Şimdi Ara

Asus K555Ln için SSD Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar başlıktaki laptop için ssd isteyecektim niye marka yazdın diye sorarsanız bütün ssdler uyum sağlar mı bilmiyorum. tavsiye istiyorum arkadaşlar birde aldığım ssd yi kendim takabilir miyim acaba ? sizce 120 gb mı alayım 240 mı ? pek depolama kullanan biri değilim ileride pişman olur muyum ?

• chatlck C kullanıcısına yanıt
    SSD seçiminizi bütçenize göre yapmanız gerekir. Kapasiteyi ihtiyacınız ve bütçenize göre belirleyin. Bilgisayarın garantisi bittiyse alt kısımda harddiskin olduğu bölmenin kapağını çıkararak değişimi sizde yapabilirsiniz.(Sizin kasada tam yerini bilmiyorum.) Garanti bitmediyse siz değişiklik yaparsanız servis garanti dışı kabul edebilir. Uyum sorunu olmuyor. Dizüstülerde 2,5 inç hdd var, ssd ler de 2,5 inç. En ucuz ssd bile bilgisayarın çalışmasında çok fark ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkck -- 22 Ocak 2016; 15:23:56 >
  • hknkck kullanıcısına yanıt
    250 gb samsung evo iyi diyorlar fiyatı da 300 tl gibi bir rakam alabilirim aslında birde laptopun kendinde olan hdd yi ne kadara satabilirim 1.5 TB. bir sorum daha ürün garantide ama garantiyle pek işim yok yani şuana kadar hiç bir ürünüm garantiye gitmedi kolay mı yapması?
    Lenovo ve asusun eski modellerine ben kendim taktım. Alt kapağı çıkarınca hdd görülüyor. Onun da vidalarını çıkarıp yuvasından çıkarıyorsunuz, çıkardığınız yere aynı basamakları tersten izleyerek ssd takıyorsunuz. Bahsettiğiniz SSD yi alabilirsiniz. Sizinkinin 2.el fiyatını bilmiyorum. İsterseniz 2,5 inç kutu alıp harici olarak kullanırsınız.
    Dvd ye hdd takma aparati alip hdd takabilirsiniz internette tam marka midel mishal asus kj639 mount ssd tarzi seklinde aramalar yaparak izleyebilirisniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.