Şimdi Ara

Asus K555LN XO364H İnceleme ve Kullanıcıları Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
3
Favori
10.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim space tuşunda sol tarafta basmama sorunu var galiba servise yol almamız gerekecek ama şu an olmaz biraz böyle kullanayım da
  • vitriol23 kullanıcısına yanıt
    14 gün içinde pc yi koşulsuz iade edebilirsin iade et paranı geri al sonra yeniden sipariş ver servis ile uğraşma bence
  • anatolia28 A kullanıcısına yanıt
    Servisten daha zor iş bence o ya şimdilik kullanıma engel bir sorun yok çok sıkıntı yaratırsa götürürüm
  • Merhaba Arkadaşlar,
    bende asusun bu modelinden aldım şu an için memnunum, far cry 4 ü very high ayarlarında sorunsuzca oynuyorum bence bu bilgisayarın tek olumsuzu yönü ekran kartının 64 bit olması.
  • burebista B kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun bilgisayarın, 128 bit olmalıydı doğru haklısın ama böyle de çok iyi bir bilgisayar
  • Evet haklısın ama ekran kartı 64 bit olsa da diger 64 bitlerden daha iyi galiba. Çünkü digerleri 1800 mhz hizinda çalışırken bu 2000 mhz de çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada bu laptoptan alanlar ilk iş olarak mcafeyi silsinler pc yi çok kastırıyor ben esed nod u kurdum bilgisayar kendine geldi.
  • Ekran canliligi nasil sence mat ekran oldugu belli oluyor mu?

• mat ekran olduğu belli oluyor bence mat ekran daha iyi gözü yormuyor
  • Far cry 4 te renkler nasil sence tatmin edici mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: spingbengg

Far cry 4 te renkler nasil sence tatmin edici mi ?

Ne cok taktin hocam renge yahu su an piyasadaki notebooklarin yüzde 90inda mat ekran varsa vardir bir guzelligi hocam gec su takintiyi

• Haklısın galiba cok taktım bu konuya. Böyle böyle en son bişe alamicam. Kusura bakmayasın. Cuma günü alacam.

• Ürünü dün geri gönderdim iade aldılar ama bugün stok yok bekliyorum bakalım tekrar alıcam

• Arkadaşlar bu modeli düşünüyorum x550jk ile arada kaldım tavsiye eder misiniz bu modeli ? Ne gibi sıkıntıları var,oyunlarda performansı vs iyi midir ?
  • Guzel fiyatlar var bu aralar

• Merhaba, bende bu bilgisayarı almayı düşünüyorum 2000 tl ye kadar bütcem var sizcede alınabilcek en iyi bilgisayar bu mudur ?
  • Birisi yardimci olabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akc07

Birisi yardimci olabilirmi?

Kardes bilgisayar guzel iyi yani bunun ustunde i7 5500 islemcili olan asus notebook var ben o pc ile bunun arasinda cok buyuk bir fark oldugunu dusunmuyorum yani bu pc iyi birde ne amacla kullanacagina bagli

• anatolia28 A kullanıcısına yanıt
    Evet onada baktım özellikler aynı hemen hemen sadece ı7 bu sebeple arasında 200 civarında bi fiyat farkı var.
    Ne amaçla alacağıma gelirsekde hem oyun amaçlı hemde gündelik kullanım,almışken sağlam birşey olsun istiyorum bana asus k555ln ve asus x550jk bilgisayarlarını önerdiler , oyun bakımından x550jk biraz daha iyi ama kasa bakımından k555ln daha iyi bu yüzden k555ln' yi tercih ettim .

Önerileriniz varsa daha iyi olur , teşekkürler.

LİNK:http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ASUS-K555LN-XO364H-15.6-in%C3%A7-Core-i5-5200U-GeForce-GT840M-2-GB-8-GB-1-TB--Windows-8.1-Notebook-Gri,103452,504927,1925984.html?langId=-14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akc07 -- 5 Nisan 2015; 20:08:43 >

• Akc07 kullanıcısına yanıt
    Asus dan sasma hocam alinca ne demek istedigimi anlayacaksin bende oyun ve gunluk kullanim icin aldim cok memnunum , fifa 15 pes 15 fm 15 full ayarlarda sorunsuz . Diger onerdikleri pcnin kronik sorunlari mevcut yanasma derim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.