

pilin monte edilmiş olduğunu gördüm.

bu sizce bi eksi mi artı mı? bilmiyorum da:)

teşekkür ederim.

• Bence sıkıntı olmaz. U tipi işlemciler daha az enerji tüketiyor bu yüzden daha az performanslı olur gibilerinden şeyleri ben de okumuştum. Çok fazla performans gerektiren uygulamaları henüz kullanmadım ama 12 gb ramli son model işlemcili bir sistemin sorun çıkaracağını sanmam.

ssd hakkında bilgim yok malesef. Sanırım takılabiliyormuş. Performans açısından artı getirebilir ama ben böyle memnunum.

Evet batarya sabit. 3-4 saat gidiyor gibi. Tasarım açısından bence güzel olmuş, taşıması kolay oluyor cihazı. Zaten fişte kullanılsa bile batarya dolunca etkilenmiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BetterBosh

quote:

Evet metal kasa olması büyük bir avantaj. Isınma problemini de ortadan kaldırıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.